Ο Γκάρι Μπελ είναι παίκτης που ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του Άρη και την επόμενη χρονιά. Το έχει εξηγήσει στον ίδιο, του έχει αναλύσει τι θέλει να κάνει του χρόνου και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι σε καλό δρόμο.

Ο Αμερικανός γκαρντ θέλει να παίξει στον Άρη και να έχει μια ολόκληρη χρονιά με τον Αγγέλου. Αυτό είναι κάτι που το έχει πει και στον τεχνικό του Άρη, ωστόσο δεν σημαίνει ότι αυτόματα κλείνει ο παίκτης για τη νέα σεζόν.Θα πρέπει καταρχήν να βρεθεί μια λύση στο θέμα των οφειλομένων προς τον παίκτη, διαδικασία που είναι σε εξέλιξη, όπως επίσης και να συμφωνήσουν Άρης και Μπελ στο οικονομικό για την επόμενη χρονιά.

Το ενδιαφέρον της Κύμης μπορεί να είναι υπαρκτό, αλλά ο Άρης έχει αρκετές πιθανότητες να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Αμερικανό γκαρντ, τον οποίο ο Αγγέλου θεωρεί σημαντικό στον τρόπο με τον οποίο θα παίξει μπάσκετ του χρόνου η ομάδα του.

Πηγή: Ο Μπελ θέλει να παίξει για τον Αγγέλου, αλλά προηγείται το οικονομικό – PRESSARIS

Γκάρι , τη δεύτερη χρονιά , η απληρωσιά είναι ευκολότερη…γύρνα πίσω 😛

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Sam Vincent

Υπάρχει μπαν που μας αναγκάζει να κινηθούμε για παίκτες που πέρσι έπαιζαν Ελλάδα ,τον θέλει ο κόουτς , ήταν παίκτης μας μέχρι και προχτές ,είναι φτηνός ,του οφείλονται χρήματα από πέρσι και δεν μπορούμε να κλείσουμε μια οφειλή 20-30 χιλιάδων . Χμμμμ !!!

stepap

Συμφωνώ μαζί σου Σαμ. Αρχίζουν να χτυπάνε καμπανάκια μεγάλης φτώχειας. Ένα του Μουρτου και άλλο ένα αυτό που γράφεις.

keoma
keoma

το να παίζει ένας ξένος σε μας για 2η σερί χρονιά είναι μία ιδιαίτερη είδηση και θα μπει σε μία κατηγορία παικτών μάλλον μικρή αν δεν κάνω λάθος…

gerorge

Jeremy Hunt ο τελευταιος

Prophet
Prophet

Προτείνουμε 50% κούρεμα και αποπληρωμή σε 4 χρόνια…

Jim Patras

Δελεαστική πρόταση..Όποιος την κάνει αποδεκτή μετά θα πρέπει να τυπώνουμε φανέλες με το όνομα του..

Jose

Φαντάζομαι τα έσοδα από αυτές τις φανέλες θα πάνε στην 4ετη αποπληρωμή γιατί από τους εκάστοτε μεγαλομετοχους …