Συνάντηση Αρβανίτη-Ιωαννίδη και διευκρίνιση περί «εμπλοκής» στην ΚΑΕ!.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης θέλησε να διερευνήσει τις προθέσεις του «ξανθού» και το αν αυτές περιλαμβάνουν άμεση εμπλοκή του στην ΚΑΕ Άρης, για να λάβει την απάντηση ότι δεν υπάρχει – την δεδομένη στιγμή – καμιά σοβαρή κίνηση και κανένα σωστά δομημένο σχήμα που να τον αντιπροσωπεύει.

 

************************************************UPDATE**************************************************************

Και ο Κούσης βγάζει στη φόρα αυτά που ακούγονται και γράφονται στα » φόρα » για το ποιοι είναι αυτοί :

Μια ιδιότυπη ομάδα παραγόντων (;), επιχειρηματιών, μάνατζερ, στελεχών και μπασκετικών είναι η «δύναμη κρούσης» σύμφωνα πληροφορίες αλλά και δημοσιευμάτων του Τύπου τις τελευταίες ημέρες, που έχει ως στόχο να αναλάβει αργά ή γρήγορα τα ηνία της ΚΑΕ Άρης. Η ομάδα που φέρεται να έχει άκρη ως τη… Δράμα προφανώς και κάνει διερευνητικές επαφές και κινήσεις, όπως έκανε και πριν δυο χρόνια, όπου τότε δεν είχε προχωρήσει κάτι. Σήμερα έγινε κάτι τέτοιο και προσέκρουσαν πάλι σε τοίχο.

 

Είναι ο American Genetics ( σπόνσορας στα Τρίκαλα πέρυσι και στον ΚΑΟΔ φέτος και αυτός που προσπάθησε να μπει στην ΚΑΕ πριν 2 χρόνια , αλλά θέλοντας να ρίξει την ομάδα στη Β’ Εθνική για να σβηστούν τα χρέη ) , ο μάνατζερ που έχει πάει όλους τους παίκτες του ΚΑΟΔ ( νομίζω ο Καπάζογλου ) και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ARIES ( σημερινός σπόνσορας των Τρικάλων ).

Το ότι αυτοί , δεν ενισχύουν την ομάδα που – και καλά – αγαπάνε , χωρίς να είναι σε απόλυτο έλεγχο , δείχνει – σε εμένα τουλάχιστον – το ποιον τους. Να μη μιλήσω για τα μανατζερικά κονέ , που είναι ακριβώς αυτό που μας έφερε σε αυτήν την κατάσταση!

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
The_Emperor_Is_Dead
The_Emperor_Is_Dead

Σιγά μην τσιμπήσει το «γατόνι» ο Ιωαννίδης και πέσει στο λάκκο και ανακοινώσει απο τώρα άν ετοιμάζει κάτι!Αν έχει κάτι στα σκαριά ή άν επεξεργάζεται κάποιο σχέδιο εμπλοκής,θα τα ετοιμάσει όλα στην εντέλεια και εκεί που δεν το περιμένει κανείς θα την πετάξει την βόμβα!Ορθώς τώρα είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα,πέταξε το μελάνι του ώς σουπιά και άντε βγάλτε άκρη!Η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 101 δε γίνεται!

experience

Συμφωνώ, πιστεύω ότι το μπάσκετ τον έχει ξεπεράσει. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί και να τα ακούει μετά από τόσα χρόνια.