Επιστρέφοντας στους ξένους, τα ονόματα που κυριαρχούν στο μπλοκάκι του ΑΡΗ αυτήν τη στιγμή είναι του Τζαμάλ Νίξον, του Αντουέιν Ουίγκινς, του Μίλαν Μιλόσεβιτς, του Τράβις Ντάνιελς και του Τόνι Μέγιερ. Με τους περισσότερους έγινε ήδη μία επαφή, όμως σε πρώτη φάση η διαφορά είναι σημαντική. Αυτός είναι και ο λόγος που μένει ανοιχτό ένα «παράθυρο» για την παραμονή των Γκάρι Μαγκί, Ραμόν Χάρις (κυρίως του πρώτου), θέμα στο οποίο πάντως δε σημειώθηκαν εξελίξεις.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, τώρα που βιώνει την κατάσταση, κατανοεί ότι είναι πολύ δύσκολο να χτιστεί μία ανταγωνιστική ομάδα με δεδομένα τα ban από τη ΦΙΜΠΑ. Κι αυτό ενισχύει τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι στη συζήτηση που είχε κάνει με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, είχε πάρει τη διαβεβαίωση ότι θα αρθούν οι τιμωρίες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Θα αναρωτηθεί κάποιος «πέρυσι, με τα ίδια δεδομένα, πώς ο ΑΡΗΣ πήρε έξι ξένους;». Η απάντηση είναι απλή, όσο ωμή κι αν φαίνεται: Τους έδωσε περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που θα έβρισκαν σε άλλες ομάδες. Θέλετε παραδείγματα; Ο Μάικλ Κάιζερ πήρε τρεις με τέσσερις φορές πάνω από τα χρήματα που λάμβανε στην Κύμη. Ο Λάκι Τζόουνς πήρε 20.000 δολάρια περισσότερα απ’ αυτά που του πρόσφερε ο ΠΑΟΚ. Και ούτω καθεξής.

Πώς εξηγείται αυτό; Από τη μία, η ανάγκη να κλείσουν οι παίκτες, αφού οι λύσεις ήταν και πέρυσι λίγες. Από την άλλη, πέρυσι, τέτοια εποχή, υπήρχαν χρήματα, αλλά και η προσδοκία των εσόδων από χορηγίες, εισιτήρια κτλ. Αυτός ήταν ο λόγος που, ενώ αρχικά το αγωνιστικό μπάτζετ δε θα ξεπερνούσε τα 350-400.000 ευρώ, ανέβηκε στα 550.000.

Πηγή: Οι (αναμενόμενες) δυσκολίες με τους ξένους και το περσινό λάθος | AllAboutARIS.com

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Jose

Χαχαχααχχα!!! Ένα χρόνο μετά, και λίγες μέρες πριν τη ΓΣ θυμήθηκε ο Γουιλι να βγάλει άρθρο που μιλάει για υπέρβαση του μπατζετ!!!!! Όταν έδινε συνεντεύξεις και μιλούσε για συγκεκριμένο μπατζετ τι έλεγε τότε ψέμματα; Τώρα λέει αλήθεια; Είχε 200.000€ παραπανω για παίκτες αλλά τώρα ψάχνει 200χιλ για να άρει τα μπαν!! Βαρέθηκα τον κάθε γελοίο απατεώνα να με κοροϊδεύει μες τα μούτρα μου!

καπετάν Κανένας

Έτσι.
500.000€ μπάτζετ είχαμε πέρσι;Αλήθεια τώρα;

Ian 73
Ian 73

500 Χιλ γιαυτό το αίσχος???

Jim Patras

Έπαψα να πιστεύω το παραμικρό από τον ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. από τη στιγμή που παρουσίασε το μαύρο ως άσπρο λέγοντας ότι τουλάχιστον φέτος δεν κινδυνέψαμε..

ChrisSiak
ChrisSiak

Ήρθε ο Λασκαρης έκανε ότι έκανε, το βλέπουμε το αποτέλεσμα.
Ήρθε ο Γουιλ έκανε ότι έκανε, βλέπουμε ένα αποτέλεσμα.

Ειδοποιός διαφορά. Ο ένας είναι Αρειανός φίλαθλος με διαρκειας από πολύ παλιά. Ο άλλος ήρθε να επενδύσει(γελάμε) την πάτησε και τώρα πληρώνουμε αμαρτίες. Όταν όμως την πατάς και από οπαδό σου…

Ποιος να έρθει και τι δικλείδα ασφαλείας να έχεις κ ποιο γιαούρτι να φυσήξεις και πόσο;

Sam Vincent

Ο Αρης είναι “Το κοριτσάκι με τα σπίρτα” έξω από το κατάστημα παιχνιδιών που λαχταρά τα παιχνίδια ,ρωτά πόσο κοστίζουν αλλά δεν έχει χρήματα ,λίγο πριν παγώσει από το κρύο .