μισθοφόρος : 1. στρατιωτικός, ιδίως ξένος, που κατατάσσεται και υπηρετεί με μοναδικό κίνητρο το μισθό 2. (μειωτ.) για πρόσωπο που εξαγοράζεται εύκολα.

Αυτή είναι η ερμηνεία της λέξης μισθοφόρος στα ελληνικά λεξικά. Στο λεξικό του μπασκετικού Άρη έχει και φωτογραφία:

One way ticket…

Ο Γιάννης Δαμιανίδης έχει και τις δυο ιδιότητες και λίγο πριν απομακρυνθεί από την ομάδα, σαν τον πιο φθηνό εκβιαστή, το αποδεικνύει!

12 χρόνια δηλώνει στρατιώτης του Άρη. Στο τέλος δείχνει,αυτό που βλέπαμε και λέγαμε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τον Άρη καθημερινά. 
Πως είναι μισθοφόρος!
Πρόεδρος σε μια ομάδα που το γραμματοκιβώτιο της γεμίζει καθημερινά με πιο πολλές προσφυγές από διαφημιστικά, μια ομάδα που έχει τουλάχιστον 3.000.000€ χρέη, μια ομάδα που έχει τερματίσει στην 7η θέση, 2 φορές στα τελευταία 3 χρόνια,που ζητάει κούρεμα χρεών των παικτών(για συμβόλαια που υπέγραψε αυτός και με ποσά που γνώριζε πως δεν μπορούσε να αντέξει η ομάδα).
Αυτός λοιπόν ζητάει από του ανθρώπους που βάζουν λεφτά χωρίς να ζητάνε τίποτα, ανθρώπους που ήρθαν να σώσουν ότι μπορούν,ανθρώπους που αντί να τον διώξουν κλοτσηδόν, μιλάνε μαζί του, να του δώσουν 150.000€!!!!
104.000€ που έβαλε στην ομάδα και 46.000€ μισθούς…
Ε όχι αυτό πάει πολύ!
Διώξτε τον κι αφήστε τον να κάνει κι αυτός προσφυγή…
Αν θέλει δικηγόρους ας ρωτήσει τον Χατζηβρέττα και τον Ταπούτο…όλο και κάποιον θα ξέρουν…

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τον σιχάθηκαν και οι πέτρες αυτόν τον άνθρωπο (εκτός απ’ τον super3).
    δε θα μου προκαλούσε έκπληξη να του πει ο Αρβανίτης ότι τους έχει πρήξει και ότι αποχωρούν και ας τα βγάλει πέρα μόνος του.
    έτσι, αν ήταν γραφτό να καταρρεύσει η ομάδα, να είχαμε τουλάχιστον και τη δική του οικονομική κατάρρευση.
    καιροσκόπος, εκβιαστής, ανθρωποδιώχτης, γελοίος.

    • και βρυκόλακας και αλαζόνας, που άναβε το ένα τσιγάρο πίσω απ’ το άλλο, λίγα μέτρα μακρυά απ’ τους παίκτες του. σκέτη αηδία.

Comments are closed.