Ανακοινώθηκε νέος προπονητής στο τμήμα Παίδων μπάσκετ

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Κουσούλη, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή στην ομάδα μπάσκετ Παίδων του συλλόγου μας.

Ο Γιάννης Κουσούλης γεννήθηκε στις 9/2/1978. Ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του το 2003 στις Ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα του Κρόνου Σπάρτης. Έχει εργαστεί ως χεντ κόουτς στα τμήματα υποδομής και ανδρικού του ΑΠΣ Νίκη Σπάρτης, όπως και στον Φιλαθλητικό Γ.Σ. και τον Α.Σ. Αγίου Ιωάννη «Η Άμιλλα».

Ο νέος προπονητής των Παίδων του ΑΡΗ έχει διατελέσει περιφερειακός προπονητής στα αναπτυξιακά κλιμάκια της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Παγκορασίδες – Παμπαίδες) από το 2016 ως το 2018. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συνεργαστεί με τον ΑΡΗ, από το 2014 έως το 2016, ως υπεύθυνος σκάουτινγκ αναπτυξιακών ηλικιών στην Πελοπόννησο και στο σάμερ καμπ μπάσκετ του ΑΡΗ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Παίδων του ΑΡΗ, ο Γιάννης Κουσούλης επισήμανε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη της διοίκησης του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο πρόσωπό μου και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αποτελέσω και πάλι, από νέο πόστο, μέλος αυτού του μεγάλου και ιστορικού συλλόγου. Σεβόμαστε τη δουλειά που έγινε μέχρι σήμερα στην ομάδα και πάνω σ’ αυτήν θα βάλουμε κάποιες νέες βάσεις. Πρωταρχικός στόχος είναι να αποκτήσουμε μία σταθερότητα και στο τέλος της χρονιάς οι αθλητές να έχουν βελτιωθεί στο επίπεδο που θέλουμε ως ΑΡΗΣ».

 

Πηγή: Ανακοινώθηκε νέος προπονητής στο τμήμα Παίδων μπάσκετ | AllAboutARIS.com

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MrT

Ποιος ηταν ο προηγουμενος?