Ο βραχύσωμος Αμερικανός γκαρντ εξασφάλισε την ελευθερία του από τη Λιετκαμπέλις και πλέον απομένει η επικύρωση της συμφωνίας του με τον Άρη ούτως ώστε να έρθει στη Θεσσαλονίκη και φυσικά να μπει στην ομάδα. Αυτό προβλέπεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες με την προοπτική μάλιστα να κάνει ντεμπούτο στον εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο. Ο Κεν Μπράουν θα αντικαταστήσει τον Γκάρι Τάλτον καθώς ο τελευταίος δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του και δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι ήταν υπό κρίση για διάστημα τουλάχιστον ενάμιση μήνα.

Πηγή: «Τελειώνει» ο Τάλτον, προς επικύρωση η συμφωνία με τον Μπράουν | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με το καλό να ορίσει! Μακάρι να κάνουμε κ 2 ακόμα καλές εμφανίσεις με Ρέθυμνο/Πανιώνιο που θα συνδυαστούν με 2 νίκες κ παίρνουμε βαθιά ανάσα!

  2. Θεωρητικά θα βοηθήσει περισσότερο από ταλτον. Το θέμα είναι βέβαια να κάνει κ καλύτερους τους συμπαίκτες του. Από αυτά που είδα σε βίντεο δείχνει όντως ηγέτης αλλά κ ιδιαίτερα ατομιστης μερικές φορές. Βασικό ζήτημα είναι να κολλήσει κ στην ομάδα κ να μην ευνουχίσει επιθετικά μποχωριδη κ Μορις. Όλα στο παρκέ θα φανούν κ πως θα μπορέσουμε να πάρουμε τα θετικά του στοιχεια

Comments are closed.