Oι Γκάρι Μπελ, Μπορίς Νταλό και Μάικαλ Κάιζερ έφτασαν στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Πηγή: Έφτασαν Θεσσαλονίκη οι Μπελ, Νταλό και Κάιζερ! (pics & vid) | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

Και οι δηλώσεις των παικτών

Νταλό

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα ο Άρης. Ήρθα φέτος για να δουλέψουμε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου για να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα στην ομάδα σε σχέση με πέρσι. Μας περιμένει σκληρή δουλειά και είμαστε έτοιμοι για αυτό» δήλωσε αρχικά ο Γάλλος γκαρντ του Άρη.

Για την απόφασή του: «Ήταν εύκολο γιατί μου άρεσε πολύ που έπαιξα εδώ πέρσι ως αντίπαλος του Άρη αν και χάσαμε με τον Πανιώνιο. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο. Είδα κάποια πράγματα που με εντυπωσίασαν, οπότε δεν ήταν δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση και είχα μια ευκαιρία να μάθω παραπάνω πράγματα όταν βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη για μερικές μέρες.

Για τη θέση του: «Προτιμώ να είμαι στο γήπεδο πρώτα απ’ όλα και να παίζω ανεξάρτητα που θα με βάζει ο προπονητής. Προσαρμόζομαι στο σύστημα, μπορώ να κάνω λίγο απ’ όλα και εξαρτάται από το που θα αγωνίζονται και οι υπόλοιποι παίκτες, όπως ο Μποχωρίδης».

 

Κάιζερ

Ο Αμερικανός σέντερ του Άρη δήλωσε: «Ευλογημένος που αποτελώ μέρος μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Άρης. Είμαι ενθουσιασμένος για όλο αυτό. Ξέρω ότι ο Άρης διαθέτει το καλύτερο κοινό της Ευρώπης και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον προπονητή της ομάδας για τον οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα.

Είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Μπορεί να με πάει σε ένα επίπεδο μεγαλύτερο. Είναι μια σημαντική και μεγάλη ευκαιρία να παίξω στον Άρη και θέλω να βοηθήσω να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει να βρίσκεται».

Για την υποδοχή με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους: «Νιώθω πως είμαι στο ΝΒΑ, το εκτιμώ πολύ και τους ευχαριστώ. Να ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη στον κόσμο και σε όλους όσους με πίστεψαν για να έρθω εδώ.

Για τα χαρακτηριστικά του: «Να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής ακόμα και να ηγηθώ. Βοηθάω στα κοψίματα και στα ριμπάουντ. Να είμαι ένας παίκτης για όλες τις δουλειές».

Για τα λόγια του Αγγέλου: «Δεν ήταν μόνο τα λόγια του προπονητή μου, αλλά και του ατζέντη μου, που έδωσε αυτοπεποίθηση και να πιστέψω πως ο Άρης μπορεί να μου αλλάξει την καριέρα σημαντικά. Να αποτελέσω μέλος ενός προγράμματος που θα με ανεβάσει επίπεδο. Όσα μου είπε και ο Σάββας Καμπερίδης με έπεισαν πως ο Άρης είναι η καλύτερη επιλογή».

Μπελ

 

«Είμαι χαρούμενος για αυτή τη δεύτερη ευκαιρία και περιμένω πως και πώς να ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών» δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στην ομάδα.

Για την απόφασή του να παραμείνει: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής. Ήρθε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και είδα κάποια πράγματα διαφορετικά. Μου είπε τι ακριβώς θέλει από μένα. Προσπάθησα να δουλέψω στις ΗΠΑ και να βελτιωθώ αυτό το διάστημα και είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητηθεί.

Αυτό που κάνω καλύτερα είναι να σουτάρω. Δούλεψα πάνω και σε αυτό το κομμάτι και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω με κάθε τρόπο τον Άρη».

 

 

 

21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Επίσης άκουσα στο ράδιο πως τους έχουν ήδη έτοιμα τα σπίτια τους εφοδιασμένα με είδη πρώτης ανάγκης μέρα κτλ. Και ίντερνετ.

Ναι και το σχετικό βιβλιαράκι του Λιακόπουλου!

MrT

Και το βιβλιο των μικρων εξερευνητων και ετοιμοι για την κατασξηνωση του Γκαλη . Πλακα πλακα εκει πρεπει να τους στελνουμε οταν ερχονται και να τους υποδεχεται ο Γκαλης σαν την μαντισσα στο Ματριξ.

ChrisSiak

Πέρα από την παρατήρηση του Ναιτ για τα μπλουζάκια που μου άρεσε κ εμένα αυτό που μου άρεσε επίσης είναι το χαμόγελο του Μπελ. Δεν ξέρω αν έτυχε στη φωτό η όχι αλλά να θυμόμαστε λίγο πως του φερθήκαμε πέρυσι. Πρέπει να παραείναι καλό παιδί ο Μπελ.

Άντε να τους δούμε όλους κ σε κάτι πιο δυναμικό να μας ανοίξει η όρεξη. (Φιλικό παιχνίδι εννοώ )

Nikolay Padius

Το χαμογελο του Μπελ τα λεει ολα: “τι εννοεις θα ειμαστε 6 Αμερικανοι φετος; εφυγε ο Αθηναιου και δεν θα κατεβαζω την μπαλα;; Where do I sign 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 )

Ενας trully american τον Νταλο? θα τον αποκαλούσε βατραχοφαγο!

True, μου διέφυγε πως είναι Φραγκοπαίδι

“…που θα αγωνίζονται κ οι υπόλοιποι παίκτες όπως ο Μποχωριδης.”
Μην το σκέφτεσαι Βόρις,θα υπογράψει,που θα πάει…

Ρε Καραγιωργη ,νταξει ρε συ,μια πλακιτσα κάναμε,αμέσως να μας την πεις…

SlavenCupkovic

Δεν έχω λόγια… Απλά δείτε το νέο επικό βίντεο

vaggelaris

Πάντως φαίνονται αρκετές διαφορές σε σχέση με περισυ. Ότι κάποια πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά.Εγώ εύχομαι τα παιδιά να είναι υγιείς κ να έχουν το μυαλό τους μόνο στο μπάσκετ. Να μην ασχολουντε με εξωαγωνιστικα…

U_nick

Καταρχας, καλως ηρθανε! Τους ευχομαστε να ακουνε μονο το «σχλατς» απο το διχτακι οταν σουταρουν!

Κατα δευτερον, φορανε μπλουζακια μαρκας crossover, τα οποια τους προμηθευσε η ΚΑΕ. Αυτη την μαρκα φορουσε περσυ ο φαρος! Αλλα αν δεν κανω λαθος, φετος δεν θα μας εντυνε η spalding;;; Ή μηπως τα εχω μπερδεψει;;

vaggelaris

Έρχονται όλοι “φτιαγμένοι”. Πολύ σημαντικό αυτό. Δειχνουν παικτες με πολύ κίνητρο κ διάθεση. Μακάρι να πάνε όλα καλά κ το αποτέλεσμα στο παρκέ να μας ζεστάνει. Επειδή πάντως όλοι είναι παίκτες ενέργειας αν καταφέρουν κ βρουν χημεία πιστεύω θα δούμε ωραία πράγματα φέτος. Κ αν ακολουθήσει κ ο κόσμος ακόμη καλύτερα. Εγώ πάντως έχω ψηθεί. Αν εμένα Θεσσαλονίκη θα έπαιρνα διαρκείας.

ChrisSiak

Αυτό που μου αρεσει πάντως φέτος και με ιντριγκάρει ταυροχρονα είναι οι κινήσεις που γίνονται στην Α1. Βλέποντας Προμηθεα,Λαύριο,Λήμνο ακόμα κ Περιστεροχολαργους προβλέπω ότι θα ματώσουμε τρέλα φέτος. Άλλο ένα κίνητρο για να δείξουν τη μαγκιά τους Αγγέλου κ ροστερ. Αν πέρυσι λέγαμε με Γιαννάκη ότι θα χρειάζεται παθος κλπ ε φέτος θα πρέπει να πέφτουν κορμιά στο παρκέ. Ανυπομονώ

Mazzonikos

Καλησπέρα παιδιά.
Σας διαβάζω καιρό και είμαι καινούργιος όσο αφορά τον σχολιασμό.
Πράγματι τα μικρά πράγματα κάνουν την διαφορά (μιλάω για τις μπλούζες). Ασχολούμε και μ αρέσει πολύ το κομμάτι της αθλητικής ένδυσης μιας ομάδας
και το έχω ψάξει πολύ γιατί πιστεύω ότι δίνει κύρος σε μια ομάδα.
Η Crossover είναι μια νέα εταιρεία, εξελίξημη πολύ. Ήδη από πέρυσι βελτίωσε κατά πολύ τα προϊόντα της. Ναι έντυνε τον Φάρο Λάρισας την περασμένη σεζόν.
Είμαστε η πρώτη μεγάλη ομάδα που αναλαμβάνει νομίζω και πιστεύω να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Γιατί εκτός από την ομάδα έχει να κάνει και με τους φιλάθλους. Π.Χ. θα χαρώ πολύ να αγοράσω ένα ωραίο t-shirt της ομάδας με ένα πρωτότυπο σλόγκαν. Βγάζει τέτοιου είδους μπλουζάκια. Από την άλλη όμως παρατήρησα ένα ατόπημα που είναι για εμένα που τα ψειρίζω. Το Polo μπλουζάκι που φοράνε οι πάικτες μας δεν έχει το επίσημο σήμα του της ομάδας.
Το επίσημο σήμα είναι αυτό με το κίτρινο backround και τον Θεό με μαύρες γραμμές σχεδιασμένο. Είναι σαν να παραποιείς το Logo. Εκτός αν το συνενοήθηκε με τη δοιήκηση. Τότε πάσο. Αυτό το μπλουζάκι μου θυμίζει εποχές Σιούτη και Πάσπαλι. Μου κάνει δηλαδή σα να είναι παλαιών χρόνων.
Θα πει κανείς τώρα με τι κάθεσαι και ασχολείσαι ρε φίλε. Εγώ θέλω, σε όλα η ομάδα μου να είναι top. Είμαι ομάδα με υψήλες απαιτήσεις το μέτριο δε μου κάνει.