Σύμφωνα με κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της ΚΑΕ… «αυτή τη στιγμή έχουμε ξεπεράσει τα 1500 εισιτήρια διαρκείας, απέχουμε όμως από τον στόχο που είχαμε», είπε στη «Μ».

Ο στόχος του Δημήτρη Γουλιέλμου ήταν η διάθεση τουλάχιστον 2.500 καρτών διαρκείας, στην πραγματικότητα όμως οι συνθήκες στην ομάδα τον καθιστούσαν ανέφικτο.

Πηγή: «Εσπασε» το φράγμα των 1500 διαρκείας» – Metrosport.gr

Προχθεσινό το άρθρο , αλλά δεν το είδα κάπου αλλού και νομίζω αξίζει να το ανεβάσω. Εγώ θα πω και πολλά είναι πάντως , έτσι όπως πήγε το καλοκαίρι.

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
dorian gray
dorian gray

Aν είχαμε κερδίσει χθες, θα πουλούσε η ΚΑΕ κι άλλα.
Πέρσι πόσα είχαμε;

καπετάν Κανένας

Ε ρε και να φέρει ο ιδιοκτητωρας κάνα Βλάντο! 5000 διαρκείας και λίγα,σε λέω…!!!Θα ξεπουλήσουμε,σε λέω!

Dom
Dom

Μια χαρά είναι αν όντως έχουμε δωσει τόσα. Ουσιαστικά τα περισσότερα έφυγαν την προηγούμενη βδομάδα, άμα πλησιάσουμε και τα 2000 θα είναι τέλεια κι ας λέει ο Γουλιέλμος ότι ήθελε 2500, εντάξει αυτά λέγονται μες την πολιτική της αγοράς..

ChrisSiak
ChrisSiak

Αν ισχύει κάτι γίνεται. Με νίκη χτες θα ακουμπούσαμε ευκολότερα τα 2Κ. Εγώ επειδή πιστεύω πως θα στρώσει η ομάδα και θα δούμε ομάδα νομίζω-θεωρώ-ευελπιστώ πως σε κανα μήνα θα έχουμε φτάσει τα 2Κ που μην γελιόμαστε, για το καλοκαιρι που περάσαμε είναι καλά.

Εντάξει Βλάντο γέννησε η γυναίκα σου, έχασες την προετοιμασΧΑΑΧΑΧΧΑΑ μπορείς να έρθεις.

Jose

Εγω θελω να πω ότι εάν δώσεις στο κόσμο 1 θα σου δώσει 100. Μόλις φάνηκε μια μικρή αχτίδα αισιοδοξίας και τα διάρκειας πουλήθηκαν, αλήθεια έχει άλλη ομάδα εκτός από παο πάνω από 1000, και το γήπεδο γέμισε και αν η ομάδα βελτιωθεί δε θα αδειάζει ποτέ.