Ανοιχτό του Τάλτον για Λάρισα

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, με έναν παίκτη που θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα. Στα μείον, ότι οι επιλογές είναι λιγότερες. Από τη μία η αύξηση του μηνιαίου μισθού στην G-League (7.000 δολάρια), που αποτρέπει αρκετούς παίκτες από το να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι. Από την άλλη, οι περισσότερες επιλογές, με απολαβές που φτάνουν και τις 8-10.000 δολάρια το μήνα, από ομάδες όπως αυτές που πέρασαν στους ομίλους του Basketball Champions League.

Στον αντίποδα, στα συν για την αναζήτηση είναι ότι αναμένονται αρκετά «κοψίματα» από τις ομάδες του ΝΒΑ και σ’ αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να βρεθεί κάποιο «λαβράκι». Εδώ πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι για τη θέση του οργανωτή, ο Σούλης Μαρκόπουλος θα προτιμούσε παίκτη που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

Στην παρούσα φάση και μέχρι να σημειωθούν εξελίξεις, ο Τάλτον συνεχίζει κανονικά τις υποχρεώσεις του με την ομάδα και μένει να φανεί αν θα αγωνιστεί την Κυριακή, στο κλειστό της Νεάπολης.

Πηγή: Ανοιχτό του Τάλτον για Λάρισα | AllAboutARIS.com

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Βέβαια με την όλη παραφιλολογια γύρω από το ονομα του δε ξέρω με τη διάθεση θα παίξει ο παίκτης. Ίσως κ ο ίδιος το έχει πάρει απόφαση ότι είναι τελειωμένος. Μακάρι να ξυπνήσει…

Dom

Κοίτα επειδή τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά γενικότερα με τις αλλαγές σε όλες τις ομάδες, αν είναι λίγο έξυπνος πρέπει να γνωρίζει πως με μια καλή εμφάνιση μπορεί να γυρίσει το κλίμα υπέρ του. Αυτά όσον αφορά τη στάση του παίκτη. Όσον αφορά τη δική μας στάση ομως, θεωρώ ότι πρέπει να βρούμε έναν παίκτη με πιο ηγετικά χαρακτηριστικά.

stepap

Στοιχήματακι ότι θα κουμπώσει 2 τρίποντακια και 2 δίποντακια το Σάββατο και θα ξεχαστούν όλα για μια εβδομάδα

stepap

Επίσης θα ήθελα να πω ότι κι εγώ θα ήθελα να είχαμε από την αρχή έναν πλευ μέικερ στυλ καμινγκς αλλά από την στιγμή που δεν βρήκαμε κ πήραμε τον Ταλτον θα πρέπει να του δοθεί χρόνος να δείξει αν μπορεί να κάνει αυτά που ξέρει καλα. Δηλαδή να σουτάρει με 40 τις 100 δίποντα κ τρίποντα. Δεν πρέπει να απαιτούμε να γίνει ηγέτης επιθετικά. Για αυτά τα πράγματα πήραμε τον Λευτέρη και τον Μορις.
Αν βάζει τα ελεύθερα σουτ και κάνει σωστές επιλογές στην επίθεση εγώ δεν θα τον κρατούσα για να μην επιβαρυνθεί κιαλλο το Μπάτζετ της ομάδας.

stepap

Δεν θα τον άλλαζα ήθελα να γράψω

Sam Vincent

Το θέμα είναι πως δεν τα κάνει ,είναι πολύ μακρυά από αυτές τις επιδόσεις και είναι και μαύρη τρύπα στην άμυνα .

Toby B

Πάντως αν ο Ταλτον παίρνει 45χιλ δολάρια, δύσκολα να βρεθεί αντικαταστάτης αν δεν ανέβουμε αρκετά. Αλλιώς ας μεινει στην ομάδα και ας κάνουμε υπομονή. Ξερουμε το επιπεδο του. Οχι κατι ιδιαιτερο αλλα καποια στιγμη θα δωσει πραγματα.