Μιας που το AAA έκανε τον κόπο και ανέβασε το status των συμβολαίων μας , είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι γίνεται με αυτά!

Πηγή: Ο χάρτης των συμβολαίων της επόμενης σεζόν | AllAboutARIS.com

 

Λάκι Τζόουνς: Υπέγραψε πέρυσι διετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Μάικ Κάιζερ: Έχει οψιόν ανανέωσης για τη νέα χρονιά, με αυξημένες αποδοχές. Μέχρι τα μέσα Ιουνίου, είτε ο ίδιος είτε η ομάδα, έχει την δυνατότητα να καταβάλλει ένα ποσό και να ενεργοποιήσει το opt-out. Σε διαφορετική περίπτωση, ανανεώνεται αυτομάτως η συνεργασία και για τη νέα σεζόν

Βασίλης Τολιόπουλος: Αποκτήθηκε στα μέσα της σεζόν από τον Ολυμπιακό και συμφώνησε με τον ΑΡΗ, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Δημήτρης Βεργίνης: Υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 το καλοκαίρι που μας πέρασε. Υπάρχει οψιόν ανανέωσης για την επόμενη σεζόν.

Λευτέρης Μποχωρίδης: Η συμφωνία που έκανε πέρυσι το καλοκαίρι, προβλέπει τριετές συμβόλαιο (1+1+1), συνολικής αξίας 170.000 ευρώ. Η συμφωνία προβλέπει αυξημένες απολαβές για του χρόνου και θα συζητήσει με την ομάδα το αν θα παραμείνει.

Δημήτρης Φλιώνης: Έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, αλλά έχει την δυνατότητα να κάνει opt-out, μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Γκάρι Μπελ: Η συμφωνία που έχει κάνει, προβλέπει συνεργασία και για του χρόνου, με αυξημένες απολαβές. Μέχρι τα μέσα Ιουνίου, είτε ο ίδιος, είτε η ομάδα, έχει την δυνατότητα να ενεργοποιήσει το opt-out. Αν δεν γίνει μία τέτοια ενέργεια, το συμβόλαιό του ανανεώνεται και για τη νέα χρονιά.

Στράτος Βουλγαρόπουλος: Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Μπορίς Νταλό: Υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι, συμβόλαιο μέχρι το 2021

Βασίλης Χρηστίδης: Έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Διαμαντής Σλαφτσάκης: Έχει οψιόν ανανέωσης και για τη νέα χρονιά.

Γκάρι ΜακΓκί: Υπάρχει συμφωνία και για την επόμενη σεζόν. Εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος ή η ομάδα, μπορεί να καταβάλλει ένα ποσό μέχρι τα μέσα Ιουνίου και να ενεργοποιήσει το opt-out. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, ενεργοποιείται αυτόματα η συμφωνία για τη νέα χρονιά, με αυξημένες αποδοχές.

Ραμόν Χάρις: Υπάρχει προοπτική ανανέωσης και για τη νέα σεζόν. Τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο παίκτης, έχουν την δυνατότητα μέχρι τα μέσα Ιουνίου να καταβάλλουν ένα ποσό και να λήξουν την συνεργασία τους. Αν δεν γίνει αυτό, ενεργοποιείται αυτόματα η συμφωνία για τη νέα χρονιά.

Γιώργος Αγγέλου: Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε, με την ολοκλήρωση της σεζόν.

 

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
ChrisSiak
ChrisSiak

Αν κρατησουμε την τριάδα Φλιωνη Μποχω Τολιο έχουμε μια καλή βάση. Σλαφτσακης κέρδισε μια θέση για του χρόνου με το παθος και την κάποια αποτελεσματικότητα που έδειξε φέτος. Χρηστιδης θα μείνει. Οπωσδήποτε Κουρτιδης. Πρέπει σε αυτά τα χάλια να βγει τουλάχιστον ένας νεαρός.

Όσον αφορά τους ξένους.
Λακι σίγουρα. Μαγκί ανάλογα με το ποσο θα παίρνει.

Μετά σταυρώνουμε δάχτυλα για το μπαν.

dorian gray
dorian gray

Κατά την άποψή μου, αν δε λυθούν τα θέματα που μας ταλανίζουν, δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή η λύση συμβολαίων. Χρειάζεται κυνισμός και πραγματισμός στην αντιμετώπιση της κατάστασης.
Και επανασυσπείρωση του κόσμου.
Και η ελπίδα ότι τα χρέη της ΚΑΕ έχουν(;) μειωθεί…

JamesForrest
JamesForrest

Αυτό με τα opt out έχει ένα ενδιαφέρον. Μπορεί δηλαδή να φύγουν όλοι και να βρεθούμε ξαφνικά με μπαν και χωρίς ξένους… Έστω και αυτούς τους ξένους

vaggelaris
vaggelaris

Που ειναι κ το πιθανοτερο σεναριο. Ηδη ο ενας ο νταλο εφυγε…

stepap

Μετρημένα κουκιά είναι για την διοίκηση τα πράγματα. Για καθε έναν που φεύγει πρέπει να κλείσει τον αντικαταστατη του.
ΝΤΑΛΟ – ΝΙΞΟΝ
ΜΠΕΛ – ΛΑΜΠ
ΧΑΡΙΣ – ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ
ΒΕΡΓΙΝΗΣ-ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ ή ΒΛΑΣΙΟΣ.
ΧΡΗΣΤΙΔΗ(δανεικός)-ΒΟΥΛΓΑΡΟΠ.
ΑΓΓΕΛΟΥ – ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ

timemaster

όπως βλέπω με συμβόλαια δεμένοι είναι μόνο οι: Τζόουνς (που λογικά μπορεί να το σπάσει) Βουλγαρόπουλος Νταλό (που το έσπασε και έφυγε) και Χρηστίδης. Όλοι οι άλλοι μπορούν αν θέλουν να φύγουν ανενόχλητοι. Αν έχουμε μπαν πιστεύω πως είναι μονόδρομος να κρατήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε από τους παίχτες. Έλληνες και ξένους. Εκτός από Βεργίνη και Αγγέλου. Με 1-2 ακόμα απώλειες που σίγουρα θα έχουμε πιθανών να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Όμως από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι αδύνατα για να φτιαχτεί ομάδα που θα αντέξει Α1. Οπότε αν κρατήσουμε τον κορμό με Φλιώνη-Μποχωρίδη-Τολιόπουλο,Τζόουνς, Σλαφτσάκη,Χρηστίδη και έναν εκ των Μαγκί-Κάιζερ νομίζω… Περισσότερα »

Dom
Dom

Όπως δείχνουν τα πράγματα οι ξένοι φεύγουν. Από Ελλάδα οι επιλογές είναι συγκεκριμένες, οπότε περιμένουμε μήπως λυθεί το μπαν για να δούμε τι θα γίνει με τους ξένους. Από Έλληνες τώρα, πρέπει να κρατήσουμε Φλιωνη, Μποχωριδη, τολιοπουλο,σλαφτσακη και να μπουν δύο έφηβοι, εκτός και αν μπορέσουμε να πάρουμε κάποιον καλό ελληνα, ίσως από την αεκ που έχει δύο τρεις που δεν παίζουν πολύ.