Κρίσιμα 24ωρα για την αποχώρηση Λάσκαρη από την ΚΑΕ

Όσο θα πλησιάζει η έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη είναι βέβαιο ότι θα κορυφώνονται οι διεργασίες που υπάρχουν ως προς τις επαφές με τον Νίκο Λάσκαρη για την αποχώρησή του από την ΚΑΕ Άρης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις όσων έχουν επαφή μαζί του, ο Λάσκαρης έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι “τελείωσε” από τον Άρη. Αυτό δείχνει τουλάχιστον, αν και έχει παράλληλα να διαχειριστεί ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα που “δημιούργησε”, καθώς θα πρέπει εντός της επόμενης βδομάδας να καταβάλλει το ποσό της εγγύησης (200.000 ευρώ) ώστε να μην προφυλακιστεί.

Οι άνθρωποι του Άρη εξακολουθούν να ζητούν το αυτονόητο. Την άμεση μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ και παράλληλα τη δέσμευση του Λάσκαρη ότι θα καλύψει ο ίδιος μέρος των χρεών, τουλάχιστον το ανελαστικό μέρος αυτών, όσα αφορούν το δημόσιο. Τίποτα λιγότερο δεν θα μπορεί να κάνει οποιαδήποτε προσπάθεια των ανθρώπων του Άρη “βιώσιμη”, διότι πολύ απλά είναι πολλά τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί.

Και μονο που υπαρχει η προταση “εχει αρχισει κ ο ιδιος να το αντιλαμβανεται”,αξιζει να ανεβει σαν αρθρο!!

 

 

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
vaggelaris
vaggelaris

Μακαρι να λαβει τελος αυτο το μαρτυριο. Απλα εχουμε ακουσει τοσα πολλα τα τελευταια 2 χρονια που τιποτα δε γινεται πιστευτο. Περιμενουμε κατι που να ισχυει οντως. Μπουχτισαμε απο φημες κ πληροφοριες…

keoma
keoma

για πόσα 24ωρα το υπολογίζουμε άραγε..???

keoma
keoma

αυτό θα ταίριαζε καλύτερα σαν σηματάκι στο μπουφάν του..

comment image” rel=”nofollow”>

Subotic7
Subotic7

Το θέμα είναι ΠΟΣΑ θα είναι αυτά τα κρίσιμα 24 ωρα. Γιατί αν είναι καμμιά 100αριά, πιάσαμε καλοκαίρι…