Έτσι πρέπει να γίνει!

https://www.basketplus.gr/index.php/apopseis/giannis-daskalou/item/102437-έτσι-πρέπει-να-γίνει

Τώρα μπορείτε να δικαιολογήσετε – ή πάλι όχι – το γιατί τόσο καιρό απέφευγα να αναφερθώ στο συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο «μου έτριβαν στην μούρη» κάποια παιδιά στο διαδίκτυο αλλά και κάποια άλλα σε συγκεκριμένο μπλογκ, που μου έλεγαν ότι «κάνω την πάπια» αγγλιστί. Το όνομα Τομ Παπαδόπουλος συγκρατήστε το γιατί πιστεύω ότι θα μας απασχολήσει ευχάριστα. Και να ξέρετε ότι το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ΚΑΕ, με οποιονδήποτε τρόπο, δεν έχει κλείσει.

Μιας που δε θέλω κι εμείς να κάνουμε την πάπια…

Σε αλλά νέα επιβεβαιώνει ότι ο Λάσκαρης πλήρωσε 500 χιλιάρικα σε εφορία και 99 .

21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Subaris

Ρε φιλε δεν γραφεις ποιος κ που το γραφει-λεει αυτο.

Subaris

Πηγε το μυαλο μου αλλα πολλοι ειπαν-λενε το ψιλο κ το χοντρο τους κ δεν ηξερα ποιον να ευχαριστησω πρωτο!

Jose

Τελικα ουτε με το Δασκαλου εχεις προσωπικα. Μονο μαζι μου!!!

Dr Nimbelugen

Ουσιαστικά δε νομίζω πως γράφει κάτι μεμπτό ή λανθασμένο.Εμένα προσωπικά με βρίσκουν σύμφωνο τα γραφόμενά του σχεδόν στο 100 %.Σχεδόν 100% γιατί για το όνομα του ομογενή επιχειρηματία,μπορεί μεν να ισχύουν τα γραφόμενα,παραμένω ωστόσο επιφυλακτικός εξαιρετικά και από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι απτό η ιστορία είναι ως μη γενόμενη και υπάρχουσα.Περισσότερο με ενοχλεί κάτι που αναφέρει σε μια γωνία του άρθρου περί των γνωστών-αγνώστων του ποδοσφαίρου που δεν επιθυμούν την όποια εμπλοκή του επιχειρηματία (το τονίζω αν ο άνθρωπος εξακολουθεί και ενδιαφέρεται) στο τμήμα του μπάσκετ.Αυτή την εσωτερική φαγωμάρα θα την πληρώσουμε πολλές φορές ακόμη?Αυτά είναι εσωστρέφεια και όχι άλλα.

Subaris

Δρ εδω ακουγεται οτι επιφανεις Αρειανοι θελαν να βοηθησουν με χρηματικα ποσα την ΚΑΕ κ καποιοι εκ των ψηλων θεσεων δεν τους αφηναν για προσωπικα τους συμφεροντα.Το ανεφερε καποιος καλεσμενος στον κοσμο των σπορ της ερτ3, εκπομπη που δεν ειδα αλλα μου το μετεφερε καποιος φιλος.Παιζονται πολλα στα παρασκηνια κ αυτα συνηθως μαθαινονται μετα την καταστροφη..

Jim Patras

Ο Παρ.Καλημερίδης το ανέφερε την Τρίτη.

experience

Παιδιά, τον Γκάλη κακώς τον αναφέρουμε ξανά και ξανά, δε νομίζω ότι έχει διάθεση να ασχοληθεί και να εμπλακεί και καλώς κατά τη γνώμη μου. Να έρθει ο Γκάλης αλλά σαν τι; Με τι ρόλο; Για τα άλλα που λέει δε νομίζω ότι λέει κάτι κακό αν κα ιτον έχουμε κράξει πολλές φορές εδώ τον συγκεκριμένο, κυρίως γιατί υποσχόταν επενδυτές που τελικά δεν εμφανίζονταν. Τώρα αν ο συγκεκριμένος ενδιαφέρεται μακάρι. Βέβαια αν κάποιος ενδιαφέρεται πρέπει να βρει και άτομα με τα οποία να μπορεί να συνεργαστεί και τα οποία θα το κάνουν εύκολο και δε θα βάζουν τρικλοποδιές αλλιώς θα την κάνει. Δεν θα το βάλει και στόχο ζωής να βάλει λεφτά στον Αρη.

ChrisSiak

Συμφωνώ με τον Δασκαλου. 100%. Κ αυτό με ανησυχεί. Αν φτάνεις να συμφωνείς με τον Δασκαλου σημαίνει ότι έχεις πιάσει πάτο.

Papatzis

Δηλαδή ο Λάσκαρης που όλοι έβριζαν πλήρωσε πριν ένα μήνα μπραφ 500.000€ σε Εφορία και άρθρο 99. Και οι επιφανείς Αρειανοί-επενδυτές του Αρβανίτη που θέλει το μανατζμεντ δεν θέλησαν να δώσουν 5Χ100 δανεικά μέχρι τα Χριστούγεννα για να μην τα χάσουν… Αυτή ήταν η μεγάλη διευκόλυνση των επιφανών αρειανών…Δανεικά 500 χιλιάρικα μέχρι τα Χριστούγεννα. Τα οποία ο άλλος έδωσε μπραφ… Και γιατί να τους δώσει το μάνατζμεντ τότε? Είναι μήπως πιο όμορφοι?

experience

Σιγά το γεμιστάνα με τα πακέτα που τα δίνει μπραφ και καθαρίζει. Δεν ξέρουμε ότι ο Αρβανίτης θέλει το μάνατζμεντ, ο Δασκάλου λέει ότι πρέπει να δοθεί εκεί, ο Αρβανίτης σε κάποια φάση είχε παραιτηθεί κιόλας. Κατά δεύτερο, σιγά μη δίνουν όλοι λεφτά που μπορεί να χάσουν στο τέλος για να βγαίνει μάγκας ο Λάσκαρης. Και δίκιο είχαν γιατί φάνηκε πόσο αναξιόπιστος είναι οπότε θα τα χάσουν τα λεφτά τους. Τον πήρανε χαμπάρι αυτοί φαίνεται

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΟΛΟΙ;

Jose

Τα πληρωσε γιατι δεν τα ειχε πληρωσει περσι που επρεπε και αν πηγαινε σε εισαγγελεα με ληξιπροθεσμα χρεη αυτη την εποχη θα ειχε μπει μεσα πριν περασει απο τον ανακριτη! Δυστυχως ακομα και με αυτα τα 500 τα χρεη δε μειωνονται αλλα αυξανονται!

dorian gray

Συμφωνώ.

1 βήμα μπρος ,2 πίσω.Σωστά πράματα λέει,αλλά είναι λόγια κι ο Άρης χρειάζεται πράξεις.Το ΑΝ θα εμπλακεί ο Παπαδόπουλος είναι ένα ΑΝ.Που ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι,π.χ.,θα απαιτούσε πολύ χρόνο.Κι εμείς χρειαζόμαστε ΑΜΕΣΑ παίκτες και το μόνο πού κουνιέται είναι ο ώμος του Μπένσον κι αυτός με δυσκολία.
Ότανμπαίνεις στο ιντερνετ κ τα μόνα νέα είναι ευχολόγια του Δασκάλου,τότε τελειώσαμε,παιδιά.Έπρεπε να διαβάζουμε οτι “αύριο έρχονται 3νεοι παίκτες”…
Τα μωράκια εδώ είναι ή διακοπές στο Μοντε Καρλο τώρα που ανοίξαν κ τα σύνορα;

stepap

Αυτο με τα 500 χιλιάρικα είναι πάρα πολύ καλό νέο ακομα και αν το έκανε για δικο του όφελος.
Εκεί πρέπει να πηγαίνουν πρώτα τα χρήματα και μετά σε μεταγραφές.
Αγωνιστικά η ομάδα θέλει αμερικανική βοήθεια επείγοντος αλλα προτιμώ να πληρώνουν το 99 παρά να μου φέρουν μεταγραφές που δεν θα έχουμε να τις πληρώσουμε. Καββαδάς, Μαρμπλ, Γιανκοβιτς και σια ,ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

ammonas

Με τον Θανάση (Τομ) Παπαδόπουλο δουλεύει εδώ και 2-3 μήνες “μπαντζανάκι” μου, μετανάστης στην Φιλαδέλφεια μαζί με τον αδερφό και τον πατέρα του, μιας που τώρα κάνει άνοιγμα και στα πλακάκια. Όταν τον ρώτησε για Άρη στην σουίτα του σε αγώνα των Philadelphia Soul (της πρωταθλήτριας ομάδας AFL, του american football σε κλειστό γήπεδου, του ζάμπλουτου φίλου του Cosmo DeNicola), είπε πως δεν έχει καθόλου χρόνο να ασχοληθεί με ομάδες, πέρα από απλή χορηγία. Στην μπάλα βάζει λεφτά, γιατί εμπιστεύεται τον Καρυπίδη και -κυρίως- την αδερφή του, Ειρήνη, με την οποία έχει κάνει business (νομίζω κάτι με ενέργεια έχει σχέση). Στο μπάσκετ δεν υπάρχει ένα τέτοιο πρόσωπο εμπιστοσύνης. Με τον Γκάλη έχει βρεθεί δύο φορές όλες κι όλες…
Βεβαίως, όποιος έχει πάει σπίτι του καταλαβαίνει πως το χρήμα δεν κρύβεται. 3 super cars έχει παρκαρισμένα ΕΞΩ από το parking του. Μέσα δεν είδα από το βίντεο που μου έστειλε.
Για Αμέρικα δεν είναι πλούσιος. Για Ελλάδα είναι πλούσιος. Για Σαλονίκη είναι πολύ πλούσιος με την Colonial Marble & Granite να ‘χει 40Μ$ τον χρόνο ακαθάριστα έσοδα.

Υ.Γ. Όταν πριν 2 μήνες ο Δασκάλου έλεγε για Αμερικανό επιχειρηματία, το μυαλό μου δεν πήγε στον Tom Papadopoulos, αφού ο ίδιος το είχε αρνηθεί κάθετα αρκετές μέρες νωρίτερα σε προσωπική επαφή.
Υ.Γ.2 Μακάρι να “ψηθεί” κάποια στιγμή (και αύριο, αν γίνεται) και να μπει στο μπάσκετ, γιατί πρόκειται για άνθρωπο “καθαρό” και με επαφές στον χώρο του αθλητισμού.

dorian gray

Καλή βδομάδα.
Εφόσον επιβεβαιώνεται ότι άλλες 500.000 ευρώ χρέη έχουν “φύγει”, πόσο εκτιμάται αυτή τη στιγμή το άνοιγμα της ΚΑΕ;
Είχαμε μείνει κάπου στα 3.200.000 ευρώ, αν δεν κ΄νω λάθος, υπολογίζοντας όλα τα έξοδα μέχρι τον Ιούνιο του 2018 (αν,πάλι,δεν κάνω λάθος).