Yummy!

Αν υπάρχει ένα παιχνίδι που μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία και της ομάδας,αλλά και του κόσμου,είναι το αυριανό με τον συμπολίτη.
Μια νίκη, θα δώσει ηρεμία στην ομάδα,ανάσα στη διοίκηση και ευχαρίστηση στον κόσμο.


Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Ο Μαρκόπουλος δε θα αλλάξει ποτέ.Με τον Παπαδόπουλο να παίρνει την μπάλα σε κάθε επίθεση και να μοιράζει αυτός παιχνίδι στη συνέχεια και με τις εμπνεύσεις των περιφερειακών του,συνεχίζει να παίζει το ίδιο,αργό,δεινοσαυρικό μπάσκετ κι όσο το επίπεδο της Α1 χειροτερεύει,τόσο καλύτερος θα φαίνεται…
Παπαδόπουλος,Χάτσερ και ΜακΓκράθ είναι τα κύρια επιθετικά όπλα και από τον πάγκο ο Χαραλαμπίδης, κι ο Τσαιρέλης βοηθάνε.
Το κλειδί όμως,κατά τη γνώμη μου,είναι ο Χαριτόπουλος.
Σε 19 λεπτά πετυχαίνει 9,3 πόντους και μαζεύει 7,8 ριμπάουντ, με πάνω από 50% ποσοστό ευστοχίας και PER 26!!!.
Είναι παντού δηλαδή και κάνει τα πάντα!
Είναι η αλλαγή που βοηθάει τον Παοκ να ξεφεύγει στο σκορ ή να μαζεύει διαφορές και-αν φυσικά καταφέρεις να περιορίσεις τα κύρια όπλα του-είναι αυτός που θα σου χαλάσει τα πλάνα.





ΕΜΕΙΣ

Είμαστε η 9η άμυνα της Α1 και η τελευταία επίθεση(σε αποτελεσματικότητα).Μη δίνεται μεγάλη βαρύτητα στα περί 3ης καλύτερης άμυνας του πρωταθλήματος σε μέσο όρο πόντων(70,2).

Το θέμα είναι πόσο αποτελεσματική είναι μια άμυνα ή μια επίθεση,στις κατοχές που υπάρχουν σε κάθε παιχνίδι και σε αυτό δεν είμαστε και πολύ καλοί.
Βέβαια είμαστε καλύτεροι αμυντικά,από επιθετικά και αυτό είναι το βασικό μας πρόβλημα(γιατί αν δεν αρχίσουμε να βάζουμε πάνω από 54,8 πόντους μέσο όρο που βάζουμε στις 4 ήττες μας,όσο καλά κι αν πάμε αμυντικά,δε θα κάνουμε και πολλές νίκες.
Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας ήταν μια πρόοδος,από την άποψη πως σουτάραμε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα,60 σουτ-57 μέσος όρος Α1,κάτι που δείχνει πως κάτι άρχισε να κινείται επιθετικά.
Τώρα καλό θα ήταν να αρχίσουμε να τα βάζουμε κιόλας!
Αν συμβεί αυτό,νομίζω πως θα είμαστε καλά.


Τα στατιστικά μας,μπορείτε να τα βλέπετε εδώ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ(3/9)

Θα νικήσουμε με πάνω από 10 πόντους διαφορά!

ΑΠΟΥΣΙΕΣ


Καλλές

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ(από το 92-93)

13-7(5 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με +10 πόντους διαφορά)


ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


 Στο Αλεξάνδρειο ,Σάββατο 23/11,στις 19.00 από την ΕΤ-3.