Για άλλη μια φορά η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. τιμωρείται με υπερβολική ποινή για ήσσονος σημασίας ζήτημα και αναγκάζεται -όλως τυχαίως- να δώσει δύο κρίσιμα ντέρμπι του πρωταθλήματος, χωρίς την παρουσία του έκτου παίκτη της. Οι δύο επόμενοι εντός έδρας αγώνες είναι με ΠΑΟΚ και με Προμηθέα Πάτρας.

·Διαμαρτυρόμαστε γιατί μια απλή λεκτική αντιπαράθεση μελών του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας με φιλάθλους, τιμωρήθηκε ως εκφοβιστική επίθεση και απειλή για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών!

·Διαμαρτυρόμαστε γιατί σε έναν αγώνα που όλα κύλησαν ομαλά, η απομόνωση ενός δευτερεύοντος περιστατικού οδηγεί σε τιμωρία δύο αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο!

·Διαμαρτυρόμαστε γιατί η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δεν είναι καν υπότροπη για οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό.

·Διαμαρτυρόμαστε γιατί η διακοπή του αγώνα ήταν αποτέλεσμα έντασης μεταξύ των παικτών εντός του αγωνιστικού χώρου και ουδεμία σχέση είχε με τυχόν παρεμβολή φιλάθλων της ομάδας μας.

Πάγια θέση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. είναι ότι οι αγώνες μπάσκετ πρέπει να διεξάγονται με κόσμο και οι αναμετρήσεις να κρίνονται εντός των αγωνιστικών χώρων. Εν προκειμένω, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα κατά της άδικης και υπερβολικής ποινής, που της επιβλήθηκε και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα δικαιωθεί (για ακόμα μια φορά) στην κατ’ έφεσιν δίκη.

Source: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. | Aris BC – Official Page & Online Store

Αναρωτιέμαι ποια διοίκηση έβγαλε την ανακοίνωση. Η “επίσημη” εξ Αθηνών ή η “ανεπίσημη” εκ Θεσσαλονίκης , ακα “Εθνικής Αμύνης”

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
skoraris

Εντάξει ρε παιδιά όσο και αν είναι υπερβολή ας μάθουμε και εμείς κάποτε ότι τα νταηλικια κομμένα. Κάθε φορά τώρα να βαράνε τον πάγκο του αντιπάλου και μπινελίκια στον αντίπαλο πάγκο! Ε τι περιμένουμε να γίνει; Και στην τελική φτάνει. Την καφρίλα τη βαρέθηκα.

Ian 73

Έτσι ακριβώς.

experience

Καμία ζώνη δε θα μπει, σε όλες τις ομάδες έτσι είναι, γίνονται επεισόδια και μετά χαρίστε την, κρίμα είναι το παιδί, όλο εμάς τιμωρούνε, εδώ βρήκαν να εφαρμόσουν τον κανονισμό, ναι αλλά το 1982 όταν είχε πέσει κροτίδα δεν τους είδα να κάνουν κάτι. Εμείς παλιά είχαμε φτάσει στο σημείο να ρίξει δικός μας κροτίδα και να τραυματίσει δικό μας παίκτη (Αθηναίου) αλλά εντάξει, κρίμα το παιδί. Ασχετο κάτι έγινε με τα σχόλια και η μισή γραμμή στην αρχή μένει κενή

gerorge

Με τον Ικαρο αν θυμαμαι καλα μετα απο τον ημιτελικο με Πανιωνιο.Που μπηκαν καμια 50αρια ατομα στο ημιχρονο πεταξαν την κροτιδα,φαγαμε 2 αγωνιστικες και καταληξαμε 7οι

Mario Mponi

Στις 8 Μαρτιου θα εκδικαστει η προσφυγη..Κεκλεισμενων οριστικα με παοκ