Όπως και πέρυσι , έτσι και φέτος , οι Έφηβοι μας είναι πρωταθλητές Θεσσαλονίκης , νικώντας τον ΠΑΟΚ με 76-70.

Δυστυχώς , όπως και πέρυσι , έτσι και φέτος , δεν πιστεύω πως έχουν και πολλές ελπίδες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα , μιας που εκεί υπάρχουν ομάδες άλλου επιπέδου.

Αλλά , ότι και να γίνει εκεί , το αποψινό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα.

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
aris6emperor

Μπράβο στα παιδιά. Είδα το δεύτερο ημίχρονο.

Το Περιστέρι έχει πολύ δυνατή ομάδα φέτος.

gkanton
gkanton

Μπράβο στην ομάδα. Πάντα ένας τίτλος, ακόμα και σε πρωτάθλημα εφήβων είναι κάτι σημαντικό για το πρεστίζ της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπορούμε να χτυπήσουμε πανελλήνιο πρωτάθλημα, κυρίως γιατί σαν ομάδα δεν έχουμε βάθος. Πρέπει να αξιοποιηθούν και και να βοηθηθούν ώστε να εξελιχθούν παίχτες που έχουν δυνατότητες, όπως ο Κουρτίδη και τα δύο γκάρντ Βλάσιος και Νετζήπογλου.

drAir
drAir

Είδα το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και μου έκανε μεγάλη εντύπωση το υψηλότατο ποσοστό ευστοχίας των εφήβων στις ελεύθερες βολές (αυτό σε αντιπαραβολή με την ανδρική ομάδα). Υπάρχουν άραγε κάπου τα στατιστικά του αγώνα;

vaggelaris
vaggelaris

Το πιο γελοιο του πράγματος δυστυχώς είναι ότι πολλά φιλοαρειανα μέσα το έχουν αναγάγει σε σούπερ επιτυχία μιλώντας για αφεντικά της πόλης κ λοιπές κορώνες λες κ πήραμε το ευρωπαϊκό. Φαντάσου σε τι ζώα νομίζουν ότι απευθύνονται. Εγώ θα συνεχίσω να λέω ένα πράγμα. Οι τίτλοι στις μικρές ηλικίες σε συλλογους κ εθνικές ομάδες είναι παντελώς άχρηστοι. Σημασία έχει οι συγκεκριμενοι παίκτες να προετοιμαζονται σωστά για να στελεχώνουν μελλοντικά συλλογους κ εθνικές. Εκεί φαίνεται η επιτυχία….