Συγκεκριμένα, ο Γιάνκοβιτς είχε καταθέσει αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής από τον προηγούμενο χειμώνα, λόγω οφειλών ύψους 110.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ο παίκτης αρχικά ήταν θετικός και ανοιχτός σε διάφορους τρόπους πληρωμής, ωστόσο κανένας από τον Άρη δεν ασχολήθηκε από τότε, με τον παίκτη να κάνει νέα αίτηση.

Πηγή: Νέα αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής του Άρη από τον Γιάνκοβιτς | SDNA

Κρίνοντας από την πηγή ( SDNA ) μάλλον ο Γιάνκοβιτς δε δέχτηκε κάποιον από τους διακανονισμούς και έτσι πιέζει για κάτι καλύτερο…

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
ChrisSiak
ChrisSiak

Πριν κανα 4αρι μέρες γράφτηκε για Γιανκοβιτς κ ΠΑΟΚ. Σήμερα γράφεται για Γιανκοβιτς κατά Άρη. Πριν από κανα μήνα γράφτηκε για Μποχω και ΠΑΟΚ. Πριν από ένα μήνα παρα κάτι γράφτηκε για το συμβόλαιο που σκίστηκε από τον παοκ.

Αδερφέ Παπαθεοδωρου κουρασες.

AlphaMi
AlphaMi

Και ο κοσμος κουρασε ομως που τσιμπαει σαν τον χανο και φερνει την καταστροφη σε στοχευμενα δημοσιευματα
(δεν μιλαω για το συγκεκριμενο αλλα μιας και αναφερθηκες στον “αδερφο”)

ChrisSiak
ChrisSiak

Όσο υπάρχουν όμως άτομα που τσιμπάνε τέτοια άρθρα θα είναι βούτυρο στο ψωμί. Ειδικά σε σδνα. Δε λέω ότι δεν υφίστανται χρέη. Αλλά ειδικά το συγκεκριμένο σάιτ ψοφαει για τέτοια άρθρα.

Ακόμα θυμάμαι μετά την έλευση Λάσκαρη-πριν ανακαλυφθεί ότι ήταν λαμόγιο, όταν ήταν ακόμα ένας επενδυτής(γελάω)- είχε γραψει το σδνα εντελώς ξαφνικά ότι χρωστάμε 150-200Κ στον Κικι Κλαρκ κ ότι ο Λασκαρης τελικά το σκέφτεται να πάρει τον Άρη κ ότι χαλάει το ντιλ κλπ κλπ. Θέλω να καταλήξω πως οι συγκεκριμένοι ψοφάνε κάθε τόσο απλά να τα χώνουν στον Άρη.

Jose

Η ιστορία με τα χρέη δε θα τελειώσει εύκολα.

vaggelaris
vaggelaris

Κινδυνεύουμε άμεσα από αυτή την αίτηση?

Sam Vincent

Εγώ ξέρω πως αν υπάρχουν ψεύτικα δημοσιεύματα που σκοπό έχουν να δυσφημήσουν και να βλάψουν ,απαντάς άμεσα σε αυστηρούς τόνους .Τα σκεπάζεις και τα κουκουλώνεις για να μην πετύχουν τον στόχο τους και να εκθέσουν τον κάθε κακόβουλο . Όταν αυτό δεν συμβαίνει τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα .

ChrisSiak
ChrisSiak

Όπως ας πούμε στην ανακοίνωση της ανανέωσης του Μποχω που το βιντεάκι στην αρχή δείχνει να σκίζουν το υποτιθέμενο συμβόλαιο. Δεν βγήκε κανεις από τον ΠΑΟΚ να επαληθεύσει τα λεγόμενα τους περί συμβολαίου. Αφού το είχαν υπογεγραμμένο. Μα αφού το είχαν. Και το έσκισαν. Τεσπα.

Sam Vincent

Δεν υπήρχαν λεγόμενα από την πλευρά μας παρα μια φτηνή σκηνή σε ένα βιντεάκι . Σε τι ακριβώς να απαντήσει ο συμπολίτης ? Εσύ έχεις πεισθεί πως ο Λευτεράκης δεν υπέγραψε τίποτα? (εχω πει πως για μενα δεν αλλάζει τίποτα αφού επέλεξε ΑΡΗ)

aris6emperor

Βρε ουστ…

Dr Nimbelugen

Επειδή βλέπω από φίλους πως άρχισαν οι αφορισμοί για τον Γιάνκοβιτς κτλ κτλ.Παιδιά ας αφήσουμε το θυμικό στην απέξω. Σόρρυ κιόλας αλλά το παιδί ήρθε( κακώς αποδείχθηκε με ένα χ συμβόλαιο που εμείς προτείναμε-κακώς εκ του αποτελέσματος πάλι-, δούλεψε, έπαιξε με χαμηλή απόδοση βέβαια) και μετά τη λήξη του συμβολαίου έφυγε.Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ(ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ).Και μετά τα καζίκια που έφαγε( ο Βλάντο δεν ξέρει Λάσκαρη,Γουλιέλμο αλλαγές κτλ τον Άρη βλέπει απέναντί του δεν τον νοιάζουν οι διοικήσεις) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ. Πόσοι εξ ημών δε θα κάναμε το ίδιο αν… Περισσότερα »

stepap

Άρχισαν τα όργανα για την νέα διοίκηση. Ο παίκτης έχει 100% δίκιο και πρέπει να πληρωθούν τα δεδουλευμένα του. Αυτά με τα κουρέματα του 50% είναι ντροπή.

Starstruck
Starstruck

Ωραία… μήπως πήρε χαμπάρι ότι χρειαζόμαστε σουτέρ και είναι ένας έμμεσος τρόπος να πιέσει για συμβολαιάκι? Μια προκαταβόλα 10 χιλ. μπροστάντζα και ένα 50ράκι νέο συμβόλαιο κι έφυγε για Άργος Ορεστικόν. Τα περσινά εν καιρώ…

Sam Vincent

Αν βγει νόμος , να εκτελεστούν οι σουτέρ ,θα πάει άδικα ο Βλάντο…