Ο Ματσόν δεν ξεχνά….

Μπορεί να πέρασαν περίπου πέντε χρόνια από τη μέρα που αποχώρησε (για δεύτερη φορά) από τον Άρη, όμως ο Αντρέα Ματσόν δεν ξεχνά την πρώην ομάδα του.Με ανάρτησή του στο facebook ο Ιταλός κόουτς έγραψε «Κίτρινο πάντα», αποσπώντας τα θετικά σχόλια των φίλων του Άρη.

Γέφυρες ρίχνει ο Αντρέα….

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
nikos

Ένας προπονητής που έχει μόνο φίλους και εχθρούς..Όχι κάτι στο ενδοιάμεσο…Εγώ ανήκω στους φίλους 😛

experience

Ήταν άτυχος, χάσαμε εκείνο το ματς με το Μαρούσι που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως χάθηκε και τον πήρε η κάτω βόλτα. Ο τρόπος που έφυγε αδικεί για μένα τη συνολική του παρουσία που μέχρι τότε ήταν άκρως θετική.

skoraris

ενας προπονητης μισου γηπέδου! αμυνα οκ , επιθεση ο Θεός (ή ο σκειλς) να βάλει το χερι του!! Εν ολίγοις βαρατε τα όργανα (καμια 30 τριποντα) και αν τα βαλετε νικατε, αν όχι λυπάμαι χάσατε!!

xaris

Και εμένα αν μου λέγαν το καλοκαίρι , ξέρεις του χρόνου θα έχεις χατζηβρεττα, Ντικούδη , Κακιούζη θα έλεγα : τι ομαδάρα θα κάνω !! που να ήξερε ο άνθρωπος !

nikos

Πω πέρσαν 5 χρόνια ε; Πως περνά ο καιρός..Τώρα είναι ελύθερος ; Άμα είναι ελύθερος μην εκπληχτούμε τότε αν ακουστεί το όνομα του το καλοκαίρι έστω σαν φήμη..

Aris cy
Aris cy

Είχε επιτυχίες ο Ματσον αλλά αυτό που του καταλογίζω είναι που δεν έδωσε ευκαιρίες στον Παπανικολάου. Ουσιαστικά δεν τον υπολόγιζε και την επόμενη χρονιά ο ιβκοβιτς τον είχε πενταδστο!