Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ο 17χρονος γκαρντ ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους της Εθνικής Εφήβων που τερμάτισε στην τέταρτη θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στον Βόλο θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στους Πειραιώτες οι οποίοι κινήθηκαν γρήγορα και τον απέκτησαν.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να τον χρησιμοποιήσουν στην ομάδα που σχεδιάζουν για την Α2 και να μοιραστεί τη θέση «1» με τον Ιωσήφ Κολοβέρο και τον Βαγγέλη Τζόλο.

Πηγή: «Έκλεισε» Νικολαΐδη ο Ολυμπιακός | | Basketa.gr

Αν όντως ισχύει , κρίμα…

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

Γιατί κρίμα; Ο παίκτης άκουσε τον πατέρα του… Αν δοκιμάσει να παίξει Α2 θα φάει τα μούτρα του… δεν είναι το σούπερ ταλέντο.

aris6emperor

πρέπει να βάλει μυϊκό όγκο επειγόντως…μπροστά είναι καλός…πίσω όχι…

timemaster

Κάθε πιτσιρικάς που χάνεται είναι ένα δυσάρεστο ρίσκο. Και προτιμώ να τους δίνουμε εμείς ευκαιρίες με ότι κόστος μπορεί να έχει παρά να πηγαίνουν αλλού.

Ο πάτερ Σωτηράκης σιγά μην έστελνε το παιδί στον Άρη.Στον Άρη του Γκάλη ,ίσως.Του σήμερα μόνο με σφαίρες.Το έχω ξαναπεί κι υπήρξαν διαφωνίες από παιδιά που τον αρεζαν…Δεν ξέρω τι ομάδα ήτανε μικρός,αλλά παίζοντας στον Παοκ απέναντι μας,ήταν από τους παίκτες που πανηγύριζαν προκλητικά κι επαιζαν πιο παθιασμένα από ότι σε άλλα ματς.Το λέω με βεβαιότητα γιατί τότε έβλεπα και όλα τα ματς του Παοκ,αν όχι όλων των ελληνικών ομάδων σε Ελλάδα και εξωτερικό.