Ο Γουλιέλμος πρέπει να πληρώσει περίπου 45.000 ευρώ στους παίκτες (έχει πληρωθεί ήδη ο Μόρις) για τον δεύτερο μήνα των συμβολαίων τους.

Πρέπει να πληρώσει περίπου 18.000 ευρώ στην εφορία για να συμπληρωθεί το ποσό που έδωσε ο Ερασιτέχνης, ώστε να εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα.

Πρέπει να πληρώσει τον Κάιλ Γουίβερ και τον δικηγόρο του ένα ποσό κοντά στα 18.000 ευρώ για να αρθεί το μοναδικό ban που υπάρχει σήμερα.

Αυτά όλα πρέπει να γίνουν Δευτέρα – Τρίτη, ώστε άμεσα να έρθουν δύο παίκτες που θα βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας. Δεν πρέπει να έρθουν απλώς δύο παίκτες. Πρέπει να έρθουν δύο παίκτες καλύτεροι του Τάλτον και του Γκάγκιτς και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη να παρουσιάσει ο Άρης καλύτερη εικόνα.

Πηγή: Ο Γουλιέλμος πρέπει αύριο να πληρώσει 90.000 ευρώ, δεν υπάρχει άλλος χρόνος – PRESSARIS

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 36 είναι τα άμεσα δηλαδή. Αντε να δούμε αν θα έρθει κάνει ψηλός της προκοπής.

    Με Μποχωριδη κ αλλαγές θα αλλάξει το κλίμα. Θα γίνουν όμως;

  2. Οι κινήσεις είναι απαραίτητες αλλά με την προϋπόθεση ότι διοίκηση, προπονητές κ παίκτες θα καταλάβουν ο καθένας το ρόλο τους στην ομάδα κ θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα πέρα από εγωισμους. Αν δε γίνει αυτό ότι παίκτες κ να έρθουν δε πρόκειται να γίνουμε ποτέ ομάδα κ ο κίνδυνος θα παραμείνει…

  3. Βγήκαν τα εισιτήρια σήμερα στην κυκλοφορία.
    Έχω την εντύπωση ότι αν δεν υπάρχει ενημερότητα δεν μπορούν να δοθούν προς διάθεση

Comments are closed.