Συμφώνησε ο Άρης και Μούρτος για το χρέος

Συμφώνησε ο Άρης και Μούρτος για το χρέος

Στις συζητήσεις που προηγήθηκαν, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την καταβολή ενός ποσού το οποίο καλύπτει πολύ μεγάλο μέρος των οφειλόμενων (σ. σ. 65.000 ευρώ). Κι έτσι στο αίτημα της ΚΑΕ Αρης για την αναβολή της εκδίκασης συναίνεσε και η πλευρά του αθλητή. Αυτή ορίστηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου, επί της ουσίας όμως εφόσον αποτυπωθεί η συμφωνία σε μια κόλλα χαρτί θα κλείσει και τυπικά το ζήτημα.

 

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
O_Betatzis
O_Betatzis

Να και ενα ευχαριστο νεο. Ηταν δικαιο και εγινε πραξη!

Sam Vincent

Μετά την μνημειώδη έγκαιρη και αποτελεσματική ανακοίνωση της ΚΑΕ ,που χρέωνε ανεντιμότητα στην πλευρά Μούρτου σε σχέση με τις απαιτήσεις για τα οφειλόμενα , ο Σπυράκος “έβρεξε το βρακάκι του ” ,δέχτηκε το κούρεμα ,τον διακανονισμό και τις δόσεις (άλλη μια φορά ) και συναίνεσε (άλλη μια φορά) να λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα για της ομάδα εις βάρος της τσέπης του , της οικογένειας του και της ζωής του . Η ΚΑΕ , με σοβαρότητα εντιμότητα , ακεραιότητα , φερεγγυότητα έκλεισε (προσωρινά) πετώντας λάσπη χωρίς κανέναν λόγο σε ένα παιδί που πρόσφερε πολλά στην ομάδα μας . Ας είναι η… Περισσότερα »

Starstruck
Starstruck

Δεν πιστεύω εγώ ότι θα πέσει “cash” 65 χήνες ο Γουλιέλμος. Πιο πιθανό είναι να του πει “οι ωραίοι έχουν χρέη και πληρώνουν με φιλιά” ή το “δεν άκουσα; πως είπατε; ορίστε; συγγνώμη κύριε ποιος είστε?” Αμ πως, και οι όμορφοι το ίδιο πλερώνουν?

ChrisSiak
ChrisSiak

Πολύ μεγάλο μέρος των οφειλόμενων 65Κ. Τελικά ποσα θα πάρει; Δεν ήταν μόνο τα δεδουλευμένα; Τα οποία είναι 65Κ;

Μπερδεύτηκα.

Sam Vincent

Night ,ή παθαίνω εγκεφαλικό ή το ΒΑ πρασινίζει ,τα άβαταρ σβήστηκαν κάποια γράμματα χάθηκαν ,κάποια άλλα χάνονται . Το βλέπουν και άλλοι ή να πάρω τηλ. το ΕΚΑΒ?