Οι κίτρινοι ευελπιστούν πως εντός της βδομάδας θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις παικτών.

Έχουν ήδη συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο με τους Μπορίς Νταλό, Δημήτρη Βεργίνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη και θέλουν να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις με τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Γκάρι Μπελ, ενώ υπάρχει πάντα ανοικτή η υπόθεση του Δημήτρη Φλιώνη.

Για να οριστικοποιηθούν οι ανανεώσεις των τριών περιφερειακών παικτών, θα πρέπει να διευθετηθούν οι οφειλές που υπάρχουν από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Υπάρχει αισιοδοξία στο στρατόπεδο των κίτρινων ότι θα έχουν θετική κατάληξη και οι τρεις περιπτώσεις.

Πηγή: Οι 3+3 υποθέσεις παικτών που θέλει ο Άρης να κλείσουν εντός της βδομάδας – PRESSARIS

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
gerorge

Δεν ειναι θεμα αισιοδοξιας το να καταθεσεις τις οφειλες παντως,αν ειναι αυτο το μονο που χρειαζεται για να μεινουν.Γιατι απο το τροπο που γραφτηκε το αρθρο ετσι φαινεται

Jose

Δυστυχώς όπως φαίνεται ακόμα και τώρα πρέπει κάποιος να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για να πιστεύει ότι θα τον εξοφλησει ο Άρης.

fantomas

Τα ιδια και τα ίδια ανακυκλωμένα με αλλες λέξεις! Φτωχές οι ιδέες για καινούργια ρεπορτάζ.

vaggelaris
vaggelaris

“Υπάρχει αισιοδοξία στο στρατόπεδο των κίτρινων ότι θα έχουν θετική καταληξη”. ΠΙΟ ΚΛΙΣΕ ΦΡΑΣΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!

Starstruck
Starstruck

Εγώ έχω μία έντονη αισιοδοξία ότι κάποια στιγμή θα κερδίσω το Λόττο, γι αυτό είμαι σε συνεχή συμφωνία με τον εαυτό μου σε προφορικό επίπεδο ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη…

kaptsik

Στο πρωτοσέλιδο του Φωτός είδα τον Μποχωριδη ως στόχο του Ολυμπιακού

gregstal

Με δεδομένα ότι: α) δεν μπορούμε να περιμένουμε τον Μποχω (ο οποίος, ακόμη και αν μείνει, σε κάθε περίπτωση, θα ψάχνει ένα επόμενο μεγάλο συμβόλαιο, αλλού βεβαίως), β) η δεξαμενή απόπου μπορούμε να αντλήσουμε παίκτες, στερεύει και γ) τα οικονομικά μας δείχνουν χειρότερα απ

gregstal

Με δεδομένα ότι: α) ΔΕΝ μπορούμε να περιμένουμε για πολύ τον Μποχω (ο οποίος ακόμη και αν μείνει, είναι βέβαιο ότι θα ψάχνει το επόμενο μεγάλο συμβόλαιο, αλλού βεβαίως γιατί εμείς ΔΕΝ), β) η δεξαμενή απόπου μπορούμε να αντλήσουμε παίκτες, συνεχώς στερεύει και γ) η οικονομική μας κατάσταση είναι χειρότερη απ ότι φοβόμασταν, η τελευταία αξιοπρεπής – ΔΕΝ υποστηρίζω ότι με τρελαίνει ή ότι είναι η καλύτερη – ομάδα που θα μπορούσαμε να έχουμε (ασφαλώς και με βάση, τις μέχρι τώρα “διαρροές”) θα μπορούσε να είναι η εξής: Λ. Χολ (ηγέτης, και άσσος και δυάρι – δεν έχει ανανεώσει) –… Περισσότερα »

vaggelaris
vaggelaris

Πάντως δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του Άγγελου ειδικά στη περιφέρεια. Δηλαδή στη πιο νευραλγική θέση στο 1 ποντάρει σε μποχωριδη βεργινη κ ίσως φλιωνη? Κανένας δε είναι καθαρός άσσος. Εγώ περίμενα να ξεκινήσει από αμερικανο γιατί φέτος είχαμε μεγάλο πρόβλημα (και) στην οργάνωση.

Sam Vincent

+1 …Play it again Sam .