Ο Άρης είχε έρθει σε συμφωνία με τον Μάρκο Πετσάρσκι, ωστόσο το Kentucky ζήτησε τον 19χρονο Σέρβο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σέρβικης «Blic», το φημισμένο κολλέγιο μπήκε στο κόλπο για την απόκτηση του νεαρού φόργουορντ/σέντερ, καθώς τού προσφέρει υποτροφία και την ευκαιρία να διεκδικήσει μια ευκαιρία στο ΝΒΑ στο μέλλον.

Ο γιος του Μίροσλαβ Πετσάρσκι, που αγωνίστηκε στους Θεσσαλονικείς από το 1991 έως το 1994, δεν θα αμείβεται αν επιλέξει να πάει στις ΗΠΑ, καθώς οι παίκτες κολεγίων δεν είναι επαγγελματίες, αλλά θα έχει βλέψεις για κάτι μεγάλο στην καριέρα του.

Πηγή: Πετσάρσκι: Το Kentucky μπαίνει «σφήνα» στον Άρη | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι φέτος , αλλά παίκτες που είχαν επαγγελματικά συμβόλαια , δεν μπορούσαν να παίξουν στο Κολλέγιο , μιας και εκεί πρέπει να είναι μόνο ερασιτέχνες.

Με συμβόλαιο στην Μπάγιερν και μετά στη Παρτιζάν , χλωμό μου φαίνεται να ισχύει το παραπάνω…

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Dom
Dom

Μακάρι να ισχύει αυτό night αλλά δεν θα το ήξεραν στο Κεντάκι;

Jose

Στα κολέγια δε πληρώνουν, αλλά και πάλι πληρώνουν στη ΚΑΕ Άρης;

dimisthessaloniki
dimisthessaloniki

Σαν κολέγιο ειμαστε και εμεις

ChrisSiak
ChrisSiak

Το παιδί θέλει να παίξει μπάσκετ κ να ανέλθει. Θα τον χρησιμοποιήσουμε εμείς και αυτός εμας. Κυρίως αυτός. Αν ισχύει το θέμα με το κολλέγιο προφανώς θα πάει εκεί αν μπορεί γιατί θα του προσφερθούν περισσότερες διασυνδέσεις για υψηλότερο επίπεδο.

Αν ισχύσει η προφορική συμφωνία με εμας τότε θεωρώ είναι αυτό που είπε ο Ναιτ. Ότι απλά δε μπορεί να πάει λόγω επαγγελματικού συμβολαίου.