Στην επίσημη ενημέρωση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναφέρεται: “Αίτηση των αθλητών Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικόλαου Αργυρόπουλου, Νικόλαου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα και Δημοσθένη Ντικούδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 09-5-19″.

Ο κ. Πετράτος σπεύδει πάντα να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά επί της ουσίας… αυτή είναι και η δουλειά του, όταν ασχολείται με τον Άρη.

Οι κίτρινοι όντως έχουν καθυστερήσει να καταβάλλουν κάποιες δόσεις προς τους πελάτες του κ. Πετράτου, ωστόσο δεν εκφράζεται ανησυχία από την ΚΑΕ για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Προτεραιότητα της ΚΑΕ είναι να πληρώνονται στην ώρα τους και με μεγαλύτερη συνέπεια τα μέλη της τρέχουσας ομάδας – κάτι που συμβαίνει – και από εκεί και πέρα οριοθετούνται οι υπόλοιπες εκκρεμότητες.

Πηγή: Ο Πετράτος “χτύπησε” ξανά, αλλά…

Μερικές φορές αναρωτιέμαι , ο Πετράτος έχει άλλους πελάτες ή αυτοί είναι οι τελευταίοι που το είχαν μείνει. Κι αν έχει , κάνει κι εκεί προσφυγές ή είναι όλοι πληρωμένοι;

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Jose

Δηλαδή ο “ορθολογιστης” και “ρεαλιστής” Γουιλι δε πληρώνει ούτε το 99 αλλά κατά τα άλλα μας φταει ο Πετρατος!!!! Μ αρέσει που κάποιοι περιμένουν να φύγουν τα μπαν!!! Αλλά σωθήκαμε αγωνιστικά για φέτος οπότε όλα καλά!

Sam Vincent

Όχι πως δεν το υποψιαζόμασταν αλλά είναι μια είδηση που στέλνει το ξεμπανάρισμα στις καλένδες . Αν δεν έρθει κάποιο …αρπακτικό πτηνό από κανέναν φορολογικό παράδεισο (γυπαετός των Παρθένων νήσων πχ) του χρόνου θα παρακαλάμε τον Χαρη να μείνει και θα την δει ο Φλιώνης Λεκαβίτσιους ,ο Χρηστίδης Μπιτατζε και ο Λευτεράκης Ντράγκιτς.