Το κύκνειο άσμα του Τάλτον και οι εναλλακτικές

Εδώ και καιρό οι άνθρωποι του ΑΡΗ έχουν αρχίσει να εξετάζουν περιπτώσεις Αμερικανών παικτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατασταλάξει σε τρεις περιπτώσεις, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάποια συμφωνία. Με τα ερωτηματικά που υπάρχουν στο ρόστερ, ο αντικαταστάτης του Τάλτον πρέπει να έρθει… χθες, και για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξει οριστική συμφωνία με το διάδοχο και να λυθεί τυπικά το ban του Κάιλ Ουίβερ.

Στην παρούσα φάση, φαίνεται ότι ο Τάλτον έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΑΡΗ, όμως από τη στιγμή που υπάρχουν εκκρεμότητες, κανείς δε βάζει το χέρι του στη φωτιά γι’ αυτό…

Πηγή: Το κύκνειο άσμα του Τάλτον και οι εναλλακτικές | AllAboutARIS.com

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
stepap

Είμαστε πολύ αστείοι. Εχουμε διώξει σχεδόν τη μισή ομάδα. Πριν μια εβδομάδα έλεγα ότι αν ο Μιλόσεβιτς παίξει καλά θα θέλουμε να διώξουμε τον Γκαγκιτς. Την προηγούμενη εβδομάδα που είχε παίξει καλά ο Γκαγκιτς θέλαμε να αλλάξουμε τον Μιλόσεβιτς. Η ομάδα είναι απροπονητη και δεν μπορεί να βγάλει ενέργεια στην άμυνα. Πρέπει να κάνουμε υπομονή για να δούμε ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μας πριν κάνουμε κάποια αλλαγή παίκτη. Ο Ταλτον σήμερα δεν ήταν αρνητικός οπότε ίσως να πρέπει να του δωθει κι άλλη ευκαιρία. Δεν θα πω ότι μου άρεσε αλλά δεν θέλω να χρεωθεί η ομάδα κιαλλο. Το… Περισσότερα »