Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «basketballsphere.com», ο Τζόρτζε Γκάγκιτς δεν θα μείνει για πολύ ακόμη στους «κίτρινους», καθώς φέρεται να είναι κοντά στην επιστροφή του στην Αδριατική λίγκα και συγκεκριμένα στην Ιγκοκέα, από τη Βοσνία.

Πηγή: «Φεύγει από τον Άρη ο Γκάγκιτς», λένε οι Σέρβοι – PRESSARIS

Όχι η πρώτη μου επιλογή για αποχώρηση , αλλά σίγουρα ήταν η πιο εύκολη. Μακάρι να είναι αλήθεια , μπας και καταφέρουμε να φέρουμε κάποιον αθλητικό !

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Όταν δεν έχεις μαρούλι να κλάψεις περιμένεις οι παικτες δυσαρεστημένοι από το χρόνο συμμετοχής να φύγουν μόνοι τους, γλιτώνεις και Βαρβατες αποζημιώσεις… στο καλό και επιτέλους να φέρουν ένα αθλητικό ψηλό

 2. Αντε πάλι το γνωστό άρθρο αποχώρησης. Μέχρι να γίνει θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα κ θα κάνουμε πλάνα για… Α2

   • και για του λόγου το αληθές:
    Ο Σέρβος σέντερ είναι σε διαπραγματεύσεις με την Ιγκοκέα, όπως επιβεβαίωσε και ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ιγκόρ Ντόντικ, ο οποίος ανέφερε πως περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη με τους «κίτρινους».

    «Είναι αλήθεια ότι θέλουμε τον Γκάγκιτς, αλλά θα πρέπει πρώτα να λύσει τη συνεργασία του με τον Άρη. Οπότε μέχρι να γίνει αυτό δεν μπορούμε να τον υπογράψουμε. Περιμένουμε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση τις επόμενες ημέρες», ήταν τα λόγια του τζένεραλ μάνατζερ της βοσνιακής ομάδας, στην ιστοσελίδα «Mondo».

 3. 1.Απόλυτη ταύτιση με aris west side(πλην αθλητικότητας με την έννοια της πανάκειας) και Sam.
  2.Παραμένω πιστός στο δόγμα-προτιμώ γνώση του αθλήματος από αθλητές στίβου.Επιχειρηματολογώντας : α.Ο Φρανκάμπ ( αλήτη atsak που τον είχες ξετρυπώσει) είναι τέρας αθλητικότητας ας πούμε.β. Τα ζαρκάδια του γείτονα έλιωσαν τους Δρυοπιδείς προχθές. γ.Ο Πιτίνο που αρέσκεται να παίζει με σέντερ κολόνα δεν ξέρει και ξέρουμε εμείς( τρώγεται να φέρει Κουφό για την Εθνική).
  O ιδανικός συνδυασμός θα ήταν αθλητικότητα με γνώση του αθλήματος αλλά δε νομίζω να μας περισσεύει κανά μυρριάκι για συμβόλαιο…Μην κολλάμε στα της αθλητικότητας,να δεχθώ τα περί χημείας , ατελούς προετοιμασίας, κακής κατάστασης του αθλητή αλλά μέχρι εκεί..

 4. Αν είχαμε πάρει τον Φρανκαμπ και τον Λιακοπουλο που θα ήθελε βέβαια καμία 80αρα και έναν αθλητικό ψηλό θα κάναμε παπάδες. Μποχω και λιακοπουλος θα τρυπουσαν και γκετσε και Φρανκαμπ θα σκότωναν. Ο Austin που βλέπει ο Σουλης είναι πολύ σοφτ και περισσότερο 4αρι. Καλός αλλά όχι αυτό που θέλουμε.

 5. Chris walker 2.08 ελεύθερος αθλητικός χωρίς παιχνίδι με πλάτη αλλά εκεί έχεις dragi. Μοιάζει με Buckner αλλά νομίζω καλύτερος

Comments are closed.