Το μυαλό του παίρνει στροφές, αυτό όλοι το παραδέχονται, γνωριμίες έχει και άρχισε να ψάχνει τις εναλλακτικές. Η μία που προκρίνει είχε βρεθεί στο προσκήνιο και κάπου στα Χριστούγεννα. Ανθρωπος με παραγοντική εμπειρία σε ομάδα που έβαλε κάμποσα λεφτά, έφερε αποτελέσματα, αλλά δεν αγαπήθηκε ποτέ.

Μέσα στην χρονιά είχαν ξαναμιλήσει για να μπει στο σχήμα, θα έβαζε κάτι θα πήγαινε κι έναν παίκτη δικό του άνθρωπο που παίζει με κλειστά μάτια στην ομάδα. Τώρα το σενάριο επανήλθε. Για να καλύψει τα ληξιπρόθεσμα από τα παλιά χρέη και να… γιατρέψει τις μεγαλύτερες πληγές, να βάλει και τον δικό του παίκτη που χωρίς τις εγγυήσεις του δύσκολα θα πήγαινε εκεί και να δουν πού θα βγει.

Στις επαφές υπάρχει και μεσάζοντας, ο οποίος έχει και καλό προπονητή έτοιμο. Η ομάδα θεωρητικά έχει προπονητή, αλλά μόνο θεωρητικά. Λεπτομέρειες για όλα προσεχώς. Ισως και μέσα στην εβδομάδα.

Πηγή: Το προξενιό που θα φέρει… γιατρικό | | Basketa.gr

Αλευροτζόν + Λυκοτζόν = Σακελλαρίου…

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
ChrisSiak
ChrisSiak

Και το μεγάλο ερώτημα τώρα. Το θεωρείτε καλό ή κακό; Εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να υποθέσω.

Ian 73
Ian 73

Μπορεί κάποιος ευγενικός φίλος να εξηγήσει για εμάς τους άσχετους που ζούμε στο εξωτερικό?

Corto Malteze
Corto Malteze

Προφανώς συζητιέται να μπει ο τέως του Πανιωνίου στην ΚΑΕ.

Ian 73
Ian 73

Ευχαριστω

Corto Malteze
Corto Malteze

Για τον αλευρογιαννη παραγοντικά ή σαν άνθρωπο-χαρακτηρα έχει κάποιος άποψη;

kaptsik

Τι τον θέλουμε τον παίκτη και τον προπονητή; Αν ο παράγοντας μπορεί να μας κρατήσει στην κατηγορία με ελάχιστες νίκες όπως έκανε με τον Πανιώνιο και να μας κάνει περήφανους!

Ian 73
Ian 73

Το αν θα νιώσουμε περήφανοι θα το αποφασίσει αυτός όχι εμείς!

Πέρα από το χιούμορ, υιοθετώ πάνω κάτω την θεώρηση του Νάιτ.

JamesForrest
JamesForrest

Νομίζω ότι είναι φανερό ότι αν τελικά η ομάδα σωθεί, θα σωθεί βήμα-βήμα, χρονιά-χρονιά και θα χρειαστεί γερό στομάχι (για το αγωνιστικό κομμάτι) από όλους εμάς που την παρακολουθούμε ακόμη. Λύση ουρανοκατέβατη και μάλιστα εν μια νυκτί, δυστυχώς δεν πρόκειται να υπάρξει. Για μένα το θέμα δεν είναι αν είναι καλός η κακός ο Αλευρογιάννης. Το θέμα είναι τι έχουμε να προσφέρουμε ως οργανισμός (sic) σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να επενδύσουν λίγα ή πολλά χρήματα όπως ο δηλωμένος Πανιώνιος Αλευρογιάννης. Με λίγα λόγια θα αισθανόμουν πιο σίγουρος για την εμπλοκή τρίτου στην ομάδα αν ήξερα τι προσδοκά να κερδίσει από… Περισσότερα »