Οι πληροφορίες που έχει συλλέξει το PRESSARIS αναφέρουν ότι ο τεχνικός των κίτρινων δεν είχε στα πλάνα του τους Σπύρο Μούρτο, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Γιάννη Αθηναίου, Στέλιο Πουλιανίτη.

Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι μια ενδιάμεση περίπτωση, διότι εξηγήθηκε στον παίκτη ποιον ρόλο θα μπορούσε να έχει και με ποια χρήματα θα μπορούσε να μείνει και προς το παρόν δεν υπάρχει εξέλιξη.

Ο Αγγέλου έχει αποφασίσει πως είναι απαραίτητοι στον Άρη της επόμενης χρονιάς οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Γκάρι Μπελ, στους οποίους έχουν ήδη εκφράσει οι κίτρινοι το ενδιαφέρον τους επισήμως, ενώ θα παραμείνει στο ρόστερ ο Βασίλης Χρηστίδης που έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο.

Επίσης, υπό προϋποθέσεις, θα υπάρξει ενδιαφέρον και για την παραμονή του Ιβάν Μάρας, διότι οι υπό καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών οι επιλογές στους ψηλούς είναι ελάχιστες.

Αυτά σε ότι αφορούν στους παίκτες της περσινής ομάδας. Για όσους θα έρθουν, είναι προτιμότερο πρώτα να κλείσουν και μετά να γίνει η όποια ανάλυση. Προφορικά έχουν συμφωνήσει πάντως οι Δημήτρης Βεργίνης, Μπορίς Νταλό και Διαμαντής Σλαφτσάκης, παίκτες που θα αποκτούσε ο Άρης του Αγγέλου ακόμα και χωρίς απαγορευτικό μεταγραφών

Πηγή: Το πλάνο και οι αποφάσεις του Αγγέλου για το ρόστερ που διαχειρίστηκε σε σχέση με τη νέα σεζόν – PRESSARIS

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Toby B

Μάλλον έγιναν λαθος χειρισμοί με τους παίκτες που έφυγαν, θα μπορούσαν να χωρίσουν χωρίς πρόσφυγες κτλ. Μποχωριδης και Μπελ είναι σημαντικοί παίκτες και πιστεύω πως μπορούν να δείξουν πράγματα σε ένα υγιές περιβάλλον. Με ποσά χρήματα να μπορούν να κλείσουν οι δύο? Επίσης αφού υπάρχουν συμφωνίες με Νταλο Βεργινη και Σλαφτσακη γιατί δεν τους ανακοινώνουν να ακουστεί και κάτι θετικό?

vaggelaris
vaggelaris

Κ το θέμα φλιωνη είναι ανοικτο γιατί δείχνει ότι δε τρελαίνεται ο Αγγέλου κ τόσο πολύ σε ενδεχόμενη απώλεια του…

Toby B

Εκεί έχουμε περίεργη πληροφόρηση. Από τη μια τα σάιτ λένε πως τελικά έγινε πρόταση ανανέωσης και τον θέλει υπό συγκεκριμένες συνθήκες, ενώ από την άλλη η Άρης Είσαι λέει πως είναι κοντά σε άλλη ομάδα της Α1. Να πω την αλήθεια έχω ακούσει πως έχει επίσημη πρόταση από το Περιστέρι.

I hate mornings

SOS: Στο copy-paste πιο πάνω αναφέρει: Οι πληροφορίες που έχει συλλέξει το PRESSARIS αναφέρουν ότι ο τεχνικός των κίτρινων δεν είχε στα πλάνα του τους Σπύρο Μούρτο, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Γιάννη Αθηναίου, Στέλιο Πουλιανίτη. Το ίδιο είχα διαβάσει και εγώ όταν είδα το άρθρο το πρωί. Τώρα γράφει: Οι πληροφορίες που έχει συλλέξει το PRESSARIS αναφέρουν ότι ο τεχνικός των κίτρινων δεν είχε στα πλάνα του τους Μιχάλη Τσαϊρέλη, Γιάννη Αθηναίου, Στέλιο Πουλιανίτη. Με τον Σπύρο Μούρτο, υπήρξε συνάντηση στην οποία ο αρχηγός του Άρη εξέφρασε την επιθυμία να μη συνεχίσει και ο Αγγέλου δεν μπήκε στη διαδικασία να του αλλάξει… Περισσότερα »

καπετάν Κανένας

Ναι,τι πιστεύειςοτι παίζει;
Το ίδιο λέει κ το άρθρο του Συριδη,btw..

Sam Vincent

Δηλαδή δεν είναι στα πλάνα του κόουτς ο Τσαι και ο Μουρτος και είναι στα πλάνα ο Σλαφτσάκης και ο Βεργίνης …..Την αλεπού με τα σταφύλια του μεγάλου Αισώπου μου θυμίζει.

gerorge

Και για τον Φλιωνη αμα κλεισει αλλου τα ιδια θα γραφονται.Στο τελος θα γραφουν κιολας οτι “οποιον θελει τον παιρνει ανετα”,ετσι οπως παει το πραμα

Toby B

Εγώ νμζ πως δεν είναι στα πλάνα δεδομένου των οικονομικών δυσκολιών. Κακα τα ψέματα ο Τσάι πήρε 80 στην Πάτρα, και ο Μουρτος είχε υπογράψει για 70 σε μας. Αν πούμε πως η ομάδα δεν θα ξεπεράσει τα 400, και πάρουν αυτοί οι δύο 150, έχουμε πέσει από χέρι.

kaptsik

Ο Σλαφτσακης φερόταν κλεισμένος από καιρό. Πόσους θα είχαμε στο 3; Μούρτο Σλαφτσακη και ξένο; Μάλλον είχαμε πάρει τις αποφάσεις μας και θέλαμε να τον σπρώξουμε στην έξοδο.

vaggelaris
vaggelaris

Οκ δε βγαίνει οικονομικά το πράγμα αλλά εδώ μιλάμε για διάλυση του ρόστερ αν φύγουν κ οι φλιωνης μποχωριδης. Κ το χειρότερο ότι συγχρόνως ξενερώνει κ ο κόσμος που θα βλέπει Σχίζα σλαφτσακη στη θέση τους. Πρέπει να μείνει στην ομάδα κάποιο σημείο αναφοράς. Ήδη ξεκινάμε μείον καθώς ο κόσμος θα έχει την κάψας της μπάλας που ανέβηκε…

kaptsik

Ο Μποχωριδης πιστεύω θα μείνει. Αν ήξερα ότι θα γίνει ο αρχηγός μας για τα επόμενα χρόνια θα μπορούσα να συμβιβαστώ με αποχώρηση Τσαϊρέλη και Μούρτο.

Starstruck
Starstruck

Μόνο μή δούμε αύριο κάνα άρθρο “Ο Μποχωρίδης στον Κολοσσό” ή στην Κύμη και τραβάμε τις τρίχες απ’τα βυζιά μας… Θα περνάμε σαν το Βέγγο μέσα απ’τις τζαμαρίες με το κεφάλι απ’τη φούρια να κρυφτούμε