[AdSense-A]

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα , κάθε παιχνίδι στην έδρα μας είναι τελικός και πρέπει σε κάθε ένα από αυτά , να κυνηγήσουμε τη νίκη.

Το Λαύριο έρχεται στο NGH σαν 3ο στο πρωτάθλημα , με 10 νίκες , 87,5 πόντους ανά παιχνίδι και πραγματικά χαίρεσαι να το βλέπεις. Να σας πω την αλήθεια , είναι ότι ονειρεύομαι ο Άρης να γίνει.

Έξυπνες επιλογές στους ξένους , πίστη σε αυτούς , επιθετικό , μοντέρνο μπάσκετ που φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο , καλός προπονητής που είναι και για χρόνια στην ομάδα . Έχει όρια προφανώς και κάθε χρόνο δεν πρόκειται να βρίσκει τέτοια χημεία , αλλά όπως και να έχει , είναι παράδειγμα προς μίμηση κι όχι προς αποφυγή.

Εμείς , σύμφωνα με τα ρεπορτάζ , δε θα έχουμε απουσίες και είχαμε και μια βδομάδα για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε , οπότε ελπίζω πως θα εμφανιστούμε διαβασμένοι , αλλά αυτά τα παιχνίδια τα νικάς με τη θέληση , ειδικά αν είσαι η χειρότερη ομάδα .

Ο κόσμος θα είναι εκεί , οι παίκτες θα έχουν ακούσει σίγουρα για την πρωτοβουλία του ΑΣ και του Σούπερ 3 και να σας πω την αλήθεια , ένα γήπεδο με κόσμο και ρυθμό , με κάνει αισιόδοξο.

Το άλλο που με κάνει αισιόδοξο είναι πως το Λαύριο εκτός έδρας έχει ρεκόρ 3/4 κι ενώ οι 2 ήττες είναι από ΠΑΟ και Ολυμπιακό , οι άλλες δυο είναι από τα Τρίκαλα και την Κύμη , δυο ομάδες που δε θα περίμενες πως θα νικήσουν το Λαύριο κι όμως.

Δεν περιμένω να γίνει καλό παιχνίδι ( γιατί αν γίνει , μάλλον θα πάει μονόπατα το πράγμα ) και μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδα .

Εμείς εντός έχουμε 68,6 πόντους και δεχόμαστε 72,6 πόντους μ.ο.

Το Λαύριο , 87,6 και 88,4 αντίστοιχα .

Όπως καταλαβαίνετε , αν το παιχνίδι ανοίξει , δε θα το νικήσουμε.

 

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ο Μουρ κάνει μια εξαιρετική χρονιά , με 16,7 πόντους , 6,7 ριμπάουντ και 5,3 ασίστ ( !!! ). Είναι εκπληκτικό ( και πρέπει να είναι ρεκόρ ) το γεγονός πως είναι 3ος σκορερ , 4ος στις ασίστ και 3ος ριμπάουντερ στο πρωτάθλημα! Απίστευτος πραγματικά.

Φυσικά , για να έχεις μια τόσο καλή χρονιά , δε φτάνει μόνο ένας παίκτης .

Wiggings , Meier , Lamp , Dixon , Johnson συμπληρώνουν την καλύτερα 6άδα ξένων της Α1 και Βεργίνης , Κουζέλογλου , Κακλαμανάκης δίνουν ποιοτικά λεπτά από τον πάγκο.

 

 

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Λαύριο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

Λαύριο

SHOTCHART


 

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΊΑ

2-0

TV

ΤΕΤ 14-02-2018
18:00 ΕΡΤ1 ERTPLAY1

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Καλή επιτυχία στην ομάδα, πρέπει να γεμίσει το γήπεδο, ο κόσμος να δώσει το ρυθμό και η ομάδα να παίξει με συνέπεια και πάθος για τη νίκη. Ελπίζω να δούμε μεταμορφωμενο τον Αθηναίου και να βοηθήσει επιτέλους την ομάδα. Επίσης Μποχωριδης Μπελ πρέπει να είναι αποτελεσματικοι ώστε να ξεκολλήσουμε από τους 60 πόντους και να έχουμε σοβαρές πιθανότητες νίκης.

Dr Nimbelugen

Το παιχνίδι θα κερδίσουμε ,όπως έγραψες ορθά μόνο αν το μπαχαλέψουμε,παίξουμε με το μυαλό τους και τους βγάλουμε εκτός ρυθμού.Με ποιοτικό μπάσκετ και ανοιχτό παιχνίδι θα έχουμε αναμπουμπούλες.Ξυλίκι,πίεση και ευφυές(όχι στατικό) μπάσκετ.Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν και από τις διαθέσεις των ρέφερι.Αν αφήσουν το σκληρό παιχνίδι έχει καλώς,διαφορετικά θα αντιμετωπίσουμε μείζον θέμα.

xanthoskyli4

Αν έχει κόσμο, θα κερδίσουμε. Αν δεν έχει, θα χάσουμε. Με άλλα λόγια ο παράγοντας κόσμος είναι αναγκαία προϋπόθεση στην εξίσωση της νίκης

vaggelaris

Το Λαυριο ειναι φαβορι λογω ροστερ. Εμεις πρεπει να μπουμε με ψυχη για καθε μπαλα κ αμυνα. Και επιτελους να δουμε παθος σε ενα ματς φετος. Αυτο που περιμεναμε με Γιαννακη προπονητη που δεν ειδαμε ποτε.

emperor1

Αεκ, παοκ, μπεσικτας. Πρεπει ναχεις και κορμια ομως. Οι μισοι μας παιχτες δεν εχουν ουτε ψυχη ουτε σωμα

emperor1

Μακαρι, αλλα δεν. Βλεποντας τον μαρα με την οστανδη να μαρκαρει παθητικα, χωρις να πηδαει για κοψιμο, τον μποχω αρνητικο, τον προυιτ πεταλουδιτσα, αναρωτιεμαι αν φτανουν μουρτος!!! , τσαιρελης, ντουβιε νσ κερδισουμε μια τοσο καλη ομαδα. Με τον δρακο ακομα στον παγκο, μαλλον πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι δεν κερδιζουμε ουτε στο οικογενειακο διπλο(εβλεπα χτες αβ να ποσταρει συνεχεια και αναρωτιομουν…)