Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με το Athlenda Career Program. Επέλεξε να γίνει μέλος του νέου αυτού προγράμματος του Athlenda με σκοπό την εύρεση πιο στοχευμένων παικτών, που θα ενταχθούν στην ομάδα για τη σεζόν 2018-2019.

Με το career program του Athlenda, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα αναζητήσει νέα ταλέντα ικανά να ανταποκριθούν στο όραμα του προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου. Συγκεκριμένα ο coach ανακοίνωσε το JOB OPENING της ομάδας μέσα στο Athlenda, καλώντας νέους αθλητές να δείξουν τις ικανότητές τους, κάνοντας apply στο Job Opening.

Ήδη η ομάδα έχει δεχτεί πολλές αιτήσεις μέσα από το Athlenda Career Program και ξεκίνησε να βλέπει προφίλ παικτών ικανών να ενταχθούν ομαλά στην ομάδα.

Εάν θέλεις να πάρεις μέρος στο JOB OPENING το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα μπασκετικό προφίλ στο www.athlenda.com και να κάνεις apply στο ARIS B.C JOB OPENING.

Πηγή: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΕ ΑΡΗΣ-ATHLENDA | Aris BC – Official Page & Online Store

Να δω κάποιους μπασκετμπολίστες του πληκτρολογίου , αν θα αρπάξουν την ευκαιρία…

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Jose

Να και το plan B!

Guardiola3
Guardiola3

Σήμερα θυμήθηκα τον Δημακόπουλο…τελευταία φορά θυμάμαι είχε πάει σε θυγατρική της Μπασκονίας.Δεν είναι πολύ σκριβός γιατί πέρισυ έκσνε προπονήσεις εδώ στη Hala Pionir κ παραλίγο να υπογράψει στη Παρτίζαν που αυτοί δεν έχουν σάλιο…κ από δω ολλοι απλήρωτοι φεύγουν υπό τη πίεση κάπιου …πιστολιού.