Συμεωνίδης: "Ο Άρης κέρδισε!"

Συμεωνίδης: «Ο Άρης κέρδισε!»

Εμείς πρέπει να κρίνουμε το σφύριγμα κι όχι ποια ομάδα παίζει. Εμείς διδάσκουμε πως μένει και το πνεύμα του αγώνα, δε λέει να δίνουμε τη νίκη στην άλλη ομάδα. Ήταν λάθος του, δεν ξέρω γιατί το έκανε, το είπα και τότε, ποτέ δε θα έκανα κάτι τέτοιο. Ποτέ δε θα τιμωρούσα έναν παίκτη, θα σφύριζα και στους δύο τεχνική ποινή!Ας βρει ο Άρης πως θα τιμωρήσει έναν παίκτη που έκανε μια κακή ενέργεια, όχι όμως ο διαιτητής να τιμωρήσει μια ομάδα…

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Ο πρόεδρος της ΚΕΔ δίνει στεγνά τον Γκόντα και γίνεται ο βασικός μας μάρτυρας υπεράσπισης!!! Αρχίζει κι αποκτάει ενδιαφέρον αυτή η υπόθεση! 

  Subscribe  
νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
RedDragon

Night στο είπα ότι το τέτοιο σφύριγμα δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά.

Παρόλαυτα το πουλάκι έχει πετάξει. Η νίκη χάθηκε κ ότι κ να βγουν να πουν, όσες ενστάσεις κ να κάνουμε ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να δικαιωθούμε.

Διότι ακόμη κ στην περίπτωση που γίνει το απίθανο (δεν υπάρχει καμία περίπτωση) κ επαναληφθεί ο αγώνας πάλι εμείς θα είμαστε οι χαμένοι διότι το Σάββατο κερδίσαμε κ μας κλέψανε τη νίκη.

Το μόνο που ίσως καταφέρουμε είναι να τιμωρηθεί ο Γκόντας. Και δε νομίζω καμιά βαριά τιμωρία, άντε να μην παίξει μερικά παιχνίδια.

Anonymous
Anonymous

Δεν με νοιάζει τι λέει τώρα ο Συμεωνίδης.Η ουσία είναι ότι χάσαμε ένα ματς, λόγω του πιο κομπλέξικου με τον ΑΡΗ διαιτητή που υπάρχει στο σύμπαν.Κανονικά θα έπρεπε να αφαιρεθεί ο ένας βαθμός από τον ΑΡΗ, οι δύο από τον καοδ και να πάνε και οι τρεις σούμα στο Γκόντα, ο οποίος είναι και η δεκατηπέμπτη ομάδα της Α1 με 3 ΒΑΘΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!(ελπίζω να σωθεί)Θα δούμε, έγω δεν θέλω να ξανασφυρήξει πουθενά αυτός ο εκλεκτος του συστήματος .Εξάλλου έπρεπε να μην σφυρίζει, από τότε που σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα, άφησε 500 Τ……ς στο τ….ι, ένω ταυτόχρονα απέβαλε στο ίδιο ματς… Περισσότερα »

Ruben2501

Ενδιαφέρον video που δείχνει και τον Μπένα να ρίχνει μπουνιά.

Night Audit

Ναι , αλλά το θέμα είναι πως ο Μισέλ έκανε τη μανούρα. Για τη μπουνιά του Μπένα έπρεπε να επέμβουν οι άλλοι 2 διαιτητές , καθώς ο Γκόντας είχε γυρισμένη την πλάτη.

Anonymous
Anonymous

Καλά η μεγάλη τιμωρία θα είναι κανένα 1-1.5 μήνα να μην σφυρίξει. Μεγάλο πράγμα.
Εμείς χάσαμε την νίκη και αυτό μετράει. Άντε ψάξε διπλά τώρα…

Περιμένω πώς και πώς την στιγμή που θα τον ορίσουν σε εντός έδρας μας παιχνίδι. Πιστεύω θα είναι μέσα στην χρονιά!!!

Παναγιώτης