Πηγή: Ορτίθ στο SDNA: «Τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν τα δίνεις όλα – Έτσι το σηκώσαμε στην Τουρκία» | SDNA

Οι δυσκολίες ήταν αρκετές για τον Άρη, ο οποίος είχε ηττηθεί με 11 πόντους στον πρώτο αγώνα στο Αλεξάνδρειο αλλά ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ έδωσε την εξήγηση για την αντίδραση της ομάδας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν δίνεις το 100%, όταν παίζεις το καλύτερο σου παιχνίδι. Αλλά σε εκείνο τον αγώνα ξεπεράσαμε κάτι δυσκολία, παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε για να κερδίσουμε τον τίτλο».

Ο Πορτορικάνος άσος είχε κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι μέσα στην Προύσα με 25 πόντους και επτά ριμπάουντ, αλλά ακόμα και τώρα δεν στέκεται στην δική του απόδοση αλλά σε όλη την ομάδα: «Όλοι παίξαμε εξαιρετικά σε εκείνο τον αγώνα, θυμάμαι ότι ο Σάκλεφορντ επίσης ήταν εκπληκτικός. Θυμάμαι ότι είχαμε παίξει εξαιρετική άμυνα και καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

«Φυσικά και θυμάμαι την υποδοχή, πρόσφατα μάλιστα βρήκα μερικές φωτογραφίες από εκείνη την υποδοχή, πως περίμενε ο κόσμος του Άρη, ήταν κάτι απίστευτο, μοναδικό».

«Ήταν μία μεγάλη τιμή για μένα να εκπροσωπώ τα χρώματα του Άρη και την Θεσσαλονίκη, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους της ομάδας, τους ανθρώπους της πόλης γιατί πέρασαν εξαιρετικά εκεί. Ένιωθα σαν το σπίτι μου. Είμαι υπερήφανος που φόρεσα την φανέλα του Άρη, ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στην καριέρα μου»

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Sam Vincent

Ξέρω πως δεν θα πω κάτι καινούριο ,αλλά ρε παιδιά : Πόσους τόνους μπάσκετ? Τι προσωπικότητες? Τι απόσταση από τους τωρινούς μας ξένους ? Πως να μην είμαστε ανυπόμονοι και απαιτητικοί ? Τι έχουν δει τα ματάκια μας ? Τι έχουμε ζήσει ? Ο Ναχάρ ,ο τελευταίος μας ψηλός της Προύσας (μάλλον δεν είχε αγωνιστεί) ,σήμερα θα ήταν όαση στην ομάδα μας . Μήπως έχουμε Φλώρο? Μήπως Σταυρακόπουλο ? Ας ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο και ας βρεθούμε έστω και παππούδες και να κλαίμε παρέα !!!

gallistis237
gallistis237

Ο Ορτίθ στην Ελλάδα έπαιξε σε Αρη , Λάρισα ,Ηράκλειο. Σε μικρομεσαίες ομάδες για την εποχή…Σήμερα Ολυμπιακός κ Πάο θα έκαναν τάματα για να παίξει σε αυτούς. Οπότε συμφωνώ με Νάιτ ότι είναι άτοπο να κάνουμε συγκρίσεις