Η αποφυγή απώλειας παικτών είναι το θέμα που «καίει» τον ΑΡΗ, όμως πολύ σοβαρό είναι και το ζήτημα της εγγυητικής επιστολής.

Πρώτο μέλημα για τον ΑΡΗ πρέπει να είναι η «χρυσή τομή» με τους παραπάνω πιστωτές, αφού σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει μία σειρά από κινδύνους. Η ΕΕΑ δίνει ένα διάστημα, συνήθως δύο εβδομάδων, μέχρι να «ανοίξει» το ποσό της εγγυητικής, για να βρεθεί λύση. Αν δε γίνει αυτό, οι πιστωτές θα αποκτήσουν το δικαίωμα να πάρουν τα χρήματα της εγγυητικής. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η ΚΑΕ θα πρέπει να ανοίξει νέα εγγυητική. Αν δεν το κάνει, κινδυνεύει με μηδενισμούς και αποβολή από το πρωτάθλημα, εφόσον προσφύγει στον ΕΣΑΚΕ είτε ομάδα, είτε ο οργανισμός σαν τον ΠΣΑΚ, λόγου χάρη, ο οποίος ως σύνδεσμος των παικτών, έχει το δικαίωμα να το κάνει.

 

Αν η ΚΑΕ καταφέρει να ανοίξει νέα εγγυητική, πάλι ύψους 60.000 ευρώ, υπάρχει ο κίνδυνος να ξανατραβήξουν τα χρήματα οι πιστωτές, αφού οι οφειλές δεν καλύπτονται μόνο με τα 60.000 ευρώ της πρώτης. Αυτό μπορεί να γίνει και τρίτη φορά και ούτω καθεξής. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει ο ΑΡΗΣ να βρει τη «χρυσή τομή» με τους έχοντες λαμβάνειν.

 

Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κανένα σημείο επαφής (σε πολλές περιπτώσεις ούτε καν επαφή…) δεν είναι σύμμαχος, ειδικά από τη στιγμή που όλα πρέπει να γίνουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πηγή: Οι κίνδυνοι από την κατάπτωση της εγγυητικής

Αυτό που λέω πάντα είναι πως η ειλικρίνεια και η επικοινωνία λύνει πολλά προβλήματα.

Αλλιώς θα σε αντιμετώπισει ένας άνθρωπος που του μιλάς συνέχεια και με ειλικρίνεια, αλλιώς ένας που τον κοροϊδεύεις ή τον αποφεύγεις (πρόσφατο παράδειγμα και ο Ξανθοπουλος με την ΑΕΚ).

Αυτό πρέπει να καταφέρουμε με τον κάθε έναν που έχει λαμβάνειν

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
vaggelaris
vaggelaris

Καλή η ειλικρίνεια κ η επικοινωνία αλλά όταν έχεις βγάλει τέτοιο όνομα τα τελευταία χρόνια ποιος θα ασχοληθεί να σε ακούσει? Πρέπει να έχεις κ χρήματα να δώσεις δε φτάνουν μόνο τα λόγια. Από αυτά νομίζω χόρτασαν κ οι παίκτες κ οι πιστωτές…