25/01/2012 η Φίμπα μας είχε επιβάλλει τετραπλό μπαν . Με πολύ κόπο , φτάνοντας στο χείλος του γκρεμού πραγματικά , καταφέραμε και ξεφύγαμε από αυτό , μόνο για να φτάσουμε στο σημείο να ξαναμπούμε στις 23/01/2017.

Λίγο πριν τα 5 χρόνια από το προηγούμενο.

Μπορεί να είμαστε έμπειροι στο θέμα ( tragic ) αλλά νομίζω πως είναι καλό να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για αυτό:

  1. Το ή τα μπαν σταματάνε όταν φτάσει στην Φίμπα η πληρωμή ή ο διακανονισμός από την πλευρά του παίκτη.  Η Φίμπα αδιαφορεί με το αν η ομάδα προσπαθεί να βρει τον παίκτη κι αυτός είναι εξαφανισμένος , αδιαφορεί με τον αν ο παίκτης δε θέλει διακανονισμό , θέλει μόνο να δει έγγραφα , πως ο παίκτης συμφώνησε στον διακανονισμό.
  2. Όπως έγραψα και πριν από καμία βδομάδα , το μπαν δεν είναι το τέλος του κόσμου , πολλές ομάδες το έχουν ( Μπάνβιτ πχ ) και συνεχίζουν να υπάρχουν. Το θέμα είναι να έχουμε διοίκηση που να τρέξει και να ασχοληθεί με το θέμα.
  3. Οι παίκτες που μπορούμε να πάρουμε είναι όσοι παίκτες έχουν την ελευθέρας τους ( letter of clearance ) στην Ελλάδα μέχρι τις 23/01/2017. Δηλαδή παίκτης που θα έρθει στην Ελλάδα από αύριο , δεν μπορεί να μεταγραφεί σε εμάς.  Το ίδιο φυσικά ισχύει και με κάποιον που θα φύγει από εδώ και πέρα , αφού η ελευθέρας του θα είναι στο εξωτερικό.
  4. Οι παίκτες από τα κολέγια της Αμερικής έχουν τον ίδιο περιορισμό , άρα δεν μπορούμε να πάρουμε κανέναν από εκεί.
  5. Η σχετική παράγραφος στην εγκύκλιο της Φίμπα λέει ( με ημερομηνία 19/08/11 ) :

  6. Όπως καταλαβαίνετε η λίστα θα είναι μικρή , ειδικά στους ξένους παίκτες , αλλά ακόμα κι έτσι , με σωστή προεργασία , υπάρχει ακόμα διαθέσιμο υλικό για να κινηθούμε με αξιοπρέπεια.
νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
spire

Θαυμάσμο την αισιοδοξία σου Night, αλλά απαντάω στο 6, εδώ δεν βρήκαμε καλούς παίκτες με μεγάλη λίστα, με μικρή θα βρούμε;

Toby B

Εγώ θα έπαιρνα και ένα τηλ τον Μόραντ για επιστροφή. Ένα κορμί ακόμα με φτηνό συμβόλαιο. Κάπου θα βοηθήσει.

Pontios-Superas
Pontios-Superas

Κικι Κλαρκ μιας και ειναι θεσσαλονικη φετος !!!
Βλεπω τον Γιαννακη να αρχισει να τριγυρναει στα γηπεδακια της πολης για να βρει παικτες χαχαχα

Mario Boni
Mario Boni

Κάτι τέτοια συμβαίνουν και βλέπω μπροστά μου τον Jeremy (Hunt)!