Είναι προφανές ότι υπάρχει και προβληματισμός και δυσαρέσκεια και ανησυχία από την διοίκηση για την εικόνα που παρουσιάζει το αγωνιστικό τμήμα στην πλειοψηφία των παιχνιδιών που έχει δώσει.

Είναι προφανές ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει ευθύνη μαζί με τους παίκτες και γι’ αυτό ζητούνται εξηγήσεις από τη διοίκηση.

Το παιχνίδι με τον Κολόσσο θα κρίνει πολλά για πολλούς…

Πηγή: Συνάντηση Γουλιέλμου – Αγγέλου, κρίνονται πολλοί και πολλά με Κολοσσό – PRESSARIS

Μετά κι από αυτό , το άρθρο του Μουρελή , ήταν ενημερωμένο ή τουλάχιστον “εγκεκριμένο” από την διοίκηση…

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Jose

Οπότε χάνει ο Αγγέλου και από δω παν κι άλλοι.

aris6emperor

Αύριο κατά τις 6 μ.μ. εάν δεν έχει έρθει το διπλό στη Ρόδο κάποιοι θα αποχαιρετίσουν…

καπετάν Κανένας

Δεν είναι σίγουρο ότι μιλά για τον Αγγέλου ΜΟΝΟ.”Πολλούς” λέει.Αρα και παίκτες (;) Ο Άρης μοιάζει με πέρσι,στο ματς με τον Πανθεσσαλονικειο στο Παλέ:Αν κατάφερνε ο Γιαννάκης να το πάρει, σίγουρα θα συνέχιζε.Χασαμε όμως κι ήρθε ο σημερινός κοουτς που πλέον είναι στα παπούτσια του προκατόχου του!Θα κερδίσει παράταση παραμονής; Παίκτες είναι πάρα πολύ δύσκολο να φέρουμε αλλους,οπότε τον μόνο που μπορούμε ν αλλάξουμε είναι ο προπονητής.Παλια η συνταγή άλλωστε… Απορώ αν μας κουβαλήσουν τον Πιξι θα έχει καλύτερη αντιμετώπιση απ’τον τωρινό;!Μας αρέσει εμάς αυτό το ενδεχόμενο;Τους οργανωμένους που εξαιτιας του απείχαν τότε που ο Σλούκας φορούσε τα κίτρινα;;;Εγώ προσωπικά… Περισσότερα »

badgrandpa
badgrandpa

Σουλη Ναι με χίλια!! Αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετό… δηλ με σουλη ο χάρις θα γίνει παικτουρα και ο Μπελ θα κάνει ευρωπαϊκές εμφανίσεις; από παίκτες τι επιλογές έχουμε? Ξέρω είναι δύσκολο αυτό που ρωτάω αλλά για κάποιους φίλους εδώ ισως οχι

Nikolas

Να και το timing που λέγαμε χθες. Τίποτα δεν βγαίνει τυχαία από δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ μιας ομάδας…