aek-po

 

 

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Μονάδικες απουσίες οι Χάγκινς και Μαυροκεφαλίδης , άρα οι ομάδες θα είναι πλήρεις. Δεύτερο συνεχόμενο must win παιχνίδι για εμάς. Το άγχος πλέον είναι στην ΑΕΚ , μιας και ξέρει πως αν δεν νικήσει μετά τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για αυτήν. Κούραση υπάρχει για όλους ,οπότε δεν είναι δικαιολογία. Το παιχνίδι το βλέπω ξανά ντέρμπι , με την πιο εύστοχη ή αν θέλετε καλύτερα , πιο τυχερή ομάδα να νικάει.

 

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

 

Εντάξει , η εμφάνιση των αναπληρωματικών μας παικτών  την Τετάρτη ήταν ψυχωμένη και έδειξε πολλά @@ από αυτούς. Τώρα με την προσθήκη των Γουάιτ και Γουότερς , θα βελτιωθούν κάποια πράγματα , ειδικά στην επίθεση και πάλι όμως πιστεύω πως – πέρα από κάποια τρικ των προπονητών που μπορεί να αλλάξουν το μομέντουμ – το παιχνίδι θα κριθεί στο καθαρό μυαλό των παικτών μας. Αν είναι συγκεντρωμένοι , μακριά από διαμαρτυρίες και τέτοια , τότε έχουμε το πάνω χέρι.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

ΑΕΚ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

ΑΕΚ

SHOTCHART

 

chart

chart (1)

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΊΑ

3-2

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Τα ρημπάουντ πιστέυω θα είναι κλειδί και τα αβίαστα λάθη. Επίσης όπως σωστά επισημάνθηκε πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να μην αρχίσουμε να ρώμε τεχνικές ποινές. Θεωρώ ότι εξαρτάται από τη δικιά μας απόδοση, αν παίξουμε καλά θα κερδίσουμε και νομίζω όχι πολύ δύσκολα έτσι οπώς είδα την αεκ να παίζει ως τώρα.

giannisaris81

Παμε σημερα για ενα μεγαλο αγωνα…αν παιξουμε συμφωνα με τις δυναντοτητες μας θα κερδισουμε.Αυτο δεν ειναι και τοσο ευκολο αφου παρουσιαζουμε ενα μικρο ξεφουσκωμα λογω του μικρου ροστερ.Η αεκ χωρις μαυροκεφαλιδη ειναι ακομα πιο κακη ομαδα απο οτι ηταν…δεν πρεπει να τους χαρισουμε τη τριτη θεση…μας ανηκει!!!
Θελει προσοχη η αμυνα στο τριποντο….η ζωνη λειτουργησε σαν εσχατη λυση και ετσι πρεπει να γινει και σημερα.μονο σε περιπτωση αναγκης να την εφαρμοσουμε…δεν υπαρχει λογος να δωσουμε το σουτ…ειδικα ο οκαρο αν κολλησει στον σακοτα τον τελειωσε….δεν εχει ουτε τη ταχυτητα να τον περασει ουτε τη δυναμη….
Ευτυχως η αεκ δεν μας χτυπαει τοσο στη ρακετα…αν ειμαστε δυνατοι στο ριμπαουντ κανουμε λιγα λαθη και οι 2 ξεκουραστοι αμερικανοι οδηγησουν στην επιθεση η νικη θα ειναι κοντα.
Παμε αρειαναρα μπορεις….ξαναφερε τη σειρα στο παλε για να κλεισει η χρονια σπιτι μας οπως πρεπει!!!!

Jim Patras

3o σερί Σάββατο που παίζουμε στο Ο.Α.Κ.Α. &συνολικά είναι ο 8ος αγώνας μας που διεξάγεται εκεί φέτος..Κερδίσαμε μόνο τον 1ο..Ας κερδίσουμε & τον τελεύταιο.