Ήθελα καιρό να κάνω αυτήν την έρευνα , κυρίως για να καταλάβω τι ακριβώς περιμένει ο κόσμος από την ομάδα.

Για μια πιο σφαιρική εικόνα , πρέπει να διαλέξετε την κατάταξη όλης της Α1 κι όχι μόνο τη δικιά μας.

Δε ζητάω κάποιο email ή nick και ελπίζω να απαντήσετε σοβαρά και με βάση αυτό που πιστεύετε και κάντε και μια έρευνα στα ροστερ της Α1 , αν δεν έχετε ήδη εικόνα.

Τη φόρμα θα την αφήσω ανοιχτή μέχρι να φτάσουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος ( ή κάπου εκεί ) και τότε θα βγάλω και τα αποτελέσματα.

 

21 ΣΧΟΛΙΑ

   • Όχι ρε γιατί να με ενοχλεί αυτό, έχει και πιθανότητα να συμβεί. Κάποιος έβαλε Παο Ολυμπιακό ΠΑΟΚ τελευταίους και εμάς Ηφαιστο και Χολαργό πρώτους.
    Αυτά να ξέρετε θα σβήνονται αμέσως

 1. δεν έχω διαβάσει πολύ τις άλλες ομάδες αλλά νομίζω πως φέτος την τελευταία θέση θα την πάρει ο Πανιώνιος και θα τον ακολουθήσει ο Ήφαιστος στην Α2.
  Εμείς πιστεύω πως λόγο έδρας θα μπούμε στην 8άδα αλλά οριακά 7η θέση.
  Η τετράδα φέτος θα κλείσει με ΠΑΟ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
  Την πάνω από εμάς θα είναι ο Προμηθέας και ο Κολοσσός.
  Ενώ την έκπληξη θα την κάνει ο Χολαργός.
  Και πιστεύω πως φέτος θα είναι το ποιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από τις θέσεις 5 και κάτω και όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο οι ομάδες θα καταφέρουν να κρατήσουν τους καλούς τους ξένους και κατά πόσο θα μπορέσουν να κάνουν κάποιες αλλαγές.

 2. Στην καλυτερη μας εχω για την 8η θέση αφου όσο υπάρχουν τα μπαν δεν μπορουμε να κάνουμε και διορθωτικές κινήσεις κι αυτο φυσικά είναι μείον.. συμφωνώ πως θα πέσει ο Πανιώνιος.

 3. Πιστευω ομως ειναι λιγο άδικο που βγαίνει σημερα η δημοσκόπηση μετα απο μια φαινομενικά αρνητική εμφάνιση έστω και σε φιλικό.
  Προτείνω στους απαισιόδοξους φίλους μας να κάνουν λιγο υπομονή και να αφήσουν τις μέρες να κυλήσουν προτού πουν τη γνώμη τους.

  • Να ξέρεις αυτό ακριβώς ήθελα να πιάσω , το πως αλλάζει η οπτική μας για την ομάδα μετά από ένα ή δυο αποτελέσματα. Τώρα θέλω να δω πως θα είναι μετά τα πρώτα μας Ευρωπαικά.

 4. 1-8: ΠΑΟ/ΟΣΦΠ/ΑΕΚ/Προμηθέας/ΠΑΟΚ/Λαύριο/Ήφαιστος/Άρης
  9-12: Κύμη/Ρέθυμνο/Κολοσσός/Περιστέρι
  13-14: Χολαργός/Πανιώνιος.

 5. 1.Ολυμπιακός 2.ΠΑΟ 3.ΑΕΚ 4.ΠΑΟΚ 5.Προμηθέας 6.Ήφαιστος 7.Λαύριο 8.Άρης 9.Κύμη 10.Ρέθυμνο 11.Περιστέρι 12.Πανιώνιος 13.Χολαργός 14.Κολοσσός.

 6. Πάντως , τα πρώτα αποτελέσματα δίνουν 85% στην πρώτη 8άδα…Να δούμε αν θα έχουμε αλλαγές μετά τις πρώτες μας επίσημες εμφανίσεις

Comments are closed.