Το παιχνίδι το χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια , η Κύμη ήταν πολύ εύστοχη κι όταν δεν τα έβαζε μάζευε τα ριμπάουντ.

Εμείς , με το που στράβωσε το παιχνίδι , χάσαμε το – όποιο καθαρό – μυαλό μας και δεν καταφέραμε να γίνουμε απειλητικοί ποτέ.

Το είπα και μέσα στο λάιβ του αγώνα , θα το γράψω κι εδώ.

 

Δεν έχει κάποιο νόημα να αφορίζουμε τους παίκτες ή να κλαίμε τη μοίρα μας. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό όλων , έχω κι εγώ τον ίδιο ( ακόμα ψάχνω το κομπιουτεράκι που κάπου εκτοξεύθηκε ).

Από το παιχνίδι με τον Προμηθέα που νικήσαμε ( ο οποίος πήγε στη Ρόδο και νίκησε 25 πόντους , η οποία είχε έρθει εδώ και μας νίκησε ευκολότερα από την Κύμη ) έλειπε το 40% των πόντων μας . Κανείς δεν έκανε την υπέρβαση από τους υπόλοιπους παίκτες και φυσικά η Κύμη εκμεταλλεύτηκε κάθε μας κενό.

Τέλος αυτό το παιχνίδι , τώρα έχουμε τελικό στα Τρίκαλα. Ελπίζω να παίξουν – έστω και λίγο οι Μπελ , Αθηναίου – γιατί αλλιώς δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να είμαστε καν ανταγωνιστικοί , ειδικά με την ψυχολογία μας υπό του μηδέν.

Ακόμα έχουμε την τύχη στα χέρια μας , παρόλο που μας γυρνάει συνεχώς την πλάτη φέτος , και αυτοί οι παίκτες είναι που την κρατάνε. Αυτοί είναι και κανείς άλλος παιδιά. Δεν έχει κάποιον νόημα να θάβουμε τον έναν και τον άλλον , όσοι βλέπουμε μπάσκετ ξέρουμε τα προβλήματα μας , αλλά το να τα λέμε και να αφορίζουμε τους παίκτες μας δεν αλλάζει και κάτι.

Δεν έχει κάποιο νόημα να τονίζουμε τι καλά πάνε οι άλλες ομάδες ή πόσο κακό είναι για την ιστορία μας και άλλα τέτοια.

Έχουμε έναν τεράστιο τελικό στα Τρίκαλα και μετά από 15 μέρες έχουμε 3 ακόμα. Με Αθηναίου και Μπελ πιστεύω πως δε θα έχουμε κανένα θέμα , αλλά η ψυχολογία μετράει πολύ στα ομαδικά αθλήματα και επηρεάζει και πολλά.

Τώρα  , που είναι εκείνο το κομπιουτεράκι , γιατί έχω να κάνω και κάτι υπολογισμούς…

49 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Σαν λίγα ακούγονται με βάση τη πληρότητα του γηπέδου. Σαν πολλά ακούγονται με βάση την αηδία που βλέπουμε όλη τη χρονιά.

gerorge

Δυστυχως δεν μπορεσα να παω,και προλαβα να το ανοιξω λιγο πριν τελειωσει η 3η.Δεν ειδα και πολυ με τα κατορθωματα της ΕΡΤ,αλλα βασει στατιστικης ενα πραγμα με εμεινε στο μυαλο.Οτι σημερα μπηκαν με τη νοοτροπια οτι αν χασουν θα τους δικαιολογησουμε γιατι ειχαμε και τις 2 απουσιες μεσα σε ολα τα αλλα.Βολλει μεσα στη ρακετα με τα ριμπαουντς,οι κοντοι δεν τα κυνηγουσαν επισης,και τα αντιπαλα τριποντα οσο ειδα δεν ηταν ιδιαιτερα μαρκαρισμενα,παρολο που επεσε η ευστοχια τους στο δευτερο ημιχρονο.Θαυμα χρειαζομαστε για να μεινουμε με τετοια εικονα,απο εκει που θεωρουσα θαυμα το να καταφερουμε να πεσουμε.Ισως υπερβαλλω βεβαια αλλα με τοσα σκαμπανεβασματα δεν μπορω να εχω κανενα ματς σιγουρο

Kostaris16

Δε χάθηκε τίποτα,βέβαια με νίκη απόψε κλείδωνε το θέμα της παραμονής, αυτό δεν περίμενα οτι θα το γράψω ποτε. Με νίκη σε Τρίκαλα και μετα με Πανιώνιο, αν παρουμε και μια νίκη με Ρέθυμνο παιζει και οκτάδα. Ο Αγγελου είναι γάτα στην ψυχολογία και με Αθηναίου και μπελ τουλαχιστον τα Τρίκαλα που έχουν πεσει και ο Πανιώνιος δεν θα έχουν τύχη. Απο εκεί και πέρα οτι ερθει καλό θα είναι,,αλλιως απλως θα τελειώσει ίσως η τραγικότερη χρόνια στην ιστορία μας.

Jose

Οχταδα;Είπαμε να μην ειρωνευομαστε.

Kostaris16

Δείτε και το πρόγραμμα των τεσσάρων πεντε απο πανω μας και θα κατά λάβετε οτι υπαρχουν καποιες πιθανότητες.

Subaris

Μην χασετε εσεις να μουτζωσετε!!!Ο ανθρωπος απλα βλεπει την αισιοδοξοτερη καταληξη(απλα ειναι λιγο sci-fi το σεναριο)μιας κ δεν μπορει να χωνεψει αυτο που γινεται.Μην τρελενεστε βρε!

Kostaris16

Στο τέλος θα δουμε. Το να απορρίπτουμε ενα αισιόδοξο σενάριο θα μας προσφέρει κάτι παραπανω; Αν εδώ που βρεθηκαμε απαισιοδοξουμε τοτε θα γίνει πραγματικότητα το χειροτερο σενάριο. Είναι τρια παιχνίδια που μπορούμε να παρουμε.

Subaris

Δεν μιλαμε για απορριψη αλλα τετοια ωρα με αυτη την εμφανιση φανταζει κατι εξωπραγματικο.Οχι βεβαια να κυκλοφορουμε και με πλερεζες οπως με χιουμορ παραπεμπτω με το παραπανω συνδεσμο λινκ(!!!)αλλα δυστυχως, η κατηφορα επι του παροντος τουλαχιστον, ειναι ετη φωτος πιο κοντα απο την ανηφορα kostaris μου!!

Subaris

Ρε συ kostaris,δεν τρολλαρουν τετοιες ωρες!!

Jose

Και τώρα τι θα γενουμε χωρίς βαρβάρους; Αυτοι οι άνθρωποι ήσαν μια καποια λύση.

Bilias6

Οι παικτες και ο προπονητης δεν φταινε, οπως δεν εφταιγε και ο Γιαννακης. Την ευθυνη την εχει 100% ο Λασκαρης.
Σημερα ομως δεν μπορεις ρε φιλε να χανεις 20 ποντους απο αδιαφορη ομαδα. Τι κανει η νεα διοικηση? Τον μαιανδρο τον εβγαζα και εγω.
Στο ελλαντα ζουμε, ξυπνατε! Εκτος και αν…. τοτε αλλάζουν τα πραματα

Subaris

Εμενα μου αρεσε παντως κ ας ειχαμε κ προηγουμενα!

Subotic7

Αγωνιστικά ο Γιαννακης φταίει 99%. Έδιωξε τους μόνους 2 παίχτες που μπορούσαν να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι (Βον-Μπενσον) και μας φόρτωσε 2 προβληματικους (Αθηναίου-Βασιλοπουλο) που πότε έπαιζαν πότε δεν έπαιζαν και τραυματίζονταν όλη τη χρονιά (πάλι νοκ άουτ ο Αθηναίου). Για να μη μιλήσουμε για το ανέκδοτο Πετγουεη… Ο Αγγέλου παλτά παρέλαβε, δεν μπορεί να τα μετατρέψει σε βιζόν

Subaris

Η εβδομαδα των Παθων….αργησε μια βδομαδα….Ελπιζω το Σαββατο να γιορτασουμε την Ανασταση κ οχι τον επιταφιο…

the god of war

Τελικά ο Μάνος ο Λάσκαρης δεν το είχε πει εν τη ρήμει του λόγου ότι θα μας ρίξουνε…Το είχαν σχεδιάσει και το σχέδιο είναι στην τελική ευθεία ….
Θλίψη …

experience

Παιδιά, τα πράγματα είναι τραγικά, δε γίνεται να χάνεις 20 πόντους από την Κύμη στην έδρα σου και φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία το ότι λείπανε παίκτες. Τώρα με τα πεσμένα Τρίκαλα θέλει αίτηση για να χάσεις αλλά δεν ξέρω τι να πω, η εικόνα μας είναι απλά τραγική. Εντάξει να μην κράξουμε αλλά μιλάμε για απίστευτους διασυρμούς φέτος. Μ’αρέσει που θέλαμε να τελειώσει η Ευρώπη για να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Sam Vincent

Δεν βοηθάει πουθενά αυτήν την στιγμή η απόδοση των ευθυνών ,αλλά ούτε και το να κάνουμε πως δεν ανησυχούμε γιατί θα σκουπίσουμε όλα τα ματς και θα βγούμε οκτάδα . Η αλήθεια είναι πως κινδυνεύουμε αλλά κρατάμε την τύχη στα χέρια μας . Κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα ,είναι βέβαιο . Μόνο Τρίκαλα λοιπόν ,τίποτα άλλο . Μετά θα έχουμε ένα καλοκαίρι για να μαλώνουμε ποιος φταίει περισσότερο μετά από τον Νίκο.

experience

Σαμ έτσι είναι αλλά κάποιος πρέπει να βαρέσει όχι καμπανάκια αλλά δεν ξέρω και γω τι. Λέμε θα πάρουμε τα ματς χαλαρά μην ανησυχείτε αλλά η ομάδα δεν βλέπεται. Οχι και 20 πόντους από την Κύμη εντός. Ο Αγγέλου να βρει τις λύσεις. Ετσι όπως πάμε στη μία νίκη διαφορά θα κριθεί η κατηγορία.

Sam Vincent

Νομίζω πως κανείς δεν είναι χαλαρός και πως ο Αγγέλου προσπαθεί να βρει κάθε λύση .Τα καμπανάκια και οι καμπάνες έχουν ηχήσει αλλά είχαμε και μεγάλες ατυχίες.

Jim Patras

Άγχος &τρόμος μέχρι τον Μάιο..Δεν έχω κουράγιο ν΄αναλύσω κάτι,μόνο να σημειώσω ένα παιχνίδι της μοίρας.
Σήμερα ήττα από Κύμη με 60-73 &σαν σήμερα,11/4/2006 ULEB cup final ΑΡΗΣ-Dynamo Mos.60-73.

aka Θεούλης

Πολύ τρελά συναισθηματα σε εκεινη την εκδρομή. Το πρώτο 10 λεπτο του 2ου ημιχρόνου ήταν απο τα καλυτερα 10λεπτα της ζωης μου

Jim Patras

Για εμένα ήταν το μοναδικό εκτός συνόρων..Τώρα τι κάνουμε….

aka Θεούλης

Δεν μπορουμε να κανουμε πολλά. Ελπιζουμε πως με μπελ θα δεσει η αμυνα και θα εχουμε περισσοτερη ενεργεια κ καποια σουτ. Ο Αγγελου θα τους ισιωσει κ ο Τσαι θα παρει πρωτοβουλιες. Αυτα

Jose

Απο οτι ειπε ο Αγγελου το Μπελ μη το περιμενεις με τα Τρικαλα.

keoma

Δεν θυμαμαι να με εχει παρει ποτε ο υπνος ενω εβλεπα ματς του Αρη.. ο υπνος ηταν γλυκος..

vaggelaris

Ήλπιζα ότι με τη διοικητική κ τεχνική αλλαγή ότι οι παίκτες θα είχαν ψυχολογία. Έπεσα έξω. Απ ότι φαίνεται οι 2 απουσίες επηρέασαν όλη την ομάδα. Κακα τα ψέματα έχουμε ρόστερ με έλλειψη ηγετών κ προσωπικοτήτων οπότε η κάθε απουσία μετράει διπλή. Έτσι όπως είμαστε αν δεν έχουμε κ πάθος τι να περιμένουμε. Κ σήμερα δεν υπήρχαμε. Ελπίζω πραγματικά να κερδίσουμε τα πεσμένα Τρίκαλα. Μόνο εύκολο πάντως δε θα ναι…

skoraris

Από τις χειρότερες εμφανίσεις ομάδας μπάσκετ που θυμάμαι. Και πλέον για ένα μήνα θα είμαστε με το τοσκα στην κάλτσα…. Μακάρι να έχει αίσιο τέλος η χρονιά.

Subotic7

Να μην αναθεματιζουμε τους παίχτες ο.κ. αλλά εσείς τον φαγατε τακα-τουκα τον Αθηναίου και μόλις έλειψε να’σου τουλουμπα από Κυμη. Εκτίμηση: πολύ δύσκολα να κερδίσουμε στα Τρικαλα και σε συνδυασμό με την ανοδική πορεία του Πανιωνιου και τη σίγουρη ήττα μέσα στη Ρόδο τα πράγματα σφίγγουν. Και δυστυχώς όταν τα πράγματα σφίγγουν θέλεις παίχτες με @@ κάτι που εμείς δεν έχουμε. Δυστυχώς πρέπει να συμφιλιωνομαστε σιγα-σιγα στα ντέρμπυ με Χολαργους. Απ’τα 10 μέτρα θα μας τα βάζει ο κάθε Τσαμης…

Mario Mponi

Εγω παντως παιδια πιο πολυ εναποθετω τις ελπιδες μας για παραμονη στους αλλους κ οχι σε μας.Αν κερδισει το Λαυριο στη(κεκλεισμενων)Νεα Σμυρνη μας περνει ακομα κ να χασουμε στα Τρικαλα(δε θα με εκπληξει καθολου)κ μετα παμε για τον μεγαλο τελικο με νιονιο.Αν ομως χασει το Λαυριο κ χασουμε κ μεις εχετε γεια βρυσουλες…

Mario Mponi

Sorry mea culpa..Με Ολυμπιακό παιζει οποτε εχουμε μαξιλαρακι ασφαλειας..Με νικη στα δυο στενα καθαριζουμε..

Jose

Ίσως και μόνο με Πανιώνιο να φτάνει. Σίγουρα πάντως μόνο με Τρίκαλα δε σωνομαστε.

gerorge

Κυριως λογω συμπολιτων το πιστευω αυτο,γιατι μονο με νικη στα τρικαλα,και διπλο να παρει εδω ο πανιωνιος θα μαστε σε τριπλη ισοβαθμια με φαρο,οπου υπερτερουμε

Jose

Άκου τι συζητάμε; Σίγουρα η χειρότερη χρόνια στην ιστορία.

Jim Patras

Σε τριπλή με ποιους?

gerorge

Βλακεια ειπα.Σε τριπλη με Φαρο και Κοροιβο ειμαστε κατω.Αν χασουμε με Πανιωνιο και μαζι τη διαφορα δεν μας κανει καμια τριπλη.Αν χασουμε απο Πανιωνιο χωρις τη διαφορα θελουμε σιγουρα ο Κοροιβος να εχει παει στις 9 νικες.Γενικα αν ο Κοροιβος βγει απο τα σεναρια υποβιβασμου θα ειμαστε πολυ καλυτερα.

Jim Patras

΄Ετσι ναι…Αλλά επειδή ο Κόροιβος πάει καρφί για 8-18,αν δεν κερδίσουμε τον παν.,η διαφορά δε θα έχει κάποιο όφελος λόγω τριπλής/τετραπλής ισοβαθμίας.

Jim Patras

Εκείνο το 10-23 μας τράβηξε στον βούρκο.

dragon_aris

Εμφάνιση ντροπή…που φυσικά αποδεικνύει οτι ο Γιαννάκης είχε τη μικρότερη ευθύνη στην εικόνα της ομάδας…οι παίκτες απλά δεν μπορούν….
Πήραμε 22 ριμπάουντ λιγότερα σε ένα αγώνα που καιγόμασταν και οι άλλοι ήταν χαλαροί….πάμε φουλ για πτώση….
Εγκλημα Γουλιελμου η αλλαγή προπονητή σε τόσο κρίσιμο σημείο……

Παναωτ’ εσύ;

Jerel Mcneal

Τραγική εμφανιση της ομάδας..ειμαστε η μονη ομαδα που δεν μπορουμε να εκμεταλλευτούμε τους ξένους μας και περιμένουμε τα παντα απο μποχω, φλιωνη, τσαιρελη και μουρτο..και εδω φαινονται οι λανθασμένες επιλογές ξένων.. Οσο γλυκο χερι και να εχει ο προυιτ ή οσο καλη τεχνικη να έχει ο μάρας αυτη τη στιγμη χρειαζόμασταν εναν μαυρο κοντο να κατεβάζει τη μπαλα και εναν ψηλό ξυλοκοπο να μαζεύει κανα σκουπίδι..της τάξης των 20 χιλιάδων.. Δεν πειραζει ομως παμε δυνατα με τρικαλα και νιονιο..με λιγη σοβαρότητα σε αυτα τα ματς δεν θα εχουμε εγκεφαλικά το Μάιο..