Τα τελευταία λεπτά του αγώνα !

Για όσους δεν το είδαν το παιχνίδι , εδώ είναι τα τελευταία λεπτά της παράτασης:Το τεράστιο τρίποντο του Πελεκάνου , το απίστευτο καλάθι του Μακνίλ , αλλά και οι δυο καταπληκτικές άμυνες του Πελεκάνου που μας έδωσαν τη νίκη.

  Subscribe  
νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
kostas

Αυτό που ο Πελεκάνος κερδίζει τζάμπολ στο μπάσιμο θέλει πολύ θράσσος!

stepap

Στην τελευταία φάση ο Γουάιτ δεν βοηθάει τον Γουότερς στο μαρκάρισμα του Κολομ και κατά τύχη δεν χάσαμε το ματς. Αυτο είναι σοβαρό λάθος κ όχι τόσο η κακή αλλαγή των μαρκαρισματων στο τρίποντο του καιμακογλου που θεωρώ ήταν κακή στιγμή ,μιας κ φαίνεται ο μακνιλ να χάνει την ισορροπία του

καπετάν Κανένας

Από το βίντεο αυτό,φαίνεται η εμπειρία του Πελεκάνου,ήταν καθοριστικό το κλέψιμο κι η άμυνα και το τρίποντο!Βγάζει τα λεφτά του έτσι,γιατί η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε!Μακάρι ν’ανέβει κι άλλο.Μου άρεσε που ο Μακνιλ το παίρνει πάνω του(καλά,άμα δεν το’βαζε και χάναμε θα τον κράζαμε!) αλλά το ότι κυνήγησε τη φάση που’μοιαζε χαμένη από δικό του λάθος(3ποντο Πελεκάνου) δείχνει ότι είναι μαχητής και παίζει ομαδικά κι όχι για την πάρτη του μόνο.

Kostas Aris
Kostas Aris

στο 1.15 του βιντεο ο καιμακογλου κανει βηματα βηματα βηματα οι διαιτητες τυφλοι και κινδυνευοθμε να ξαναχασουμε ενα παιχνιδι .ελεος

nikos

μπραβο στην ομαδα για τα ψυχικα αποθεματα….αντε νικη και με στεαουα τωρα..

skoraris

Για τη φάση που πήγε στην παράταση νομίζω πως
άσχετα με το φάουλ, απλά έπρεπε να αλλάξουν παίκτη ο ΜακΝηλ με το Χάγκινς . Άρα μάλλον ο Μακ Νηλ φταίει που (αφού δεν πρόλαβε να κάνει το φάουλ οκ) δε γύρισε να μαρκάρει τον Καιμακόγλου. Και ο Γουάιτ μάλλον κακώς έπεσε πάνω στον Λαγκφορντ γιατί Είχε πολύ χρόνο να τη δωσει στον Ισπανό που έμενε μονος του.
Συμφωνείτε;;;