νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Subotic7
Subotic7

Ο Παπανικολαου στον τελικό κυπέλλου θύμισε τον παλιό «Παπ» του Αρη… Ιδίως εκεί που έχασε 3 συνεχόμενα λεη απ στο καπάκι έδειξαν ότι οι παίχτες που είναι γεννημένοι για να αντέχουν στην πίεση του αποτελέσματος είναι λίγοι… τι συμβόλαιο έχει στον Ολυμπιακό αυτός? Η υπεραξία στα ντουζενια της? Ή Αεκ ακολουθεί τη συνταγή του ΠΑΟ : πολλοί αλτικοί, δυνατοί κι εύστοχοι αφροαμερικανοί που μπορούν να σε ανεβάσουν γρήγορα. Εμείς ακόμα ψάχνουμε το Μπενσον…

Subotic7
Subotic7

(Υ.Γ. Ο Λαρεντζακης τρελό παρεακι με Βασιλόπουλο. Όλο αγκαλιτσες και σφαλιαριτσες. Καββαδας μεταμορφωμένος. Ζωή σ’εμας…)

Jim Patras

Aφού σ΄εμάς έπαιξε 50′ ,πως τον θύμισε?

Subotic7
Subotic7

Έστω, στο χρόνο που έπαιξε τούβλα πετούσε, δε θυμάμαι να τον έχω δει να βάλει καλάθι με τη φανέλα του Αρη. Απορω τι βρήκε ο Ολυμπιακός σ’αυτον και μας έδωσε 1 εκατ. ευρώ. Μεγάλη κομπίνα απ’τον τότε καραφλα. Σίγουρα “τσίμπησε” τα μισά στο IBAN του. Τουλάχιστον ο Καλαιτζακης στα ελάχιστα λεπτά που έχει παίξει έχει μπουμπουνισει αρκετά καλαθακια… 1,5 εκατ. να μην τον δώσουμε αυτόν? (Πουλησαμε Παπ, Μασεη, Βεζενκοφ, Μποχωριδη και από τότε αντί να μειώνονται τα χρέη διπλασιάζονται. Ποιός πρέπει να γιαουρτωθει/γιουχαριστει? Κουιζ για το υπόλοιπο της σεζόν…)

Jim Patras

Ο Παπανικολάου ήταν από τα πρώτα βιολία στην Εθνική εφήβων που κατέκτησε το χρυσό & μετέπειτα στην Εθνική νέων που πήρε #1 στο Ευρωπ.Πρωταθλ.στην Ρόδο.Μάλιστα του είχα μιλήσει μετά από έναν αγώνα στον Άγιο Θωμά,ο οποίος εν τέλει ήταν ο προτελεύταιος με τα κιτρινόμαυρα.
Δεν ξέρω αν ήταν κομπίνα(περιμένω το πόρισμα),πάντως ήταν καλό deal και για τι δυο πλευρές.