Υπό τον φόβο απώλειας ενός ακόμη μεταγραφικού στόχου, ο Άρης επανήλθε στη διεκδίκηση του Θόδωρου Ζάρα.

Στην πρώτη προσέγγιση του έμπειρου γκαρντ (… κι αυτή έγινε πριν από κάμποσο καιρό), η πλευρά του παίκτη έκρινε ότι η πρόταση ήταν δυσανάλογη της αξίας του, ενώ τέθηκε και το ζήτημα της οφειλής απέναντί του. Πλέον στον Άρη προέβησαν σε πιο αποφασιστική κίνηση για την απόκτησή του. Αυτή προήλθε και μέσα από την πίεση του Σούλη Μαρκόπουλου ο οποίος α) βλέπει τους μεταγραφικούς στόχους να απομακρύνονται β) περιμένει την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών να διατηρείται και είναι λογικό να αγωνιά για την επόμενη μέρα.

Πηγή: Κίνηση ρελάνς του Άρη για Ζάρα | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

Πόσα να θέλει άραγε ο Ζάρας; 50;

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
timemaster

Προσωπικά θα ζητούσα τα διπλά από όσα μπορώ να βρω σε άλλη ομάδα.
Έτσι στο τέλος της χρονιάς να έχω πάρει κάποιες καλές δώσεις στην αρχή της χρονιάς, και να μπορώ να κουρέψω το χρέος στο τέλος της χρονιάς ώστε ουσιαστικά να πάρω τουλάχιστον ότι θα έπαιρνα και αλλού.
Και γιατί να μην το κάνουν οι παίχτες αυτό; Ελεύθερη αγορά έχουμε και ο Άρης τους χρειάζεται περισσότερο από όσο χρειάζονται αυτοί τον Άρη.

vaggelaris
vaggelaris

Δηλαδή να έρθει στον Άρη με αβεβαιες πληρωμές με φουλ πίεση από παντού κ χωρίς τους στόχους του παρελθόντος κ την ψευδαίσθηση της Ευρώπης. Θα προτιμήσει να πάει σε μια ομάδα με μικρότερο όνομα με αβεβαιες ενδεχομένως κ πάλι πληρωμές αλλά χωρίς τη γκρίνια του παλε σε κάθε φάση. Τι παραπάνω θα κερδίσει σε εμάς? Τα ψυχοφαρμακα που θα πρέπει να παίρνει?