Πρωτάθλημα Ελλάδος

2η αγωνιστική

Άρης-ΠΑΟΚ

Σάββατο , 18 Οκτωβρίου 2014 ,17.00 

Nick Galis Hall

NS3 

Τα νούμερα μας

aris 2

Τα νούμερα τους

paok 1

Ομαδικά Στατιστικά

team stats 2

Προϊστορία 

13-9

Απουσίες

Thomas

Ο ΠΑΟΚ μας τρέχει ένα σερί 4-0 στο πρωτάθλημα , φέτος όμως δεν έχουμε Αγγέλου απέναντι στον Σούλη , αλλά Πρίφτη , ο οποίος ελπίζω να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ , γιατί στα 2 τελευταία χρόνια , εμείς είμαστε αυτοί που προσαρμόζουμε το παιχνίδι μας σε αυτό του ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του Τόμας είναι μεγάλο πλήγμα , ειδικά γιατί ο Τόμας έδειξε μέχρι τώρα , πως στα δύσκολα σημεία παίρνει την ομάδα πάνω του. Το κενό αυτό πρέπει να το καλύψουμε , γιατί σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές στο παιχνίδι που θα κολλήσουμε.

Το κλειδί

Δεν πρέπει να δώσουμε εύκολες βολές στον ΠΑΟΚ. Και στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο (33 ) και στο παιχνίδι στην Τουρκία (30 ) είχε πολλές βολές και είναι και αρκετά εύστοχος ( 76% ). Αυτοί είναι 20-25 εύκολοι πόντοι , που δεν πρέπει να του δώσουμε με τίποτα.

Η μάχη

Νέιμικ vs Βόν . Ο Νέιμικ πρέπει να κρατηθεί μακριά από τα φάουλ και να μείνει όσο περισσότερο μπορεί στο παιχνίδι , γιατί με αυτόν μέσα έχουμε μια απειλή στο ζωγραφιστό και στην επίθεση και στην άμυνα. Αλλιώς…θα δούμε Χαρίση…πάλι…

Οι πρώην

Ο Χαραλαμπίδης πέρασε από εμάς – δυστυχώς – μόνο για μια χρονιά. Σε κάθε παιχνίδι από εκείνη τη χρονιά και μετά , φροντίζει να μας θυμίζει τι παίκτης είναι…

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
xaris

Ο Χαραλαμπίδης έχει μαεστρία να πηγαίνει στις βολές και να τις βάζει . Αυτό πρέπει να προσέξουμε .

GOUNAS1914

κλειδι για μενα ειναι ο ρυθμος. πρεπει να τους βαλουμε στο παιχνιδι μας. δεν ξερουμε την κουραση που θα βγαλει ο παοκ αλλα σε τετοια παιχνιδια λιγο ρολο παιζει
συμφωνω μαζι σου για μπιδη. ειναι αυτο που λεγαμε για τον κακιουζη οτι οι μεγαλοι παιχτες φαινονται στα μεγαλα παιχνιδια οποτε ειναι ο νουμερο 1 κινδυνος.
για μ’ενα ο παοκ ειναι πιο δυνατος απο περυσι αλλα και μεις το ιδιο. στον ποντο θα παει και αν ειμαστε παλι 3 ποντους επανω με τελευταια επιθεση τον παοκ ας κανουμε φαουλ.
το παλε θα ειναι καμινι τα εισητηρια εξατλουνται οποτε ο κοσμος αυτο που ειναι να το κανει θα το κανει. μονο να μην φαμε προστιμα στο τελος.
τυχεροι οσοι θα ειναι φωναξτε και για μας!!!!

The_Emperor_Is_Dead

Tο κλειδί της αναμέντρησης είναι ο Όντομ! Αυτός δίνει ρυθμό σε όλους και ελλείψη Τόμας δεν ξέρω ποιός είναι ο πιό αξιόπιστος αμυντικός μας να τον αναλάβει!Απο κεί και πέρα ο Παοκ θα πάει σε Low tempo με πολύ inside game,όπως παραδοσιακά κάνει ο Σούλης σε κάθε παιχνίδι μέσα στο παλέ!Δύο επίσης βασικά σημεία,κατα πόσο θα αντέξουν την πίεση οι δικοί μας όταν το ματς κολήσει και η κερκίδα θα πιέζει και κατα δεύτερον πόσο θα προστατέψουν πάλι οι διαιτητές τον Χαραλαμπίδη δίνοντας του συνέχεια “φάουλ του φτερού” και στέλνοντας τον στις βολές!Κλειστό μάτς,αλλά εγώ θα εστιάσω κυριώς στον Πρίφτη και στις κινήσεις και αντιδράσεις του στο πρώτο κανονικό derby της προπονητικής του καριέρας!

menidi3

εγω πάντως τα κανόνισα όλα, αυριο πρωι πρωι φευγω και θα είμαι στο παλέ!

όλα για την αρειανάρα και κασκόλ στην εθνική οδό στο φουλ τα κιτρινομαυρα

nikos

Ο Παοκ ναι μεν δεν εχει απουσια αλλα θα ειναι πολυ κουρασμενος και σωματικα και ψυχικα οποτε πρεπει να το χτυπησουμε αυτο (θα παιξει και ο κοσμος πιστευω ρολο..) ευκολα δυσκολα και με την μεταγραφη αντεκμπογιε που δινει ψυχολογια και εξτρα λυση στην περιφερεια θα νικησουμε πιστευω…(εφοσον ημασταν πληρεις θα ελεγα με 100% σιγουρια οτι μας βολευει που ετυχε τοσο νωρις το ματς καθως ο παοκ ειναι πιο ανετοιμος).. Δεν γντ να χασουμε 3 σερι αγωνα απο τους φιλοξενουμενους!!!..σινάφι δηλαδή..Είναι και 2η αγωνιστική..Μετά θα πρέπει να περιμένουμε 1 ολόκληρο χρόνο πάλι!!

Περιμενω ματς πολυ καλο απο Γκικα αυριο..Και αν γινεται σχημα με Μουρτο στο 2 και Ριντ στο 3 (πιστευω οντας ο μονος επιθετικος παικτης με βεζε στο 4 θα μπορεσει να δειξει σε καλυτερο βαθμο τις επιθετικες του ικανοτητες)..

vayio

Night το 13 – 9, νικες – ηττες απο ποτε ειναι? Το αντιστοιχο με αυτους γηπεδουχους?