«Εγώ πάντως που ήμουν σήμερα στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα δεν δέχομαι την συγνώμη σας. Και είναι η πρώτη φορά που δεν δέχομαι συγνώμη από τον οποιονδήποτε. Και δεν το κάνω για εμένα. Το κάνω για τα 10-15 δεκάχρονα παιδάκια με τις κιτρινόμαυρες φανέλες και τις σημαίες που λαχταρούσαν να δουν ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην Λήμνο. Αυτά τα παιδάκια τα πικράνατε και αυτό είναι ασυγχώρητο».

Το άνωθεν σχόλιο έκανε φίλαθλος στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook ως απάντηση στην ακατανόητη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης μετά τη λήξη του αγώνα στη Λήμνο.



Και πως να πεις κάτι κακό όχι μόνο για αυτόν τον άνθρωπο, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους φίλους του «Αυτοκράτορα» που υποδέχθηκαν το πρωί της Παρασκευής την «κιτρινόμαυρη» αποστολή στο αεροδρόμιο του νησιού και σήμερα έδωσαν βροντερό «παρών» στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Μόνο που ο Άρης φρόντισε να τους πικράνει χάνοντας από τον Ήφαιστο με κατεβασμένα τα χέρια οδεύοντας ολοταχώς προς την Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ας είμαστε ρεαλιστές…ναι ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι το φινάλε της σεζόν, αλλά ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του Άρη. Η ΚΑΕ έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα, τα οποία πρέπει να κλείσει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.

Οι διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ πρέπει να πραγματοποιηθούν το αργότερο έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου οι «κιτρινόμαυροι» να έχουν τύχη κόντρα στο φιλόδοξο Περιστέρι. Το ΠΑΛΕ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, αλλά ο κόσμος δεν παίζει μπάσκετ. Αυτό πρέπει να το κάνει ο Άρης, ο οποίος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχει να αντιμετωπίσει Περιστέρι, Πανιώνιο, Λαύριο (μέσα), Ρέθυμνο, ΑΕΚ, Προμηθέα (έξω). Οι Θεσσαλονικείς ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσουν τουλάχιστον 4 ματς, εάν θέλουν να έχουν βάσιμες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Άρης έχει ξαναβρεθεί σε αυτή την άσχημη θέση στο παρελθόν και κατόρθωσε να γλιτώσει από τον «θάνατο» την ύστατη στιγμή (ποιος δεν θυμάται τη χρονιά που ο Στηβ Γιατζόγλου έκανε «ταχυδακτυλουργικά» και έλεγε στις συνεντεύξεις Τύπου μετά τα παιχνίδια για το καλαμάκι και τον αέρα). Όταν όμως παίζεις διαρκώς με τη φλόγα, είναι σίγουρο ότι κάποια μέρα θα καείς.

Κι ο Άρης στη παρούσα φάση δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει, μοιάζει με πυγμάχο που δέχεται απανωτά χτυπήματα και βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολική κατάρρευση στο ρινγκ.

16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Μόνο θλίψη τίποτα άλλο. Γιατί δυστυχώς απλά βλέπουμε αυτό το πράγμα που λέγεται διοίκηση να κάθεται κ να μη κάνει απολύτως τίποτα. Γιατί η διοίκηση είναι τραγική από περισυ στο τέλος του πρωταθλήματος. Ασχέτως λυσεως μπάν το καλοκαίρι οι κινήσεις της ειναι απολύτως επικίνδυνες. Σε σημείο σχεδόν παρεξηγησημο…

Sotiris

Όσο και αν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε το σενάριο των μωρών και του μπροστινού γίνεται όλο και πιο πιθανό. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.

ston planiti Ari

Τοξική ατμόσφαιρα…και όλοι οι υποτιθέμενοι παράγοντες τοξίνης ακλόνητοι. Συμφωνώ με το σχόλιο χυδαία που αν θυμαμαι καλά ειπε ο Σαμ ως προς την ανακοινωση. Συμφωνώ όμως και με τα λεγόμενα του Σούλη ότι οι παίκτες δεν έδειξαν το παραμικρό πάθος. Η ψυχολογία είναι στα τάρταρα όμως η εικόνα των περισσοτέρων πραγματικά δεν έδειχνε να είναι επαγγελματιών αθλητών. Στα προηγούμενα ματς παλευαν μεχρι ενα σημειο. Εδώ ηταν σα να μην κατεβηκαν να παίξουν. Επίσης ο κόουτς αν δεν μπορεί να επιβληθεί δεν γίνεται να μην φταίει. Και αν δεν μπορεί να κάνει κουμάντο λόγω της ιδρυθείσας θέσης του Σανι το πράγμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.
Και άλλες χρονιές είμασταν έτοιμοι να καταρρεύσουμε στο ρινγκ όμως τουλάχιστον όλοι (διοικηση παικτες προπονητης) δούλευαν για τον κοινό στόχο κι ας πονούσαν τα μάτια μας αγωνιστικά. Εν προκειμένω φαίνεται πως δεν υπάρχει σημείο σύγκλισης ούτε στον στόχο αφού στόχος του ενός είναι να εξουδετερώσει τον άλλον.
Αν δεν φύγει η τοξικότητα δεν πάμε πουθενά.

kaptsik

Η ομάδα έπρεπε να κάνει αλλαγές εδώ και καιρό. Το παιχνίδι αυτό το είχα στα χαμένα πριν ξεκινήσει. Λόγω Γκαγκικς, Μποχωριδη, καθυστερήσεων πληρωμων κι εν γένει αδυναμίας της ομάδας και όχι μόνο.
Η απορία μου εμένα είναι η εξής:
Αφού δε μπορεί ο άνθρωπος να ανταπεξέλθει στις στοιχειώδεις ανάγκες της ομάδας, γιατί δε βάζει πωλητήριο η γιατί δεν παραδίδει τις μετοχές.
Έπρεπε να παρακαλάει να τις πάρει κάποιος άλλος τις μετοχές τζάμπα.
Η στάση του να σφυρίζει αδιάφορα είναι ενοχή.
Προσοχή… Δεν θα το έλεγα αυτό αν η ομάδα βολοδερνε στην 10η-11η θέση. Τότε θα έλεγα ότι τόσα έχει τόσα δίνει. Τότε θα έλεγα ότι δε βρίσκονται μνηστήρες.
Τώρα όμως που τα έχει κάνει… όπως τα κάνε έπρεπε αντί για παίκτες να ψάχνει για νέο ιδιοκτήτη. Πέρασε ο καιρός που επρεπε να ψάχνει για παίκτες.

dammys

Ρε φίλε βλέπεις κανέναν να θέλει να πάρει το Μπάσκετ? Με τόσα χρέη? 3 ομάδες πληρώνουμε και χωρίς τηλεοπτικό -που πάει στο ΠΑΛΕ—Βγαίνουν κάποιοι ΕΞΥΠΝΟΙ και λένε να φύγει….ΝΑ ΦΥΓΕΙ αλλά αν έρθει ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ θα σωθούμε; ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ είναι ΜΟΝΟ για εράνους…ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΩ κι εγώ…ΝΑ ΡΘΕΙ ένας με λεφτά ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ…ο άνθρωπος έφερε ΧΟΡΗΓΟΥΣ έλυσε τα μπαν έφερε καλό προπονητή …του έκατσαν οι τραυματισμοί…ΑΛΛΩΣ θα είχαμε 4 νίκες (με μποχω και μορις θα κερδιζαμε ΛΑΡΙΣΑ-ΙΩΝΙΚΟ-ΚΟΛΟΣΣΟ)ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΔΙΠΛΑ ο παοκ είναι όλοι απλήρωτοι από πέρσι και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ…και ο ΗΡΑ έχασε τους 2 καλύτερους του παίκτες -χωρίς χρέη–για τα λεφτά…ΑΜΑΝ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και η ΜΙΡΛΑ…

Bilias6

Κολλημενος με το γουλιελμο και το καπσλοκ.

kaptsik

Να σου πω… φίλε. Έχεις δίκιο σε πολλά. Δε λέω ότι υπάρχει κάποια άλλη λύση. Λέω ότι τη στιγμή που πέφτει η ομάδα δείχνει ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδύναμος να αντιμετωπίσει την κατάσταση και παρόλα αυτά σφυρίζει αδιάφορα (φάση αλλά Τιτανικός) περιμένοντας τι; Αν συνεχιστεί κι άλλο αυτό η κατάσταση δε θα μοιάζει αναστρέψιμη ακόμα και με καλούς παίκτες (αντικαταστάτες εννοώ). Κι όμως ενώ είναι ανίκανος να κάνει τις αλλαγές που έπρεπε να κάνει προχτές (κι όχι χτες) ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. Αντίθετα λέει ότι για να δώσει την ομάδα αλλού θέλει 2,5 εκατομμύρια (εμμέσως πλην σαφώς).
Το πρόβλημα είναι μέσα στην ομάδα. Μέσα θα στραφούμε να το λύσουμε. Εσύ λες εσωστρέφεια. Εγώ λέω αυτογνωσία. Σε ποιον να ρίξουμε τις ευθύνες για την εικόνα αυτή; Στο Βασιλακόπουλο; Στους μάνατζερς; Στον ανάδρομο Ερμή;
Μιλάς για μίρλα. Δηλαδή τι προτείνεις; Όλα καλά; Να περιμένουμε; Κι όταν θα πέσουμε στην Α2 πάλι τι λες; Ότι είναι μίρλα να μας κακοφαίνεται; Ας μιλήσω κι εγώ για ΑΦΑΣΙΑ τότε φίλε. Αφασία είναι αυτό που δεν αντιδρούμε σε εξωτερικά ερεθίσματα. Εγώ από αυτό δεν έχω.
Σχετικά με το

Βγαίνουν κάποιοι ΕΞΥΠΝΟΙ και λένε να φύγει

κι επειδή απαντάς σε μένα, να σου πω ότι αν υπάρχει ένα επίπεδο σε αυτό το χώρο που ανταλλάσσουμε απόψεις, αυτό συμβαίνει επειδή μένουμε σε αυτό (ανταλλαγή απόψεων) και δεν επεκτεινόμαστε σε ύβρεις και ειρωνείες.

vaggelaris

Βασικά για όλο αυτό που ζούμε φέτος κάποιος πρέπει να είναι υπεύθυνος. Αν δεν είναι υπεύθυνη η διοίκηση ποιος είναι? Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει από Απρίλιο Μάιο κ ο Γουλιέλμος δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει. Ομάδα με μπάν η χωρίς? Καραγκιοζιλικια με μποχωριδη λίγο μετά τα ίδια με φλιωνη. Διοικητική απομόνωση που δεν οδήγησε πουθενά. Όσο για τα μπάν κ τις χορηγίες από το αποτέλεσμα αποδεικνύεται ότι το όλο οικοδόμημα που κτίστηκε στο παραπεντε είναι χτισμένο από χαρτόνι. Αλλιώς δε θα έσκαγε τόσο νωρίς κανόνι με τους παίκτες. Το ότι φτιάχτηκε μια ομάδα χωρίς αρχή κ τέλος κ που φαίνεται ότι υπήρχαν εσωτερικές διαφωνίες ποιος φταίει? Το ότι υπήρχαν διαφωνίες ακόμη κ για τον Μαρκόπουλο ποιος φταίει? Προφανώς μάλλον θα απευθύνεται σε ηλιθιους φιλάθλους λέγοντας ότι έβαλε 2,5 εκ αλλά τώρα δεν έχει 40 Χιλ για ενημερότητα κ γουιβερ. Γιατί οκ δε περιμέναμε ότι ο Γουλιέλμος είναι μεγιστάνας αλλά πλέον αποδεικνύεται ότι από την άνοιξη κ μετά η ομάδα κρατιέται με λογιστικά τερτίπια που αρχίζουν κ σκάνε…

dammys

Δες ειρωνεία είναι ύβρις όχι…Αν υπήρχε λύση εκ των έσω θα είχε φανεί κι όχι να περιμένουμε να κάνει έρανο ο Α.Σ και να μαζέψει 12.000…Να θυμίσω τον σωτήρα Λάσκαρη με τους κινέζους και την επένδυση του 1 δις? Τι σημαίνουν όλα αυτά; Δεν υπάρχει λύση !!!!! Η ομάδα έχει χρέη πολλά και κανείς ΣΟΒΑΡΟΣ δεν αναλαμβάνει…Εδώ ο παοκ δεν βρίσκει και χρωστάει παντού και ο Ηρα που ήρθε χωρίς χρέη έχασε 2 παίκτες λόγω οικονομικών…Πώς είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν άλλες ομάδες λόγω οικονομικών;Φταίει ο Γ που πήγε να φέρει τον Γιάνκοβιτς και τον χρωστούσαν οι προηγούμενοι? Και τον Μούρτο και τον Ζάρα και τον Τσαιρέλη και τον Καβαδά και όποιον μιλάει ελληνικά και παίζει το τόπι…ΝΑΙ ας πέσουμε Α2…αν είναι να μην υπάρχει προοπτική ας πέσουμε..ή να αλλάξουμε ΑΦΜ…Σας χαιρετώ δεν θα ξαναγράψω θα είμαι 30-11 ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ στο ΡΕΘΥΜΝΟ..

Bilias6

Τι ναι αυτα που γραφεις ρε φιλε μου!!! Αν πεσεις Α2 σβηνονται τα χρεη? Και αν αλλαξεις αφμ σου ειπε κανεις οτι δεν θα ξαναχρεωθεις? Ο Ηρα ποσα αφμ και ονοματα αλλαξε για να καταληξει γ τοπικο?
Να πεις τον Γ αν εχει κατι τετοιο στο μυαλο του καλυτερα να αλλαξει πλανητη.

kaptsik

Με εξαίρεση το κομμάτι της ειρωνείας, όλα τα άλλα δεν είναι απάντηση στο δικό μου σχόλιο

Sam Vincent

Σε εμένα απάντησε . Πρότεινε να συνεχίσει η ορχήστρα να παίζει μέχρι να βυθιστεί ο Τιτανικός ,όπως πολύ σωστά υπέθεσες . Στωικά και ήρεμα ,χωρίς μίρλα !!!

ston planiti Ari

Αν μου επιτρέπεις dammys συμφωνώ κ γω σε πολλά που γράφεις αλλά νομίζω πως δεν κατάλαβες τους προβληματισμούς του kaptsik, που είναι εύλογοι. Και θα πρότεινα να ξαναγράψεις χωρίς να γίνομαι ειρηνοποιός. Φαντάζομαι ούτε ήθελες να προσβάλεις κανέναν κ το σχόλιο σου ήταν γενικό επειδη έχεις σκάσει με την κατάσταση. Επειδή όμως αν το ξαναδιαβαζες ισως θα εβλεπες οτι ήταν χωρις λογο επιθετικό θα έπρεπε τουλάχιστον να πεις οτι δεν ηθελες να προσβάλεις κανέναν. Το ίδιο ενοχλητική ήταν η ειρωνεία κ του Bilias προς εσένα. Και κάτι στην ουσία αν μπορεί κανείς να λύσει την απορια του kaptsik κ δική μου στο τί περιμένει ο Γουλιελμος γιατί μη μου πεις οτι δε μοιαζει σα να περιμένει μία εξωθεν βοήθεια θα ήταν ευχης εργον. Όπως επίσης θα πρεπει να συμφωνεις ότι από πλευρας διαχειρισης (βλ. Ανακοινώσεις, σχέσεις με παίκτες, διαρροές) ο Γουλιέλμος δεν ειναι καλος και αυτό αναστατώνει περισσότερο την ομάδα. Και στη φάση που βρίσκεται η ομάδα δε χωρά μάλλον κανένας επιπλέον εσφαλμένος χειρισμός. Από την άλλη αυτοί που εύκολα τον βρίζουν φυσικά κ δεν έχουν λύση στο μυαλό τους και αμφιβάλλω αν θα προτιμούσαν πολλοί από αυτούς να μην είχαν λυθεί τελικά τα μπαν έστω τελευταια στιγμή και κατεβαίναμε με το εφηβικό.
Οι μόνοι που παρέμειναν ψύχραιμοι κ ενωμένοι ως αυτήν τη στροφή είναι οι φίλαθλοι του Αρη. Ας το διατηρήσουμε λέω εγώ μπας κ παραδειγματιστούν παραγοντες, παικτες και τεχνικό επιτελείο…

Sam Vincent

Προσπαθώντας να σε ερμηνεύσω καταλαβαίνω πως προτείνεις να περιμένουμε με υπομονή να υποβιβαστούμε και τότε δυστυχώς οι αντιδράσεις δεν θα είναι ούτε ήπιες ,ούτε νηφάλιες ούτε λογικές ,όπως οι απόψεις του φίλου του Kaptsik ,εκτός και αν έχεις να μας προτείνεις κάτι άλλο που δεν το έχουμε σκευτεί ή μήπως γνωρίζεις κάτι για το “ιππικό” που έρχεται για να αλλάξει αγωνιστικά ή οικονομικά την κατάσταση .

Dr Nimbelugen

Αν δούμε τα ονόματα που παίζουν για να έρθουν ( λεφτά δεν υπάρχουν ) είναι τα αντίστοιχα των Κουεμάχα και Φούμομποντ…Ξέρεις τι με τρελαίνει;Πως άντε και πέφτουμε..πέρα από το ότι δε σβήνεις τίποτε διαβλέπω περαιτέρω κατρακύλα,αν παρεμπιπτόντως εμφανιστεί κάποιος επενδυτής πολλοί εξ αυτών που συνετέλεσαν στο να πέσουμε στο βούρκο θα επανεμφανιστούν ως τεχνοκράτες και γνώστες,μην χαιρετίσω…

Sam Vincent

Οι παίκτες που ακούγονται πράγματι δεν μπορούν να βοηθήσουν αυτήν την ομάδα να σηκώσει κεφάλι . Αγωνιστικά η ομάδα μπορεί να σωθεί μόνο με δυο παικταράδες .Εναν pg και έναν ψηλό . Εμείς δεν μπορούμε να βάλουμε να παίξει ένα 18χρονο παιδί δικό μας .Χτες έβλεπα τον Ηρακλή . Μπήκε μεσα 8-9 λεπτά ο 18χρονος Γεωργαλάς .Παρόλο που ο Ηρακλής έχασε είχε +5 ,4 ποντους ,2-3 ριμπς και πάλευε το παιδί κάθε φάση .Οι Αμερικάνοι του μάτωναν σε κάθε φάση . Εμείς δεν μπορέσαμε στην Λήμνο να δώσουμε 1 λεπτό στον Βουλγαρόπουλο σε παιχνίδι που φάγαμε 25 πόντους στο κεφάλι και ο Ντράγκι έπαιζε από το 4ο λεπτό με 3 φάουλ και ο Γκάγκιτς ήταν στην Σερβία . Ο δικηγόρος νομίζει πως διοικεί ομάδα σε video game .
Ο Χάρης μοιραίος και άβουλος .Ο κόουτς μαλώνει με τον Σανυ ποιανού παίκτης είναι ο καλύτερος . Άρρωστοι παντού .