Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι από σήμερα (01/11) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (05/11, 18:30). Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, με εξαίρεση τις θύρες 5-6, έχουν έκπτωση 5€ στο εισιτήριο της αναμέτρησης με Ολυμπιακό. Η συγκεκριμένη έκπτωση ισχύει μόνο για αγορές εισιτηρίων στην ARIS BC Boutique “The Legend Store” και για το συγκεκριμένο αγώνα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που θα θελήσουν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, θα μπορούν να το προμηθευτούν για την ίδια θέση του διαρκείας τους, έως την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

Από 4 Νοεμβρίου η θέση που αντιστοιχεί στο εισιτήριο διαρκείας τους, θα είναι διαθέσιμη προς αγορά για το συγκεκριμένο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι τιμές

Θύρες 5-6: 10 €

Θύρα 1, 2Α-3Α, 2Β-3Β, 4, 7, 8-9, 8-9 VIP, 10: 15€

Θύρα Gold: 20€

Παιδικό: 5€ (εκτός των θυρών 5-6)

Πηγή: ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ | Aris BC – Official Page & Online Store

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
aka Θεούλης

15€.. μαλιστα..
5 με πανιωνιο + 10 με ολυμπ + 10 με βονη + 15 με ολυμπ + 5 λεωφορεια + 10 μπόκα = 55€ σε 20 μερες. Και 10€ κάπνισμα απο τα νευρα και την στεναχωρια, και 10€ νερα αναψυκτικά να τσιμπησουμε κάτι.. κομπλέ. Στηρίζουμε την ομαδα; Πάμε για ξεχαρμανιασμα; Παμε να δούμε basketball? Ποδόσφαιρο να δουμε; Να χαρουμε; Να ξεφύγουμε πάμε λιγο απο την καθημερινότητα; Που πάμε μωρε;;;

aka Θεούλης

Σαν την οδήγηση, έτσι και τα πληκτρολόγια. Μόλις μπαίνεις πίσω από το τιμόνι, είσαι ικανός να κάνεις και να πεις πράματα χωρίς να χρειάζεται να δικαιολογείς μάλιστα, που στην πραγματική ζωή θεωρείς παράλογα και δεν θα τολμούσες ποτέ να κάνεις. Τα φιλιά μου!

dorian gray
dorian gray

Sex;

John Havlicek
John Havlicek

ωραίο το ‘πέσιμο’ που ‘έφαγε’ στο τέλος του χτεσινού αγώνα ο Μάνος (αδερφός λαμόγιου ) από οπαδό/γνωστό ταξιτζή ( επενέβησαν οι security ) … επειδή πολλά αδέρφια εστιάζουν ακόμη στο αγωνιστικό κομμάτι ( προχωπικά δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν έχουμε κανένα στόχο παρά μόνο της επιβιωσης σαν οργανισμός μπάσκετ ) καλό θα ήταν να αρχίοσυμε να είμαστε πιο ‘απαιτητικοί’ ( με όλους τους πιθανούς & απίθανους τρόπους ) και στο θέμα διοικητικό … εκπαραθύρωση της παρούσας διοίκησης και των παλιών συνεργατών της από τα βελούδινα και κατάληψη από τον κόσμο, για αρχή καλό ακούγεται , γιατί το παραμύθι δεν μπορεί… Περισσότερα »

sotdepo
sotdepo

Pizza, ισοτονικό κ φύγαμε για τελικό;;; ?