Απολογήθηκε και… περιμένει ο Μπράουν

Ο Μπράουν εγκατέλειψε τον Άρη την παραμονή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό επικαλούμενος οικονομικούς λόγους (σ. σ. είχε να λαμβάνει χρήματα ενός μήνα κι όταν οι «κίτρινοι» τον κάλεσαν να τα εισπράξει αλλά αυτός δεν τα δέχθηκε), κυρίως όμως υποστήριξε ότι δεν νιώθει αποδεκτός από τους συμπαίκτες του.

Μετά τη σημερινή απολογία του, η διοίκηση της ΚΑΕ καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του στην ομάδα. Αν δηλαδή θα του επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο ή θα αποφασίσει την έναρξη διαδικασιών για τη λύση του συμβολαίου. Σπουδαίο ρόλο στην τελική απόφαση θα παίξει το γεγονός ότι ο Άρης δεν έχει τη δυνατότητα αντικατάστασής του, διότι δεν έχει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές δεδομένης της ύπαρξης σχετικής τιμωρίας από τη FIBA.

Πηγή: Απολογήθηκε και… περιμένει ο Μπράουν | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

Τραγέλαφος οι ποινές …

15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Γελοιότητες. Μια ομάδα που σε χρωστάει να σου βάλει κ πρόστιμο. Τι ζούμε??

Ολα τα χε η Μαργιορη,η ίντριγκα της ελειπε ….Λοιπόν: Το ότι επέστρεψε,είναι θετικό κ γράφει υπέρ του.Δειχνει καλή θέληση(η ότι δεν βρήκε ομάδα),όπως κ να χει ,είναι εδώ τώρα κι είναι καλός παίκτης που τον χρειαζόμαστε.Η διοίκηση του τραβάει το αυτί κι όλα νταξει,απλά το καλοκαίρι αν είναι τότε όλα καλά, του δείχνει την πόρτα.
Το ζήτημα είναι στους συμπαίκτες του.Ποιοι δεν τον αποδέχονται;Όλοι;Ένας;Δύο;Και γιατί;Είναι ατομιστής στο παρκε;Δε νομιζω.Δεν βγαίνει τσάρκα μαζί τους στα ρεπα;Μπράβο του.Στο φινάλε ,σκασιλα μας,ας κάτσουν να τα βρουν,7 ματς μείνανε,δεν θα κουμπαριασουν άλλωστε.
Κι εδώ έρχεται η απορία τι κάνει ο τεχνικός διευθυντής Σανικιτζε.Τον νοιάζει καθόλου;

Πραγματικά οφείλουν να βάλουν νερό στο κρασί τους και να σώσουν την ομάδα. Ας βγάλουν εγωισμό απέναντι στους αντιπάλους που δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε τον Ιωνικό εκτός κι όχι μεταξύ τους ο ένας κόντρα στον άλλο.
Ειλικρινά έτσι και σωθούμε φέτος, είναι η πρώτη τη φορά που δε θα με χάλαγε το στήσιμο της ομαδας από το μηδέν. Μάτια έχουν και βλέπουν οι αρμόδιοι. Όποιος δεν προσπαθεί για το καλό κλίμα της ομάδας ας μείνει εκτός του χρόνου.

γιου ρεστ γιορ κεϋζ,δηλαδης;😊

Δεν εφυγε επειδη εχει προβλημα με τους συμπαικτες του ρε καπιταν. Ακομα και αυτο να ειπε, τον πιστευεις? Που ειμαστε στο δημοτικο για να κανει κοπανα επειδη δεν τον παιζουν? Ο παικτης ειναι προβληματικος και οι διοικουντες αφραγκοι. Οτι δινεις παιρνεις.
Για τον σανι, εισαι σιγουρος οτι ειναι τεχνικος διευθυντης? Αμα ελεγε στον γουιλ οτι ειμαι προπονητης, θα τον εκανε προπονητη!
Ολα αρχιζουν και τελειωνουν στο οτι εχεις αφραγκους και χωρις κυρος παραγοντες. Αυτοι ειναι ικανοι να παρουν το παλε, να πανηγυριζουν και μετα απο κανα χρονο να κανουν ερανο για να πληρωσουν το ρευμα!
Στην αρχη του χρονου θυμασαι τι ευχηθηκες? Λευτερια στον ΑΡΗ!

Μπίλια μου δεν πιστεύω ούτε στα πράσα για τον Άρη μας πια…Συμφωνώ μαζί σου ,για τον Σανικιτζε,για το σχόλιο σου γενικά.Η διαφορά μας είναι πως εγώ έγραψα εξ απαλών ονύχων με βάση τον μουσικό ρυθμο α λά “Γιάννης ο Σλοου” που εξακολουθούν να παιζονται οι “κίτρινες” ειδήσεις.Τηρω τα προσχήματα δηλαδή.
Μπορει όμως αργότερα να παίξει τις κάλτσες του ο ντράμερ ,οπως ευστοχως παρατήρησε ο Ιγγκυ Ποπ στον Τομ Γουέιτς στο “Καφές και Τσιγάρα” του Τζάρμους.(κουλτουριαρικη η αναφορά ,Μπετατζη μου…😎)

χαχαχα ενταξει καπιταν. Παντως να ξερεις περιμενω πως και πως το αρθρο σου οταν θα παρεις αναποδες.

για άρθρο δεν νομίζω αλλά το σχόλιο μου θα το κάνω ,ο καρι#@€🤬λης!

NAOS 80-0

τα πράγματα είναι απλά αν (λέω ΑΝ) έχουμε διοίκηση και προπονητή… τιμωρία του Μπράουν σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό (δεν γνωρίζω τι προβλέπεται) και ενσωμάτωση του παίκτη στις δραστηριότητες της ομάδας. Τέλος. Δεν μπορεί να έχει επιστρέψει και να κάθεται σπίτι του, ενώ γίνονται προπονήσεις και φιλικό. Να κάτσουν και να λύσουν το πρόβλημα. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Εδώ ο Ξανθός κατάφερε τόσα χρόνια να κρατήσει ισορροπία μεταξύ Γκάλη και Γιαννάκη, που ήταν “ιερά τέρατα” δηλ. και ιεροί, αλλά και τέρατα και δεν μπορούμε να ισορροπήσουμε Μπράουν και Μποχω ?? Αλήθεια ο Μποχωρίδης κλήθηκε σε απολογία μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του στον αγώνα με τη Λάρισα ? Επίσης ας θυμηθούμε τι έπραξε ο Ξανθός και η διοίκηση με το θέμα του Γιαννάκη και την υπόθεση Κοσκωτά και πως ενσωμάτωσε τον παίκτη στην ομάδα μετά την επιστροφή του. Μία ζωή βλέπουμε παίκτες στυλ Μπράουν (Μπάρτ, Μακφάντεν, Φρανκάμπ, Σμίθ κ.λπ.) και λέμε : “εμείς έναν τέτοιον γιατί δεν βρίσκουμε ?”. Ορίστε τον έχουμε τώρα και πως τον αξιοποιούμε ? Εδώ πρέπει καταρχήν ο κόουτς να ενηλικιωθεί και να βάλει τον καθένα στη θέση του. Δεν μας νοιάζει αν ο Μποχωρίδης, ο Μπράουν, ο Ντραγκίτσεβιτς κ.λπ. κάνουν τα νούμερα που θέλουν για τα συμβόλαιά τους του χρόνου και να βγάλουν από το μυαλό τους το “δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται”, ότι αρπάξουμε δηλαδή. Ειδικά ο αρχηγός και ο κόουτς. Πρέπει και έχουν τις δυνατότητες να σώσουν την ομάδα, αρχής γενομένης από τη Ρόδο. Σε διαφορετική περίπτωση προβλέπω δράματα και οργή του κόσμου, η οποία θα είναι ανεξέλεγκτη και προς τη διοίκηση και προς τους παίκτες και τους προπονητές. Να το θυμούνται καλά αυτό όλοι τους.

kaptsik

Καλά τα λες. Όμως ας μου πει κάποιος τι έγινε στη Λάρισα με το Μποχωριδη.

Παίξαν ξύλο Κεν -“the Hammer”-Μπράουν και Λευτέρης Μποχωριδης aka LefBo aka Μποχω aka “Left Hand of God”.
Του έριξε ένα αριστερό κροσε ο Λευτεράκης ,του κλείδωσε τη γροθιά όμως ο Κεν και εξαπέλυσε απανωτά μπουνιδια στα τυφλά ,μη βρίσκοντας όμως στοχο..Με μια λαβή κλεμμένη (για να λέμε και καμιά αλήθεια)από τον Undertaker ο Λευτεράκης τον σήκωσε ψηλά πιάνοντας τον από τη μέση και προσγειώθηκαν μαζί στο γλιτσερο πάτωμα των αποδυτηριωνε.Εκει κουτρουβαλιστηκαν για λίγο αγκαλίτσα ,όπως παιδάκια στην αυλή του νηπιαγωγείου μέχρι που τους χώρισε τραβώντας τους από το αυτί ο Σανικιτζε.
Πληροφορίες λένε πως τους πήγε έτσι στον διευθυντ….εεε στον Αρβανίτη και πως Κεν και Λευτέρης δεν άφηναν τα μαλλιά ο ένας του άλλου μέχρι που χάθηκαν στο ηλιοβασίλεμα.

Ευχαριστώ!

όχι εμένα,τον Ναό 80-0 στον οποίο οφείλουμε το ρεπορτάζ.