Φάκελος Γιαννάκης: Το «φλερτ» οι δυσκολίες και οι παράμετροι.

Όπως γίνεται κατανοητό, υπάρχουν πολλές παράμετροι στο θέμα Γιαννάκη, όμως το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση δε θα γίνει… σίριαλ. Ο Άρης χρειάζεται προπονητή μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα (όλα δείχνουν ότι στον αγώνα με τον Ίκαρο θα κοουτσάρουν Μουρατίδης – Καμπερίδης) και οι «κίτρινοι» δεν μπορούν να περιμένουν για πάντα. Η πρώτη επαφή έγινε, είναι πιθανό ο Γιαννάκης να ανέβει στη Θεσσαλονίκη για συζητήσεις, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό.

 

Όπως βλέπουμε και δίπλα , ο κόσμος τον θέλει , η διοίκηση τον θέλει , ελπίζω να μας κάτσει…

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ

Όχι ρε παιδιά τι Γιαννάκης?? Προσωπικά έχω την χειρότερη γνώμη για το προπονητικό του στύλ. (Καμία σχέση με πραγματικό κουτσάρισμα) Δώστε την μπάλα σε Σπανούλη – Μπλάκνευ και ξέρουν αυτοί… Με την εθνική είχε ανάλογα Παπαλουκά και Διαμαντίδη που έκαναν το πραγματικό κουμάντο μέσα στην ομάδα. Με το ρόστερ που έχουμε και με το υπάρχον πλάνο της ομάδας για μένα ο Γιαννάκης δεν έχει καμία ελπίδα για καλή πορεία. Μην παρεξηγηθώ, είναι τεράστιο κεφάλαιο και για τον Άρη και για το ελληνικό μπάσκετ αλλά είναι προπονητής για άλλες καταστάσεις και όχι για την ομάδα σε αυτή τη φάση. ΟΛΟΙ ΣΤΟ… Περισσότερα »

xaris

τον θεωρώ αρκετά υπερεκτιμημένο ως προπονητή . Φυσικά έχει κάποια καλά χαρακτηριστικά όπως η ατομική τακτική , είναι δυνατή προσωπικότητα και μπορεί να επιβληθεί , εμπνέει σεβασμό κ.α.. το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι είναι της παλιάς σχολής , δηλαδή παίζει καθαρά match game ενώ εμείς δεν έχουμε παίχτες γα κάτι τέτοιο αλλά μόνο για transition game…..

experience

Δεν με πολυπείθει ο Γιαννάκης, δεν ξέρω γιατί πάντως και να στραβώσει δεν θα στεναχωρηθώ. Τέλος πάντων, όποιος και να έρθει δεν ξέρουμε εκ των προτέρων πως θα είναι, μετά κατόπιν εορτής πολλά μπορούν να ειπωθούν αλλά τώρα ποιος ξέρει πως θα πάει. Αρκεί να μη φάνε κάποιοι πάγκο και ξαναμπούν το Μάιο, αυτό θα είναι λάθος.

skoraris

συμφωνω με night για Γιαννάκη. Ο Γιαννακης αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη λύση για τους λόγους που λέει και ο night. Αν στο τραπέζι έμπαιναν τα ονόματα Σφαιρόπουλος- Μπαρτζώκας τότε οκ. Ο Γιαννακης έχει θέμα με τη ζώνη. Αλλά πόσοι δεν έχουν; Από την άλλη πανω σε αυτό που λέει ο ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ, ποιος κόουτς δε ρίχνει το βάρος σε συγκεκριμένους παίχτες ειδικά αν αυτοι είναι Σπανούλης – Μπλάκνευ ή Διαμαντίδης – Παπαλουκάς;; Τέλος μεταξύ Μάρκοβιτς-Πρίφτη πιστεύω τον Πρίφτη…