Μερικές φορές η ζωή σου “πετά”¨πράγματα, τα οποία στην πραγματικότητα δεν έχουν εξήγηση, νόημα ή λόγο. Αυτές είναι οι στιγμές που σε αναγκάζουν να αναγνωρίσεις πως πρέπει να κάνεις επιλογές που θα δοκιμάσουν τον πραγματικό χαρακτήρα σου.

Πριν από λίγους μήνες διαγνώστηκα με PPMS (Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση). Αυτή η ασθένεια έχει πολλές μορφές και εκδηλώνεται με διαφορετικό τρόπο σε κάθε άνθρωπο. Είναι αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο μπορεί και πραγματικά αλλάζει με πολλούς τρόπους την ποιότητα σου και την ικανότητά σου να κάνεις ακόμη και τις βασικές λειτουργίες με τρόπους που πάντα σου φαίνονταν φυσιολογικοί.

Όταν ξεπέρασα το αρχικό σοκ και τον πόνο του να καταλάβω πως άλλαξε και θα μπορούσε να αλλάξει η ζωή μου από εδώ και πέρα, αποφάσισα πως δεν επρόκειτο να παραδοθώ σε τίποτα. Το μόνο που θα έκανα θα ήταν να προσαρμοστώ και να βρω νέους τρόπους να συνεχίσω τη ζωή μου όσο πιο φυσιολογικά γίνεται.

Πηγή: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μπλατ για το πρόβλημα υγείας του | Ειδήσεις | gazzetta.gr

Κουράγιο και δύναμη να ευχηθώ.

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Jim Patras

O καλύτερος προπονητής που εργάστηκε στην ομάδα μας τον 21ο αιώνα..Πανέξυπνος και καινοτόμος coach..Κυριώς όμως σπουδαίος άνθρωπος κάτι που επιβεβαιώνει και με την παρούσα ανακοίνωση-εξομολόγηση.Respect David Mic.Blatt

καπετάν Κανένας

έτσι είναι Τζιμ.Θυμαμαι τι ωραίες δηλώσεις είχε κάνει όταν μας ανελάμβανε…Ειχε πει πως πρέπει να παίζει δυνατά ο Άρης,να μάχεται για τη νικη ,όπως αρμόζει στο όνομα του,του θεού του πολέμου! Εμπνευσμένα λόγια, ενδεικτικά του χαρακτήρα του ,που φαίνεται κι από αυτο το κείμενο.
Ναναι καλά!