‘Εφτασε η ώρα των πράξεων

‘Εφτασε η ώρα των πράξεων

 

Στο χρονοδιάγραμμα πληρωμών που ανέλυσε ο Νίκος Λάσκαρης στους παίκτες, εντός του επόμενου τριημέρου (19-20-21 Ιουνίου) θα πρέπει να εξοφλήσει τις οφειλές απέναντί τους. Εφόσον συμβεί αυτό, ο Άρης θα μπει σε ασφαλείς ράγες και θα «ανοίξει» συζήτηση για την επόμενη μέρα.

 

Ε , λογικά αυτό είναι το μέχρι την Τετάρτη…

  Subscribe  
νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Tarpley-3

Απλα λιτα και απερριτα πλερω και ξεκιναει το πλανο.Αν οχι σημαινει πως τοσο καιρο αιθεροβατουμε που χτιζουμε καστρακια στην αμμο 2 χρονια τωρα!

Jose
Jose

Εγω ξερω οτι το 15/6 εχει παει μια βδομαδα πισω και οτι προφανως για να εχει φτασει να χρωσταει 6 μηνες αυτο γινεται συστηματικα!!

ChrisSiak
ChrisSiak

Ξεκολλατε λίγο το pressaris λέει ότι ο Οντι Νορις υποκλίθηκε στη φανέλα του αυτοκράτορα. Όλα καλά αδερφχια.

aka Θεούλης

Ελα να στοιβάζονται τα τουβλα.. παμε λιγο να παρουν φωτιά οι λογαριασμοί και οι μεταφορες… άντε πασά μου , βάλε καλάθι στις τσέπες !!!

Toby B

Όλοι αυτό περιμένουμε…Άντε να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, τελειώνει σιγά σιγά ο Ιούνιος και όχι μόνο δεν αρχίσαμε την αγαπημένη μας μεταγραφολογία κια ονοματολογία, αλλά ακόμα ζούμε στην αβεβαιότητα. Το ότι είναι στη Θεσσαλονίκη ο Λάσκαρης λογικά είναι καλό σημάδι. Θα πληρώσει και θα κανονίσει τη συνέντευξη τύπου εντός των ημερών.

simon says

Καλησπέρα! Αυτό που μπορώ να συνεισφέρω στην κουβέντα από επαγγελματική εμπειρία είναι το εξής: χρήματα από χώρες εκτός Ε.Ε. θέλουν 2 μέρες να εμφανιστούν σε ελληνικό λογαριασμό και είναι διαθέσιμα (μεταφορές – αναλήψεις) μετά από άλλες 1-2 μέρες. Υποπτεύομαι ότι τα χρήματα του Λάσκαρη θα έρθουν είτε από την Ελβετία, είτε από κάποιο φορολογικό παράδεισο. Οπότε η μεταφορά της Παρασκευής σε Τετάρτη, έχει κάποια βάση. Αυτά, στο καλό σενάριο. Αλλιώς…….

Guardiola3
Guardiola3

Το ίδιο κ εγώ είπα χτες βράδυ, ελπίζω βέβαια να είναι αλήθεια ότι βρήκε κάποια …δανεικά για να ξεκωλήσει η ομάδα. Σ´ αυτούς που λένε ότι είναι χαλαρός, δεν κρύβεται κ άρα «σύμφωνα με τον νόμο της αγοράς» δεν θα πληρώσει, έχω να πω ότι ήρθε με σκοπό να ξεχρεώσει τον ΑΡΗ κ να του δώσει κ να τον φέρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Εγώ για άλλες 2 μέρες θα ελπίζω ότι θα βρει κάποια χρήματα για να αλλάξει η κατάσταση.

Toby B

Αυτό με τα δανεικά το ακούσαμε κάπου?

Guardiola3
Guardiola3

Δική μου σκέψη, αφού οι λογαριασμοί του είναι μπλοκαρισμένοι. Άρα από κάπου πρέπει να δανειστεί…αν μπορούσε από κάποιον δικό του λογαριασμό στο εξωτερικό να στείλει εδώ χρήματα θα το είχε κάνει, δεν θα χρωστούσε μισθούς στον Πρίφτη για πχ.