Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε σχετικά: “Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποφάσισε να αντιμετωπίσει χειρουργικά το πρόβλημά του, στον καρπό του αριστερού του χεριού, προκειμένου να επιστρέψει πιο γρήγορα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΡΗ. Η επέμβαση θα γίνει αύριο (10/10) το πρωί από τον γιατρό της ομάδας μας, Νίκο Κουκουλιά στην κλινική “Άγιος Λουκάς”.

Πηγή: Αποφάσισε… χειρουργείο ο Μποχωρίδης!

2 μήνες έξω;

37 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Oλα καλά να πανε, εύχομαι!

r.george

Είναι πολύ κρίμα γιατί πιστεύω ότι θα μείνει πολύ καιρό έξω και δύσκολα θα αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό. Πίστευα πως φέτος μετα τον καλοκαιρινό Γολγοθά θα ήταν η χρονιά του. Εύχομαι να βγει σιδερένιος και να επιστρέψει δυνατός όπως πρέπει να είναι ο αρχηγός.

I hate mornings

Κάπου διάβασα για 2 με 3 μήνες. Προφανώς γι’αυτό ανακινήθηκε το θέμα Γιάνκοβιτς.

Προσωπικά πιστεύω ότι το μόνο που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι ένας καλός άσσος στην θέση του Τάλτον (αν δεν δείξει και πάλι τίποτα στη Λάρισα). Από κει και πέρα, αν υπάρχουν χρήματα και αν δεν τραβήξει ο Μιλόσεβιτς, ας συζητήσουμε για ένα αθλητικό 4άρι. Και αν υπάρχουν πραγματικά πολλά χρήματα ας δούμε και την περίπτωση Γιάνκοβιτς.

Κοινώς, καλά είμαστε όπως είμαστε και το πολύ-πολύ ας αλλάξουμε τον Τάλτον.

vaggelaris

Η αλήθεια είναι ότι ο τραυματισμός του μας αλλάζει τα σχέδια καθώς αποτελούσε έναν από τους πόλους σκοραρισματος της ομάδας. Τώρα πρέπει να τους βρούμε από αλλού. Οπότε ο άσσος που θα έρθει πρέπει να είναι πραγματικός ηγέτης. Πιστεύω ότι με Λάρισα θα είναι το τελευταίο ματς του ταλτον. Δε θεωρώ ότι θα αλλάξει τόσο εντυπωσιακά η παρουσία του…

gallistis237

Έχω σπάσει κι εγώ το σκαφοειδή μου πριν 20 χρόνια στο μπάσκετ. Δεν έκανα χειρουργείο , μου το έβαλαν σε γύψο και σε 40 ημέρες ξαναέπαιξα. Φαντάζομαι 20 χρονια μετά η ιατρική εχει προοδεύσει περισσότερο και ο Μποχωρίδης με το χειρουργείο θα επιστρέψει γρηγορότερα. Πάντως από τη προσωπική μου εμπειρία , το τραυματισμό δε τον καταλαβαίνεις αμέσως. Όσο το χερι είναι ζεστό μπορεις και παιζεις , αλλά όσο περνάει η ώρα καταλαβαίνεις ότι κάτι δε πάει καλά. Για αυτό έχασε και τις βολές με τον Ηρακλή

Sam Vincent

Δεν σας φαίνεται από το ύφος και την διατύπωση της ανακοίνωσης πως η ΚΑΕ αφήνει να εννοηθεί πως υπήρχε και άλλος τρόπος αντιμετώπισης του τραυματισμού που θα τον προτιμούσε ,ίσως λόγω ταχύτερης ανάρρωσης ,που ο Μπο δεν επέλεξε? . Γιατί η ανακοίνωση δεν είναι πως ο τραυματισμός είναι σοβαρός ( ρωγμώδες κάταγμα πχ) και ο Μπό μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο για να είναι το συντομότερο δυνατό διαθέσημος κτλ. Μπορούσε πχ ο Μπο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με ασπηρίνες και σε 10 μέρας να παίζει αλλά θέλει ντε και καλά να εγχειριστεί ? Να τον περιμένουμε πίσω τον Μπο ,έστω και τα Χριστούγγενα ή όχι και γιαυτό θέλουμε τον Βλάντο?

Jim Patras

Αφού στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι με αυτό τον τρόπο θα επιστρέψει πιο γρήγορα άρα δε φαίνεται ότι η Κ.Α.Ε. προτιμούσε κάτι διαφορετικό.

Sam Vincent

Τότε γιατί μιλά για απόφαση του Μπο και παίρνει αποστάσεις ?

Sam Vincent

Γιατί ,υπήρχε περίπτωση ν αποφασίσει ο Σαμ ,μαζί με τον Καπετάνιο και τον Night?

Sam Vincent

Το θέμα μου είναι πως η ανακοίνωση εστιάζει στο ποιος πήρε την απόφαση (εντελώς αυτονόητο) και όχι ότι ο Μπο μπαίνει χειρουργείο.

Jiorgy

Κι εγώ στην αρχή υποψιάστηκα ότι η διοίκηση παίρνει αποστάσεις από την απόφαση του Μπο, όμως από την άλλη δικό του είναι το χέρι και αυτός πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με αυτό. Στο τέλος δεν νομίζω ότι φαίνεται από κάπου ότι η διοίκηση θα προτιμούσε άλλο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος του Μπο, αλλά απλά αναφέρει τι αποφάσισε ο παίχτης για την θεραπεία του. Βέβαια όλα αυτά είναι κουβέντα να γίνεται…

Sam Vincent

Η απόφαση για τον θα εγχειριστεί κάποιος παίκτης ή όχι είναι πάντα του παίκτη . Αλίμονο να εγχείριζαν οι ομάδες τους παίκτες παρά την θέληση τους . Εχεις δίκιο όμως φίλε γιατί κι εγώ ,όσο περισσότερες φορές διαβάζω την ανακοίνωση τόσο περισσότερο πρόκειται για μια ακόμα ατυχή ανακοίνωση παρά αποστάσεις από την απόφαση του παίκτη .

timemaster

Το αντίθετο μου δείχνει εμένα.
Πώς ο Μποχωριδης μπορούσε να πάει με την περπατιμενη οπότε να είναι πίσω σε δύο μήνες όμως ο Γενναίος μας δε φοβάται το νυστέρι και θα μπει στο χειρουργείο για να έχει μία γρήγορη ανάρρωση.

Sam Vincent

Ίσως να είναι και η μοναδική λογική εξήγηση ,προσπαθώντας να μπούμε στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς , για την ανακοίνωση που όμως θα έπρεπε να το διατυπώσουν όπως περίπου εσύ για να βγάλουμε μια άκρη και να παραγγείλουμε τον ανδριάντα του Μπο.

timemaster

Αν θες να βρεις το κείμενο κάτω από το κείμενο… Είναι σε περίπτωση που το χειρουργείο αποτύχει ή υπάρχει κάποια δυσάρεστη υποτροπή η ΚΑΕ είναι ηθικά κατοχυρωμένη ότι δεν πίεσε τον παίχτη κ.λ.π.

BillyHoyle

Να πω κι εγώ την βλακεία μου. Αγωνιστικά είναι τεράστιο πλήγμα γιατί ο Μποχωριδης είναι ο μόνος παίκτης που έχουμε που μπορεί να πάρει την μπάλα στην κορυφή η στο πλάι και να δημιουργήσει το σουτ του, να πάει στο καλάθι κι ακόμα κι αν δεν του βγει να κερδίσει βολές. Ίσως να μπορεί να το κάνει και ο Μόρις, οψομεθα. Με αυτό το δεδομένο κανένας Γιάνκοβιτς δεν είναι η λύση, θέλω να πω αν προσφέρει κάτι ο Βλαντο δεν είναι βοήθεια σε αυτόν τον τομέα και θα λείπει ο Μποχω. Κι ενδεχομένως ακόμα κι αν καταλήξουμε ότι είναι αναγκαιότητα η αντικατάσταση Ταλτον, καλό θα είναι να φέρουμε παίκτη κανονικό πλέι μεικερ και όχι τρελακια για να καλύψει την απουσία του Μποχωριδη.

Αν λοιπόν το ζητούμενο είναι να καλυφθεί το κενό του σώνει και ντε με μεταγραφή, χίλιες φορές να φέρουμε για δύο μηνες έναν παίκτη τύπου Τζορτναν Κρόφορντ που είχε ακουστεί μπας και μας παρει δύο παιχνίδια μόνος του, παρά να κανουμε δύο μέτριες κινησεις επειδή μετά από 3 παιχνιδια δεν μας κάνει το βασικό μας τεσσαρι κ ο βασικός άσσος. Καλά τα λέμε ότι δεν παίζει τίποτα ο Μιλόσεβιτς αλλά τι θα φέρουμε που θα παίρνει παρόμοια λεφτά και θα κάνει μεγάλη διαφορά στο ταβάνι η το πάτωμα της ομάδας;

Οπότε ας δούμε τι κάνουμε και με αντιπάλους τύπου Λάρισα – Κολοσσός και ας μην βιαζόμαστε

Σε ότι αφορά την επέμβαση ούτε εγώ βλέπω κάτι ύποπτο πίσω από την ανακοίνωση, και φυσικά το παιδί να κάνει αυτό που είναι καλύτερο χωρίς να είναι γνώμονας αν θα γυρίσει στο παιχνίδια αργότερα. Το να χάσει 5 η 7 παιχνίδια δεν θα κάνει τη διαφορά, το να μην γυρίσει στο 100% η να γυρίσει με κίνδυνο υποτροπής είναι πολύ χειρότερο.

My 2 cents.

timemaster

Δεν είναι βλακεία. Όμως μπορούμε να κάνουμε μόνο αλλαγή ξένου κ όχι προσθήκη.

BillyHoyle

Ναι σε θεωρητικό επίπεδο μιλούσα. Στην ουσία το πόιντ μου είναι, πόσο κοστίζει το να βελτιωθεί ελάχιστα η ομάδα, και πόσο αξίζει.

Προσωπικά αν δεν είναι ανυπόφορος ο Ταλτον μέσα στην ομάδα θα θελα να παραμείνει, εφόσον τελοσπαντων πάψει να πεθαίνει όσο είναι μέσα και η άμυνα και επίθεση όπως πεθαίνει και ο ίδιος σε κάθε σκριν.

Επιστρέφοντας ο Μποχωριδης, που μας δίνει άλλον έναν χειριστή ας ψάξουμε με την ησυχία μας για pg.

Αλήθεια ο Dominic James τι κάνει; :Ρ

timemaster

Εδώ κ χρόνια φτυαριζει πετροδολαρα.

Έγινε η εγχείρηση,όλα καλά.Μαξιμουμ δύο μήνες έξω.

-Ελεύθερα,μέσα είναι! 50€…

Sam Vincent

Το μεγαλύτερο μεταπολεμικό οικονομικό σκάνδαλο για το οποίο στο τέλος δεν θα φταίει κανείς !!!

Καπτεν χαλάς την πιάτσα! Τι 50 ευρώ; Ούτε η νοσοκόμα δεν δέχεται τόσα!

Παντελή;Είσαι εσύ;Ο φίλος ο παλιός η απλώς συνωνυμία;;;
(50€ απλώς για να περάσουν μέσα,ρε συ….Εννοείται πως έσταξαν πρωτύτερα

Γειά σου Καπτεν. Είδα το σχόλιο στο άλλο άρθρο που έλεγες “γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα” και είπα να δώσω σημεία ζωής. Μπαίνω συχνά και διαβάζω τα άρθρα και τα σχόλια αλλά δεν κάνω γιατί δεν έχω χρόνο για αναλύσεις και επιχειρήματα. Πλέον έχω οικογένεια και παιδί στο Η.Β και όλος ο χρόνος πάει εκεί.

Παντελή,πολύ χαίρομαι που μιλάμε ξανά κι πιο πολύ χαιρομαι, δεν θα το κρύψω,για το ότι έγινες σύζυγος και μπαμπάς!!!Να είσαι καλά,να τη χαίρεσαι την οικογένεια σου και να σε χαίρονται!
Σε κατάλαβαινω ,είσαι απόλυτα δικαιολογημένος!Οποτε πάντως βρίσκεις χρόνο,γράφε εστω λίγο🙏!Ειλικρινά ,λείπουν τα ποστ σου, φίλε.Οπως σου τα φέρνουν όμως οι υποχρεώσεις σου,δεν πειράζει.

Κάπτεν στο στέλνω εδώ γιατί δεν θυμάμαι που το σχολιάζαμε. Μούντι προτάθηκε αλλά κόπηκε από Σούλη. Δεν θέλει με τίποτα τέτοιο παίκτη.

Jim Patras

Ο coach δεν είναι σε mood Moody..

Toby B

Έτσιιιιι, εμείς πάντως στο Λονδίνο σε τέτοιο ειμαστε σήμερα..Επίσης Μιλόσεβιτς έχει μεγάλο συμβόλαιο και αποκλείεται να το σπάσει.

Toby ,άσχημο αυτό ρε συ.Οχι μόνο επειδή δεν πήραμε τον Moody,αλλά και για τον Σουλη.Δηλαδη πως γίνεται να προτιμησε τον Ταλτον αντί αυτού και οποιουδήποτε “τέτοιου παίκτη”Μακαρι να διαψευστω εκατομμύρια φορές,αλλά αμφιβάλλω για τον προπονητή μας.

Απλά ας βάλω και ακόμα μια παράμετρο στο τραπέζι. Ο Ταλτον έχει συμβόλαιο 45χιλ δολάρια το χρόνο. Ο Μουντι δεν ξερω πόσα έχει αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο χαμηλά. Βεβαια οπως ειπα στη περιπτωση του Μουντι, το θέμα δεν χαλάει τόσο στα λεφτά όσο στο στυλ παιχνιδιού.