Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ονόματα που συζητούνται για το τεχνικό τιμ του ΑΡΗ είναι αυτά του Παρασκευά Μουρατίδη και του Παντελή Μπούτσκου. Ο πρώτος έχει εργαστεί στον ΑΡΗ ως operation manager επί Βαγγέλη Αγγέλου, ενώ κοουτσάρισε για λίγο την ομάδα μετά την αποχώρηση του τελευταίου (2013-14), ενώ ο δεύτερος διετέλεσε επί σειρά ετών συνεργάτης του Μαρκόπουλου.

Πηγή: Σε αναζήτηση συνεργατών ο Μαρκόπουλος | AllAboutARIS.com

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
καπετάν Κανένας

Σλαφτακης,Φλιωνης και υπερηχητικός βουτυρομπεμπες,πιο κλαμενος(και κλασμενος:”πόσα σου χρωσταμε Βασιλάκη;Πόσα;Χαχαχα!!!Αρπα μια ηχηρη -ΠΡΡΡΡΟΥΤΤΣΣΣ…!!!,πάρε ένα καλάθι αυγά Τουρκίας μαζί κι υπογραψε εδώ για 20.000€ πως….θα μας δίνεις για να παίζεις”)από ποτέ.
Τρεις κι ο κούκος.
Ο κούκος προφανώς βγάζει την φωτογραφία.

vaggelaris
vaggelaris

Υπό αυτές τις συνθήκες περιμένουμε να φτιάξουμε ομάδα? Κ άκουμε κ τον Γουλιέλμο να λέει ότι υπάρχει χρόνος. Για τους άλλους ναι όχι για μας πρόεδρε. Εμείς ούτε προπονητή δεν έχουμε. Άκου θέλει διαδικασία για το συμβόλαιο με Μαρκόπουλο. Τι άλλη μ… Θα ακούσουμε. Μπουχτισα. Αντε να δούμε τι θα κάνει κ ο αλλος σούπερ σωτήρας αρβανίτης… Που έχουμε μπλέξει? Δε μπορούμε να βρούμε έναν νορμάλ παράγοντα….

καπετάν Κανένας

Λεζάντα για τη…λεζάντα του Χάρη: -Παιδια,να σας παρουσιάσω τον καινούργιο προπονητή του Αυτοκράτορα.Τον γνωριζετε βέβαια όλοι,είναι ο κυριος Μαρκόπουλος που ήρθε στην ομάδα μας,τον Άρη για να τον ξανακάνει Αυτοκράτορα.Τον Αυτοκράτορα.Εεε,λοιπόν ο κοουτς Μαρκόπουλος είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά μαζί σας για να ξαναναστησει την αυτοκρατορία..Ηταν στον παγο ο κοουτς ,τώρα τον βγάλαμε από τον κρυογενετικό θάλαμο.Κατεψυγμενος από το 2016 ,για αυτό φοράει ασπρόμαυρα!Φρεσκαδουρα σας έχω λεμε,ε Βασιλάκη;(γέλια) ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ:-Οχι πρόεδρε..Απλώς δεν εχω λεφτα για καινούργια φόρμα κι ήρθα με την τελευταία που ειχα στον Παοκ. ΧΑΡΗΣ:-Σοβαρα τώρα,Σούλη; ΜΑΡΚΌΠΟΥΛΟΣ:-Εμ,τι ψεμματα θα σου πω;Του Τσοχλα ήτανε,μου την έδωσε ένα βράδυ που ‘βρεχε… Περισσότερα »