Ο 22χρονος γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε την φετινή σεζόν στον Κολοσσό (3,36 πόντοι και 1,5 ασίστ κατά μ.ο., σε 28 παιχνίδια), βρίσκεται στην σκέψη του Βαγγέλη Αγγέλου ως μία εναλλακτική λύση στα γκαρντ, κάτι που οδήγησε τους κίτρινους στο να κάνουν μία διερευνητική ερώτηση για τον παίκτη.

Πηγή: Ρώτησε για Σταμάτη ο ΑΡΗΣ | AllAboutARIS.com

Υποθέτω στην περίπτωση που πάνε στραβά τα πράγματα με τον Μποχωρίδη , γιατί αλλιώς μου φαίνεται περιττός

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Sam Vincent

Ψήνουμε Λευτεράκη και αν δεν μας κάτσει ρωτήσαμε για Σταμάτη … Πήγαινε ν αγοράσεις μπριζόλες Black Angus .Αν δεν έχει ? Πάρε μισό κιλό χαλβά . Αλλιώς ,θέλουμε Λευτεράκη σε τιμή Σταμάτη . Θέλουμε να πάμε Ρέμο σε τιμή Τριαντάφυλλου .

Guardiola3
Guardiola3

Εγώ νομίζω ότι η ομάδα που θα στηθεί θα είναι καλύτερη της προηγούμενης σεζόν. Ο Νταλό δεν είναι κάποιος σουτέρ αλλά κάνει πολλες δουλειές κ θα βοηθήσει. Ο Μπελ φέτος θα παίξει καλύτερα, θα είναι ξεκούραστος έχοντας δίπλα του τον Νταλό, κ τα σουτ νομίζω θα φτάσουν σ´ άλλα επίπεδα. Χρειαζόμαστε ένα καλό 1. Τότε θα φανεί κ ο Κάιζερ. Νομίζω ότι κ αν δεν κλείσει ο Λευτέρης δεν χανόμαστε. Ίσως να μας βγει κ σε καλό αν κλείσουμε έναν αμερικανό πραγματικό άσσο.

simon says

+1! και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω, αλλά με παραμονή ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ! Μετά δύσκολα θα μας βγουν τα κουκιά στους Αμερικανούς!

Toby B

Προσφυγή ο Κουρτιδης για να πάει στο Περιστέρι. Πηγη: Άρης Είσαι.

Πρέπει να εξηγήσουν στο παλικάρι που παίζει και που θέλει να πάει. Όπως σωστά γράφει ο Δασκάλου, ένα ευρωπαϊκό βράδυ του Άρη είναι όλη η ιστορία του Περιστερίου. Αν όντως τον πιστεύουν να τα βρουν μαζί του και στο οικονομικό. Ένα νέο τριετές συμβόλαιο στον κάθε Χ Κουρτιδη, αν τον πιστεύουν, είναι προτιμότερο από ξόδεμα χρημάτων για τον κάθε Σταμάτη.

ChrisSiak
ChrisSiak

Μητογλου Νο2. Εντάξει είναι κ μερικοί που απλά δε θέλουν να παίξουν στον Άρη. Οκ. Αν έχει φάει κ παπα από τον Λάσκαρη δεν του δίνω κ μεγάλο άδικο. Τώρα βέβαια δεν ξέρουμε αν του μίλησε ο Αγγέλου κ αν ναι τι του είπε.

Jim Patras

2ετές στο συμπολίτη για τον παίκτη που γνώρισε &αγάπησε τον χειμώνα ο Captain..

καπετάν Κανένας

Σχίζω το προσύμφωνο για τον προδότη Σχίζα.

dilliger

Ελεύθερος ο Atic…

ChrisSiak
ChrisSiak

Νομίζω έπαιζε έξω πέρυσι δανεικός όποτε το loc δεν είναι Ελλάδα

vaggelaris
vaggelaris

Ο Σχίζας που κάποια στιγμή ακούστηκε για εμάς υπέγραψε ΠΑΟΚ. Μάλλον σαν εναλλακτική του μπελ απ’ ότι κατάλαβα…